9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο και να θέλετε να βγάλετε διαίρεση και μίσος ανάμεσα στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν θα το καταφέρετε! Ο πραγματικός οπαδός αγαπάει πάνω απ' όλα την ομάδα και ο Σαλπι είναι ένα της μέλος.
Όσοι τη βρίσκετε με το να βρίζετε παίκτες και διοίκηση να βρείτε άλλη ομάδα να επικαλείστε, γιατί ΠΑΟΚτσήδες δεν είστε!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

καλως ηρθες ρε παιχταρα Σαλπι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Τετ 16 Ιουν 2010, 14:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kissmyarrow

Δημοσίευση από kissmyarrow »

ronaldo έγραψε:κάποιοι μπήκαν απλά για να κάνουν μια δουλεια όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω

άτομα με 10 ποστ που γράφουν μόνο για να εκφράσουν εμπάθεια για σαλπιγγίδη
αυτο ειναι κριτηριο για να γραψει καποιος τη γνωμη του, μαλιστα
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Καλως ήρθες λοιπόν και από 'μένα.

Δουλειά και γκολ και όλα τα άλλα είναι περιττά. Δεν θέλω ούτε χαρές, ούτε πανηγύρια, ούτε σουτ, ούτε μουτ. Αίμα για την τιμημένη από χιλιάδες ποδοσφαιριστές σαν κι εσένα φανέλα του ΠΑΟΚ.

Καλή επαναπροσαρμογή και πολλά γκολ.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
scorpio4 έγραψε:Ξέρω ότι κάποιοι θα προτιμούσαν ν' ακούσουν από μένα μια «συγγνώμη», λέξη που θεωρώ πολύ εύκολη να την πει κανείς, αλλά εξαιρετικά αδύναμη μπροστά στις ίδιες τις πράξεις. Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα και θα με έκανε χαρούμενο ο κόσμος να με κρίνει από την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο και από την αγωνιστική προσφορά μου στην ομάδα.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1550010IO&extLang=
Oύτε συγγνώμες θέλουμε, ούτε παρακάλια, ούτε σάλια-μάλια. Άλλοι σε θέλουν, άλλοι δε σε θέλουν.

Υπάρχουμε κι εμείς, που μας αφήνει αδιάφορους το πως σε λένε και το τι έχεις πει και κάνει. Κρύο αίμα. Μας ενδιαφέρει το τι θα κάνεις από εδώ και πέρα. Πληρώνεσαι -από εμάς πλέον- για να βάλεις γκολ, και αυτό πρέπει να κάνεις. Ότι προσδοκίες έχουμε από τον Filomeno, τις ίδιες έχουμε και από σένα, ότι καντήλια έχει ακούσει ο Muslimovic, τα ίδια θα ακούσεις κι εσύ.

Κωλοτούμπα, λοιπόν, γιατί ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα! Ούτε παίκτες, ούτε ΠΑΟΚτσάκια, ούτε εγωισμοί, ούτε σύνδεσμοι, ούτε γούμενοι & προηγούμενοι..

Να αγιάσει το στόμα σου αδερφέ...

Προσωπικά, θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν με νοιάζει τι έκανε ο Σαλπιγγίδης. Εμένα ένα μ' ένοιαζε από μικρό παιδί: να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και όλοι οι άλλοι να τρώνε σκ@τ@. Αν είναι λοιπόν να βοηθήσει ο Σαλπιγγίδης, καλώς ήρθε.

Απλά θέλω να προσθέσω ότι μου τη δίνουν άσχημα και οι συμπεριφορές που κάνουν κακό στην ομάδα και πιστεύω ότι αν τραβήξει το πράγμα με το Σαλπιγγίδη το θύμα θα είναι τελικά η ίδια η ομάδα. Ας το σκεφτούν επιτέλους κάποιοι λίγο πιο ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ το πράγμα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Billy4 έγραψε:Καλως ήρθες λοιπόν και από 'μένα.

Δουλειά και γκολ και όλα τα άλλα είναι περιττά. Δεν θέλω ούτε χαρές, ούτε πανηγύρια, ούτε σουτ, ούτε μουτ. Αίμα για την τιμημένη από χιλιάδες ποδοσφαιριστές σαν κι εσένα φανέλα του ΠΑΟΚ.

Καλή επαναπροσαρμογή και πολλά γκολ.
+ ...

Ε ναι ρε μάγκες. Δηλαδή δε μπορούμε να κρατήσουμε μια ουδέτερη στάση? Και αυτό πάει προς όλους, ή Δημητράκης ή προδότης?

Αντιμετωπίστε τον σαν έναν κοινό παίκτη που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Οι θιασώτες του, μην το παρατραβάτε, γιατί δεν έχει κάνει και λίγα, οι διώκτες του, μην το παρατραβάτε επίσης γιατί πλέον φοράει τον Δικέφαλο στο στήθος.

Και οι μεν, και οι δε, με την υπερβολή μόνο κακό κάνετε.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

nikos123 έγραψε:Απλος φιλε μου....οτι μονο σε τετοιες περιπτωσεις βγαινουν κατι ατομα με 10-15 ποστ και αρχιζουν τις μαλακιες...μονο υποπτο μπορει να φανει αυτο
να σου στειλω όνομα και αριθμό διαρκειας;
ίσως τότε να αποκτήσω δικαίωμα γνωμης;
να σου ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι σε κανένα συνδεσμο;
τότε θα είμαι λιγότερο ύποπτος;

αν έιχα τα ίδια ποστ κ εκραζα αυτους που δεν θέλουν τον κοντο θα μουν οκ?

ελεος...
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

οχι ρε φιλε δεν λεω αυτο..απλως φαινεται πολυ παραξενω....να μπαινουν ορισμενοι μονο οταν ειναι να κραξουν
και ουτε λεω οτι ειμαι πιο ΠΑΟΚ απο εσενα και απο τον καθενα...
yiannisPAOKitalia

Ξεκολλάτε και με τα post. Με αυτό το σκεπτικό, θα πρέπει όλοι να στεκόμαστε σούζα στον free, έλεος..

Κοιτάτε την ποιότητα και αφήστε την ποσότητα.
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Γιαννη αυτο που λεει ο PLATO εννοω
giapas

Δημοσίευση από giapas »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Ξεκολλάτε και με τα post. Με αυτό το σκεπτικό, θα πρέπει όλοι να στεκόμαστε σούζα στον free, έλεος..

Κοιτάτε την ποιότητα και αφήστε την ποσότητα.

Εκεί γίνεται ακόμα πιο χαοτική η διαφορά
Άβαταρ μέλους
kissmyarrow

Δημοσίευση από kissmyarrow »

αδερφε plato ο λογος που δεν μπαινω paokmania ειναι για τα ανευ λογου και αιτιας ban που κανετε, απλα τα πραγματα, λεπτομερειες με πμ αν θελεις.

το τι ειναι ο καθενας και το αν εχει προσφερει για τον ΠΑΟΚ, το ξερει μονο ο ιδιος και κανεις αλλος

ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΟΥΣΛΙ, ΠΑΜΠΛΟ ΚΤΛ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ 750 ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kissmyarrow έγραψε:ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ
Αν και δεν είναι σωστό να διαχωριζόμαστε, "εσείς" ασχολείστε με τον Σάλπι.
Οι "εμείς" τον καλοσορίσαμε και περιμένουμε τα γκολ του.
yiannisPAOKitalia

nikos123 έγραψε:Γιαννη αυτο που λεει ο PLATO εννοω
Εγώ κι εσύ και όσοι παρακολουθούμε, ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε. Κάποιος καινούριος στο forum που αναγκαστκά θα έχει λίγες δημοσιεύσεις, του κολλάει η ρετσινιά από μερικούς κάφρους. ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Federacion έγραψε:
nikos123 έγραψε:Απλος φιλε μου....οτι μονο σε τετοιες περιπτωσεις βγαινουν κατι ατομα με 10-15 ποστ και αρχιζουν τις μαλακιες...μονο υποπτο μπορει να φανει αυτο
να σου στειλω όνομα και αριθμό διαρκειας;
ίσως τότε να αποκτήσω δικαίωμα γνωμης;
να σου ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι σε κανένα συνδεσμο;
τότε θα είμαι λιγότερο ύποπτος;

αν έιχα τα ίδια ποστ κ εκραζα αυτους που δεν θέλουν τον κοντο θα μουν οκ?

ελεος...
ειπαμε καποιοι με τα 10 ποστ μπαινουν πχ και κανουν 5 ποστ οταν αποκλειστηκαμε απο τους ολανδους και αλλα 5 ποστ οταν χασαμε 4-0 απο γιαννενα αυτο ΔΕΙΧΝΕΙ κατι
και το κανουνε αρκετοι των 10 ποστ αν καποιος ειναι των 10 ποστ η οχι μονο  ο χρονος θα το δειξει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”