9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Σεβαστείτε επιτέλους την διαφορετική γνώμη απο την δική σας !!!
Και για τους μεν και για τους δε..!!
Δεν γινεται να λέτε να παέι στην 4 να κανει φιγούρα, όυτε και τα δεν ξαναπατάω στο γηπεδο!!
Ειστε όλοι Π.Α.Ο.Κ!Και τα λόγια σας όπως και οι πράξεις σας
πρεπει να εχουν μόνο σκοπό το καλό της ομάδας!!

υ.γ. μόνο ύποπτο μπορεί να μου φανεί που
καποιοι εδώ μεσα είναι χαρούμενοι με αυτο το μπάχαλο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanasakiss4 την Τετ 16 Ιουν 2010, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

marley 4 έγραψε:ωραιος ο κοντος δεν ειδα δεν ακουσα δεν ξερω τιποτα ειμαι απλως θυμα αμαρτησα για τον θειο μου και για τα λεφτα του τζιγγερ εχω και μια οικογενεια να θρεψω και οι τιμες στα εστιατορια στην ρωμη στο παρισι κτλ εχουν παει στα υψη
ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Η ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΕΞΕ
ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

καλά ρε φίλε στις χαρές που είσαι να γράψεις τίποτα? τώρα βρήκες ευκαιρία να γράψεις για να βρίσεις? και περιμένεις να σε πάρει κανένας στα σοβαρά???????? ρε πλάκα που έχετε..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάντως όποιος βρίζει παίκτη του ΠΑΟΚ πρέπει να απομονώνεται ..

Αντι να παραπονιόμαστε στους admins για ban σε βριζιές , θα μπορούσαμε εμείς οι ίδιοι να αγνοούμε κ να μην απαντάμε σε "παράξενες" απόψεις και χαρακτηρισμούς.

Και ποιός μου λέει οτι αυτοί που τα λένε αυτά ειναι ΠΑΟΚια κ όχι τίποτα αλλόθρησκοι που μπαίνουν για να φτιάξουν κλίμα...

Γιαυτό μην απαντάτε κ μην ασχολείστε... θα βαρεθούν κ θα φύγουν .. Ετσι κ αλλιώς δε βλέπεις κανένα Post σε άλλα θέματα. Μπήκαν αποκλειστικά για να κάνουν μια δουλειά.

ps- για την ιστορία...αν γεννηθήκατε τότενες
να αναφέρω ρητώς και κατηγορηματικώς και προκαλώ όποιον θέλει να με διαψεύσει ότι
ο Μαρανδόνα...χέστηκε για την γκατέ 4...για αυτό και έκανε τα κολπάκια του μασώντας τσίχλα...επιδεικτικά στο κόρνερ και δεν ίδρωσε το αυτί του
αντιθέτως...έσπασε τον τσαμπουκά του πετάλου...στο χαλαρό
εγώ ήμουν μέσα...ακριβώς μπροστά του
όπως και στην Νάπολι
εσύ ?
Πες τα γ@μω τη τρέλα μου , πες τα χρυσοστομε
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Ο «Σάλπι» αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν…

Ξεκινώντας, ο διεθνής επιθετικός τόνισε: «Ήταν κάτι αναμενόμενο. Δεν ήταν ότι πιο ευχάριστο για μένα που άργησε η ανακοίνωση. Πολλούς θα κούρασε αυτό το σήριαλ και όλη αυτή η ιστορία. Δεν είναι κάτι που προκάλεσα εγώ. Ζητώ συγνώμη αν κούρασε ορισμένους αυτό το θέμα όμως. τέλος καλό, όλα καλά».

- Η μεταγραφή σου έμοιαζε με κοινό μυστικό το τελευταίο διάστημα. Αναφέρομαι ακόμη και στις ημέρες που «κυνηγούσες» στόχους με τον Παναθηναϊκό. Εσύ δεν ανανέωνες με τον Παναθηναϊκό όμως πως θεωρείς ότι προκλήθηκε όλη αυτή η βεβαιότητα ότι εσύ θα γυρίσεις στον ΠΑΟΚ…
«Στην Ελλάδα, στο θέμα των σεναρίων είμαστε πρώτοι. Γι’ αυτό το σενάριο που αφορούσε την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ φυσικά και σε κάποια σημεία υπήρχαν αλήθειες, όμως σε κάποια άλλα όχι».

- Υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις για την επιστροφή σου. Φαντάζομαι θα τις γνώριζες πριν υπογράψεις.
«Ασφαλώς και τις γνώριζα. Έχω τοποθετηθεί κάποιες φορές στο παρελθόν, εντελώς επιφανειακά, διότι ήταν δύσκολη η θέση μου και δεν μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα το θεωρώ φυσιολογικό, γιατί έτσι πλασάρανε το θέμα προς τα έξω. Ειδικά για τα παιδιά που είναι οργανωμένα και τρέχουν παντού με την ομάδα, είναι φυσιολογικό να αντιδράσουν έτσι γιατί υπήρχε πολύ αγάπη στο πρόσωπο μου και όταν έφυγα από την ομάδα ένιωσαν προδομένοι με βάση τα όσα βγήκαν όμως προς τα έξω. Γιατί και άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει, είτε με προσφυγή, είτε με μεταγραφή, αλλά δεν υπήρχε τέτοια αντίδραση. Με την πάροδο των ετών, έγιναν πολλά που δεν περίμενα και άκουσα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Θεωρώ ότι παίχτηκε μεγάλο παρασκήνιο πίσω από την πλάτη μου».

- Έχω καταλάβει ότι νιώθεις μία αδικία εις βάρος σου για όσα είχαν γίνει και είχαν γραφτεί τότε.
«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο. Όταν νιώθεις ότι φεύγεις από μία ομάδα με ψηλά το κεφάλι, βοηθώντας την οικονομικά, ενώ έχεις την δυνατότητα να αποχωρήσεις ελεύθερος και να μην πάρει καμία βοήθεια η ομάδα και έχεις από πίσω σου μία μερίδα του κόσμου που σε αποδοκιμάζει και δεν σε αποδοκιμάζει γιατί απλά σε βλέπει με τη φανέλα μίας άλλης ομάδας, αλλά γιατί πιστεύει κάποια άλλα πράγματα για σένα, σου δημιουργείται ένα αίσθημα αδικίας. Όλα αυτά τα ψέματα που ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη μου, δικαιολογεί απόλυτα τους οργανωμένους οπαδούς. Γιατί προφανώς δεν έμαθαν την πραγματική αλήθεια. Το πιο άσχημο για μένα είναι ότι δεν μπορούσα να μιλήσω συγκεκριμένα. Συχνά αναρωτιόταν ο κόσμος γιατί δεν μιλάω. Μα δεν μιλούσα γιατί αγωνιζόμουν σε μία άλλη ομάδα. Δεν ήταν σωστό κάτι τέτοιο».

- Να ανοίξουμε το κεφάλαιο της μεταγραφής, το 2006. Ένα κομμάτι των οργανωμένων οπαδών, σε κατηγορεί ότι λειτούργησες σαν σωσίβιο του Γούμενου. Κι αυτό δεν το συγχωρούν.
«Για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, για το μόνο πράγμα που δεν τον κατηγορούνε είναι για την δική μου ιστορία. Τον κατηγορούν για τα πάντα. Για οτιδήποτε έχει συμβεί στην ομάδα, εκτός από το δικό μου θέμα. Αυτό σαν εικόνα πρέπει να βάλει σε υποψίες όλο τον κόσμο και όχι μόνο τα παιδιά αυτά. Εμένα τελικά αυτός ο άνθρωπος που έκανε το μεγαλύτερο κακό. Διότι αν έβγαιναν τα πράγματα όπως ήταν και δεν λέω να με προστάτευε, απλά να έλεγε την αλήθεια. Σε μία τέτοια περίπτωση πιστεύω ότι κανείς δεν θα είχε πρόβλημα μαζί μου».

- Τι συνέβη τελικά όμως; Καταθέτεις αρχές Ιούνη προσφυγή. Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα αυτό. Κατέθεσες προσφυγή για να αποχωρήσεις; Μπορούσες να φύγεις από την ομάδα σαν ελεύθερος;
«Εγώ βγήκα αρχές Ιούνη όταν έκανα προσφυγή και είπα ότι δεν έκανα προσφυγή για να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ήταν 15-20 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και έβγαινε ο κ. Σαββίδης, μετά ο κ. Καμπάνης και έλεγαν ότι θα αγοράσουν την ομάδα. Δεν είχε οργανωθεί καν η προετοιμασία. Εγώ βγήκα και είπα ότι δεν κάνω προσφυγή για να φύγω αλλά για να ταρακουνηθούν κάποιους ανθρώπους για να βρούνε λύση. Όπως και έγινε. Σε δέκα ημέρες εγώ θα έμενα ελεύθερος. Τι εννέα από τις δέκα ημέρες, τσακωνόταν ο κ. Καμπάνης και ο κ. Σαββίδης για το ποίος θα με πληρώσει και τελικά δεν το έκανε κανένας! Εγώ απλά περίμενα. Από εκεί καιπέρα, την τελευταία ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο κ. Ποζατζίδης και μου είπε ότι σε ένα βράδυ, δέκα επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες με οικονομική επιφάνεια, συγκέντρωσαν κάποια χρήματα. Αυτά τα χρήματα μαζί με μία επιταγή, γιατί δεν είχαν συγκεντρώσει όλο το ποσό. Τους είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα πάρω και την επιταγή. Εγώ αν ήθελα να φύγω, εκείνη την περίοδο, θα μπορούσα να κλείσω το τηλέφωνο μου και αν δεν έμπαιναν τα χρήματα στον λογαριασμό μου, θα έμενα ελεύθερος. Δεύτερον, εφόσον είχα ανοιχτό το τηλέφωνο μου, θα μπορούσα να μην δεχθώ την επιταγή και θα έμενα πάλι ελεύθερος. Παρεμπιπτόντως, είχα πρόταση εκείνο το διάστημα με πολλά χρήματα ως ελεύθερος και πριμ υπογραφής, που σημαίνει περισσότερα χρήματα, όμως έδωσα εντολή στον μάνατζερ μου, τον Βαγγέλη Αγγελή, να μην κάνει τίποτα, γιατί δεν πρόκειται να φύγω με κανένα πριμ υπογραφής σε καμία ομάδα. Θα φύγω μόνο αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση κι αν ευνοηθεί από την μεταγραφή μου».

- Ελληνική ομάδα;
«Ναι και είναι περίπου στην κατάσταση που ήταν τότε ο ΠΑΟΚ. Δεν τα δέχθηκα όμως τα χρήματα. Όμως το ένιωθα και το εννοούσα ότι θα έφευγα μόνο αν ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε λύση στα προβλήματα του και μόνο αν έπαιρνε και ο ΠΑΟΚ χρήματα».

- Ο κόσμος πάντως έπειτα μάζευε χρήματα κυρίως για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
«Ποτέ ουσιαστικά δεν ειπώθηκε ότι μαζεύονται χρήματα για τον Σαλπιγγίδη. Γιατί ήμουν πληρωμένος εγώ. Η ενημέρωση που είχα εγώ από τον κ. Ποζατζίδη είναι ότι είχαν μαζέψει δέκα παράγοντες τα χρήματα για να μου τα δώσουν. Κατά καιρούς έμαθα και άλλα. Ότι ο κ. Κατσαρής φώναξε κάποιους δημοσιογράφους και τους είπε ότι δεν θα φύγουμε αν δεν μαζευτούν αυτά τα χρήματα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ένα Σάββατο βράδυ ή Κυριακή βράδυ, ενώ Δευτέρα εκδικαζόταν η προσφυγή μου, με πήρε ο κ. Ποζατζίδης και το θέμα τελείωσε εκεί. Έπειτα όταν γινόταν οι συναυλίες και ο κόσμος μάζευε χρήματα, αυτό που έβγαινε προς τα έξω ήταν πως γίνεται μία προσπάθεια για να πληρωθούν οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ».

- Εσύ πήρες κάποια χρήματα από αυτά;
«Ο τρόπος λειτουργίας μίας ομάδας επιβάλλει να τους πληρώνει τους παίκτες ο λογιστής. Εμένα κανείς ποτέ δεν μου είπε ότι τα χρήματα που έπαιρνα από την ομάδα, ήταν χρήματα του λαού, χρήματα του κόσμου που έδινε από το υστέρημα του. Τώρα αυτό το «πήρε τα λεφτά του λαού», το βρίσκω σαν ένα καλοστημένο σχέδιο για να έρθουν όλα εις βάρος μου. Εγώ έκαναν Ιούνιο προσφυγή. Τέλη Ιούνη με πλήρωσαν αυτά τα δέκα άτομα και Ιούλιο έγινε αυτή η μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά».

- Ειπώθηκε ποτέ από τον Γιάννη Γούμενο προς τα εσένα, ότι αν μείνεις στον ΠΑΟΚ θα πληρώνεσαι μόνο εσύ;
«Είχε μπει μία επιτροπή ένα διάστημα κάποιων ανθρώπων, γιατί είχε φύγει ο κ. Γούμενος. Όταν είχε συμφωνήσει αυτός με τον Παναθηναϊκό, μου είχε πει πως είδες ότι μπήκε αυτή η επιτροπή, έκαναν κατάληψη στα γραφεία, όμως κανένας δεν βρίσκει οικονομική λύση. Δεν υπάρχει τίποτα αυτή την στιγμή και ο ΠΑΟΚ για έναν τουλάχιστον ακόμη χρόνο θα είναι σε αυτή την κατάσταση. Ο μόνος που μπορείς να φέρεις χρήματα είσαι εσύ και γι’ αυτό θα πληρώνω μόνο εσένα. Έχεις για τα δεδομένα μας ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο με την εφορία γίνεται ακόμη μεγαλύτερο και το βάρος για εμάς είναι μεγάλο. Αν μπορείς να είσαι σε αυτό το περιβάλλον, όλοι απλήρωτοι και εσύ πληρωμένος… κάθισε. Ουσιαστικά με οδηγούσε μόνος του στην πόρτα της εξόδου. Ήθελε να με φέρει σε σημείο να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Λίγες ημέρες πριν γίνει η μεταγραφή συζητούσαμε στα αποδυτήρια για να κάνουμε απεργία. Μιλούσαν οι παλαιότεροι και ζήτησαν την δική μου γνώμη. Εγώ τους απάντησα ότι δεν μπορώ να πάρω θέση, γιατί όπως ξέρετε εγώ τα έχω πάρει τα χρήματα, αλλά είμαι μαζί σας. Σκεφτείτε πως θα μπορούσα να αισθάνομαι εκείνη την ώρα. Την επόμενη ο τότε πρόεδρος μου λέει αυτό που μου λέει. Ενώ μου διευκρινίζει ότι αν φύγω θα βρεθούν χρήματα και θα μπορέσει να «τσουλήσει» η ομάδα τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες. Εμείς του είχαμε πει ότι δεν θα κατέβουμε να παίξουμε με την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική αν δεν πληρωθούμε. Αυτό που θέλω πάντως να πω είναι πως όταν έγινε η μεταγραφή, με πήρε τηλέφωνο ο Διονύσης Χασιώτης κι ο Λάμπρος Βαγγελής. Μου ευχήθηκαν καλή αρχή και μου είπαν ότι πληρώθηκαν. Δεν ισχύει λοιπόν ότι ο Γούμενος πήρε τα λεφτά και δεν έδωσε τίποτα στους ποδοσφαιριστές. Ακόμη κι εδώ με την εθνική, ο Μαλεζάς μου επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο. Μου είπε ότι πληρώθηκε μετά από οχτώ – εννέα μήνες. Αυτό λοιπόν που έβγαινε προς τα έξω ότι ο Γούμενος δεν έδωσε τίποτα δεν ισχύει. Από εκεί και πέρα αν μοίρασε όλο το ποσό ή ένα μέρος δεν μπορώ να το ξέρω και δεν μπορούσα να το διασφαλίσω. Δεν είμαι λογιστής. Τουλάχιστον όμως ήμουν ήσυχος με την συνείδηση μου. Ότι φεύγοντας βοήθησα λίγο την κατάσταση στην ομάδα. Σκεφτείτε πως μπορεί να αισθάνομαι εγώ όταν ουσιαστικά μου δίνεται η δυνατότητα να φύγω ελεύθερος και να πάρω περισσότερα χρήματα, να λέω ότι δεν τα θέλω και ότι θέλω να μείνω, μετά από ένα μήνα να μου δείχνει την πόρτα της εξόδου ο πρόεδρος και μετά από λίγο καιρό να έρχομαι ως αντίπαλος στην Τούμπα και να βλέπω εκεί το 100ευρω. Την στιγμή που ο ΠΑΟΚ πήρε χρήματα από εμένα. Προς Θεού δεν θέλω ο κόσμος να πιστέψει ότι εγώ δεν σκέφτηκα τον αγώνα που έκανε για να βοηθήσει την ομάδα. Σίγουρα ήθελαν να μείνω στην ομάδα. Όμως πρέπει να καταλάβουν και το ανθρώπινο κομμάτι. Δεν άντεχα αυτή την πίεση. Δεν θέλω να πω φυσικά ότι δεν έχω κάνει και λάθη. Οποιοσδήποτε 25 ετών με τέτοια πίεση δεν μπορούσε να κάνει λάθη. Στιγμή όμως δεν ένιωσα ότι πήρα τα λεφτά του λαού και φεύγω για τον Παναθηναϊκό».

- Ο κόσμος συχνά λέει ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πρέπει να ζητήσει μία συγνώμη. Αισθάνεσαι την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο για όσα είχαν γίνει τότε;
«Κοίταξε, έκανα πολλά λάθη. Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα έδινα σημασία σε τίποτα και θα μιλούσα. Τότε δεν προστάτευσα τον εαυτό μου γιατί δεν περίμενα ότι θα μου φορτώσουν τόσα πράγματα και θα πούνε τόσα ψέματα πίσω από την πλάτη μου. Δεν περίμενα πως θα πούνε ότι πήρα τα χρήματα του λαού. Γι’ αυτό θα προστάτευα τον εαυτό μου. Γι’ αυτά που με κατηγορούν τα παιδιά που έκαναν αυτή την προσπάθεια, δεν το έχω κάνει. Να ζητήσω συγνώμη για κάτι που δεν έχω κάνει; Δεν το βρίσκω σωστό. Από εκεί και πέρα όχι μία αλλά χίλιες συγνώμες μπορώ να ζητήσω από τον κόσμο που με ταύτισε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με θεώρησε ένα παιδί δικό τους και τους πλήγωσε η φυγή μου. Αυτό το αγνό συναίσθημα, τότε ναι. Όμως είχα τόση πίεση… Εγώ ένιωθα ότι έκανα πολλά πράγματα μαζί. Δεν έπαιζα μόνο ποδόσφαιρο. Σαν άνθρωπος δεν άντεχα».

- Στην ανακοίνωση των Δυτικών Συνοικιών, θίγεται ένα θέμα σχετικά με την στάση που τήρησες σε ότι έχει να κάνει με την προσφυγή. Λένε τα παιδιά ότι την έβαλες στο αρχείο…»
«Όταν κάνεις μία προσφυγή, παίρνεις τον δικηγόρο και του λες ότι θέλεις να κάνεις προσφυγή. Ο δικηγόρος κ. Λίβας λοιπόν έκανε τότε την προσφυγή. Την ημέρα που πληρώθηκα τον πήρα τηλέφωνο και του είπα «κ. Λίβα πληρώθηκα, όλα καλά, οπότε απέσυρε την προσφυγή». Ότι αυτή μπήκε στο αρχείο κ.τ.λ. ειλικρινά το έμαθα από τα παιδιά. Ο ποδοσφαιριστής δεν ασχολείται καν με αυτά. Αφού μίλησα με τον κ. Λίβα μου είπε ότι είναι διαδικαστικό. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί μου ρίχνουν τέτοια ευθύνη. Είναι λίγο παράλογο Ιούνιο μήνα να κάνεις προσφυγή για να ταρακουνήσεις λίγο τα νερά. Για να δοθεί μία λύση. Να δέχεσαι προτάσεις για να φύγεις ελεύθερος και να λες ότι θα φύφω μόνο αν βοηθηθεί η ομάδα και τον αμέσως επόμενο μήνα να λες ότι θέλεις να φύγεις. Δεν είναι λίγο παράλογο; Ιούνιο μήνα να μου δίνεται η δυνατότητα να μείνω ελεύθερος με περισσότερα χρήματα και να θέλω να φύγω τον Ιούλιο. Μα πως είναι δυνατόν; Δεν έχει λογική αυτό. Θα έφευγα ένα μήνα πριν, θα έπαιρνα τα χρήματα και τελείωνε. Σας λέω ότι αυτό εδώ για το οποίο με κατηγορούν, το έμαθα όταν μία ημέρα κάναμε μία συζήτηση εκεί στην γειτονιά μου και μου το ανέφεραν. Σχεδόν δύο χρόνια μετά».

- Πολύς κόσμος έλεγε κατά καιρούς, μήπως μπορούσες να μείνεις έξι μήνες παραπάνω για να αλλάξει η διοικητική κατάσταση;
«Πρώτα θα σας πω για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν να φύγω. Μετά την Καβάλα και αφού έπαιζα ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ με μηδενικό συμβόλαιο, μου δόθηκε η ευκαιρία να φύγω σε ελληνική ομάδα που μου έδινε τα διπλά χρήματα. Ήμουν νέος και η πρόκληση ήταν μεγάλη και δεν έφυγε. Από εκεί και πέρα συνέχισα στον ΠΑΟΚ, έκανα ανανέωση και στον επόμενο ενάμιση χρόνο κάνω μία ακόμη ανανέωση. Το καλοκαίρι που έφυγα για τον Παναθηναϊκό, τον Μάιο, ήρθε πρόταση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μίλησα με τον μάνατζερ μου και μου είπε ότι τα βρήκανε για να πάρω μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε κάτι λιγότερα από 2εκ. Ευρώ. Απέμενε να στείλουν ένα χαρτί εξουσιοδότησης ότι με αυτά τα χρήματα θα κλείσει η μεταγραφή. Ο τότε πρόεδρος και ο τότε δικηγόρος έστειλε ένα χαρτί που έγραφε ποσό λίγο κάτω από 3εκ. Ευρώ με την επισήμανση πως το ποσό δεν είναι δεσμευτικό. Που σημαίνει ότι την έστειλαν για να την στείλουνε. Εγώ κατάλαβα ότι δεν ήθελαν να με δώσουν. Δεν ξέρω τι άλλο παιζόταν. Εγώ απογοητεύτηκα τότε να σας πω την αλήθεια. Όταν μου λέει ο μάνατζερ μου ότι με 1,8εκ. συμφώνησαν να σε δώσουν και μετά από δύο ώρες στέλνουν χαρτί και ζητούν 2,8κ. Ευρώ απογοήτευσε. Μπορεί η Άιντραχτ να έδινε και αυτά τα χρήματα και να ζητούσε μετά 4εκ. Χάλασε τότε η μεταγραφή και λίγο πριν γίνει η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό, μου λέει ο τότε πρόεδρος ότι έχει συμφωνήσει με την Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Συγνώμη παιδιά αλλά ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής θα πήγαινε στην Ουκρανία, 25 ετών για να παίξει στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Εγώ προσπαθώ να σας πω τι πέρασα εκείνο το καλοκαίρι. Σε μία καλή ηλικία που ερχόταν η ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στην Γερμανία και ουσιαστικά μου έκοψαν τον δρόμο για να με στείλουν στην Ουκρανία. Καταλαβαίνετε ίσως τον λόγο που μου πρότειναν να πάω εκεί. Μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του. Είπα στον τότε πρόεδρο ότι εκεί δεν πρόκειται να πάω με τίποτα».

- Φθάνουμε λοιπόν πριν την μεταγραφή. Δεν μπορείς να πεις όχι και στον Παναθηναϊκό ή τον Γούμενο που τότε είχε «τρέξει» προφανώς το θέμα της μεταγραφές.
«Βέβαια… μπορούσα να το πω όχι και μετά όπως έλεγε να πλήρωνε μόνο εμένα και εγώ κάθε μέρα να πήγαινα στα αποδυτήρια και να αντίκριζα όλους τους συμπαίκτες μου απλήρωτους και εγώ να είμαι πληρωμένος. Είχα ευκαιρίες και άλλες φορές να φύγω και δεν το έκανα γιατί δεν ήθελα. Σαν άνθρωπος όμως δεν άντεχα. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω. Νομίζω ότι έκανε καλό και σε μένα και στην ομάδα όταν έφυγα. Η ομάδα πήρε χρήματα κι εγώ δεν θα το άντεχα αν έμενε. Θα είχα τέτοια πίεση που δεν θα έπαιζα όπως θα ήθελα. Να σου δίνεται η ευκαιρία να φύγεις στην Γερμανία και να σε στέλνουν στην Ουκρανία. Συν όσα μου έλεγε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα. Και πραγματικά η κατάσταση έτσι ήταν. Μου έλεγε πως μόνο αν φύγω θα σωθεί η ομάδα. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει όχι μόνο τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημήτρη αλλά και τον άνθρωπο. Ας έρθουν λίγο στην θέση μου».

- Έχεις κατηγορηθεί επίσης αρκετά και προσωπικά βρίσκω ένα δίκαιο σε αυτά τα παιδιά που έκαναν έναν αγώνα, ότι δεν συνάντησες τα παιδιά που είχαν κατέβει στο αεροδρόμιο να σε δούνε. Λέγεται ότι έφυγες από την πίσω πόρτα. Δεν μπορούσες να τους εξηγήσεις κάποια πράγματα;
«Εκτιμώ το ταξίδι και την προσπάθεια που έκαναν. Θα σας πω πως είχε γίνει αυτή η ιστορία. Τελείωνε το παιχνίδι στην Αγγλία που ήμασταν με την εθνική. Λίγο πριν μπούμε στο αεροπλάνο για την Αθήνα μίλησα με τον Σάββα από τη Νεάπολη. Απ’ όσο ξέρω τα παιδιά ήταν από τη Νεάπολη. Τότε τον Σάββα δεν τον γνώριζα. Τον έμαθα μετά και μάλιστα κάτω από άσχημες συνθήκες. Μου είπε ότι θα έρθουν να με απαγάγουν από το αεροδρόμιο γιατί έληγε η προθεσμία των μεταγραφών λίγες ώρες μετά. Θα σε απαγάγουμε μου είπε, θα σε κρατήσουμε μία μέρα και δεν θα πας στον Παναθηναϊκό. Μετά από όλα αυτά που είχαν μεσολαβήσει και για τα οποία σας μίλησα, εγώ είχα πάρει την απόφαση μου. Δεν το άντεχα πλέον όλο αυτό. Ένιωθα τέτοια πίεση που δεν μπορούσα άλλο. Πήρα τηλέφωνο τον μάνατζερ μου και του μετέφερα την συνομιλία. Μου λέει «θα το κανονίσω εγώ». Μόλις φθάσαμε, ήταν στον χώρο των αποσκευών ο Βαγγέλης Αγγελής μαζί με έναν κύριο και με οδήγησαν από μία άλλη πόρτα. Ουσιαστικά δεν ζήτησα να φύγω από άλλη πόρτα. Θα μου πείτε γιατί δεν βγήκες από την κανονική πόρτα. Γιατί φοβήθηκα… Ποιος δεν θα φοβόταν αν του έλεγαν ότι ερχόμαστε να σε απαγάγουμε κ.τ.λ. Εκτιμώ ότι έκαναν προσπάθεια. Ζητώ συγνώμη που δεν βγήκα να τους μιλήσω αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα».

- Επιμένω πως θα μπορούσες να βγεις και να τους μιλήσεις ξεκάθαρα. Έχεις προσωπικότητα και θα μπορούσες να το κάνεις.
«Σου είπα ότι δεν έχω το αλάθητο. Δεν ξέρω πως λειτουργεί ο καθένας όταν νιώθει φόβο. Εγώ ενημέρωσα για όσα ειπώθηκαν. Όταν έφθασα δεν σχεδίαζα να φύγω από άλλη πόρτα, Ήταν ένας κυριούλης που με παρέλαβε… Αν ήταν ίσως δύο – τρία παιδιά ακόμη μαζί μου να έβγαινα κανονικά. Με οδήγησαν από άλλη πόρτα. Φοβόμουν. Φυσικά μπορούσα να βγω αλλά δεν ήξερα τι θα συναντήσω».

- Θα επιμείνω και σε κάτι άλλο παρόλο που ξέρω πως κινούνται ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό. Όμως πάλι μπορούσες να πεις κάτι…
«Την ημέρα που τελείωνε η μεταγραφή, ήταν δύσκολο να πω τα πράγματα με το όνομα τους. Εκείνη την ημέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μου έλεγε παρακαλώντας σχεδόν, βγάλε σε παρακαλώ μία ανακοίνωση, γιατί έχω δύο παιδιά και θα μου σπάσουν το σπίτι. Βγάλε μία ανακοίνωση για να με βοηθήσεις. Ήταν η δεύτερη φορά που την πατούσα. Που αυτός ο κύριος εκμεταλλευόταν την καλοσύνη μου. Μία όταν είχε γίνει επίθεση στο σπίτι του και μία εκείνη την ημέρα. Δύο φορές βγήκα και μίλησα δημόσια. Είπα ότι δεν είναι σωστό για τα παιδιά του και μόνο. Συμφωνώ ότι ένιωθε ο κόσμος πολύ άσχημα. Αγαπούσε την ομάδα και έβλεπε ότι ο τότε πρόεδρος έκανε άσχημα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Εγώ είχα αναφερθεί μόνο στα παιδιά του. Αυτό χρησιμοποίησε και την ημέρα της μεταγραφής μου. Έχω δύο παιδιά… Πάνω σε αυτό εδώ, στην καλοσύνη μου «πάτησε». Κι εγώ είμαι το σωσίβιο αυτού του ανθρώπου; Για ένα μεγάλο ποσοστό που με βρίζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ευθύνεται αυτός. Εδώ έχει ειπωθεί ότι είναι και συγγενής μου. Αν είναι δυνατόν».

- Επιμένω Δημήτρη, έπρεπε να είχες μιλήσει τότε. Να πεις κάτι παραπάνω. Έστω μερικές ημέρες μετά.
«Να σου πω, δεν περίμενα ότι θα ειπωθούν τόσα ψέματα. Με έπαιρναν φίλοι μου και μου έλεγαν τι μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη. Ότι ο Σαλπιγγίδης έχει πάρει τα λεφτά του λαού. Έλεγα τότε πως φλόγα είναι και θα σβήσει. Θα περάσει. Όμως ήταν ανεξέλεγκτο. Δεν μπορούσα όμως να πω και πολλά. Πάρτε το και αντίθετα. Ότι ερχόταν ένας ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ και μιλούσε συνεχώς για την πρώην ομάδα του. Θεωρείται σωστό εσείς αυτό»;

- Αν μία φορά τα έλεγες δεν πιστεύω ότι θα παρεξηγούνταν κανείς.
«Μίλησα δύο – τρεις φορές όμως δεν ακούστηκα τόσο πολύ. Ελπίζω αυτή την φορά που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ να ακουστώ όσο πρέπει».

- Πάμε παρακάτω. Έρχεται το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
«Δεν έχω νιώσει χειρότερα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Μεγάλη στεναχώρια…».

- Στο ΟΑΚΑ πάντως παρά την όποια στεναχώρια σου, κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτέλεσες ένα πέναλτι. Ίσως να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ το πήρε κατάκαρδα. Έλεγε γιατί ο Σαλπιγγίδης και όχι κάποιος άλλος;
«Πρώτα πρέπει να πω κάτι. Αν κοιτάξετε εκείνη την χρονιά, εκτέλεσα αρκετά πέναλτι. Με την Καλαμαριά δύο φορές, άλλα δύο με τον ΟΦΗ… συνολικά πέντε πέναλτι. Η εντολή του προπονητή ήταν Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης τα πέναλτι. Εκείνη την ημέρα πηγαίνει ο Παπαδόπουλος να εκτελέσει το πέναλτι και πάω να του πω καλή επιτυχία, όπως το έχω κάνει εκατοντάδες φορές με όλους τους συμπαίκτες μου και μου λέει χτύπα το. Όταν ο προπονητής δίνει μία εντολή να χτυπάει το πέναλτι αυτός και αυτός, έτσι όπως λειτουργούν οι ομάδες δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αν το αρνιόμουν εκείνη την στιγμή θα γυρνούσε μπούμερανγκ. Πολλοί είπαν τότε ότι ζήτησα εγώ να εκτελέσω το πέναλτι και ότι το είδαν κ.τ.λ. Αν θέλει κάποιος να σου κάνει κακό έχει τρόπο. Υπήρξε δημοσιογράφος που μου ζήτησε συγνώμη μετά. Όμως ήδη το είχε πει και το είχε γράψει. Το κακό δηλαδή σε μένα απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ, το είχε ήδη κάνει. Μου είπε ότι θα επανορθώσει όμως όλος ο κόσμος αυτό θυμάται τώρα».

- Εγώ Δημήτρη πιστεύω ότι θα μπορούσες να το είχες αποφύγεις. Μπορούσες να πεις κάποιον άλλον συμπαίκτη σου να το εκτελέσεις. Συμφωνώ πως δεν μπορούσες να κάνεις εκείνη την ώρα κάτι άλλο όμως πριν το ματς μπορούσες να το ξεκαθαρίσεις.
«Να συζητήσουμε δηλαδή πριν από το παιχνίδι τι θα γίνει αν κερδίσουμε πέναλτι; Κι αν δεν αισθανθείς καλά Δημήτρη να μην το εκτελέσω εγώ… Αυτά δεν γίνονται παιδιά πουθενά. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μετά θα με κατηγορούσαν όλοι στον Παναθηναϊκό».

- Σε άλλα ματς που σκόραρες πάντως εναντίον του ΠΑΟΚ δεν τα πανηγύριζες τα γκολ. Εκεί λειτουργούσες πάλι με το συναίσθημα που μου έλεγες και πριν;
«Δεν θα πω τίποτα παραπάνω γιατί κάποιοι με έλεγαν και ηθοποιό. Τίποτε άλλο. Ότι ήταν να πω για το πώς λειτουργώ και το πώς αισθάνομαι το έχω πει».

- Κάθε φορά που επέστρεφες στη Θεσσαλονίκη, κάτι συνέβαινε. Στην γειτονιά σου, σε κάποια καφέ… υπήρχαν εντάσεις. Πως αισθανόσουν κάθε φορά που γινόταν κάτι τέτοιο; Γι’ αυτό είπα και προηγουμένως, δεν είχες την ανάγκη να μιλήσεις κάποια στιγμή;
«Είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέμε ότι φεύγεις από μία ομάδα που νιώθεις ότι φεύγεις με ψηλά το κεφάλι και σε βρίζουν. Νιώθεις μεγάλη αδικία… στεναχώρια. Πολλά από αυτά τα παιδιά που με βρίζανε, είτε ήταν παραπληροφορημένα, είτε μικρά σε ηλικία και δεν γνώριζαν. Ένα παιδί 15 ετών για παράδειγμα όταν ακούνε για έναν παίκτη ότι είναι προδότης αυτό θα πιστέψουν. Τα παιδιά που ήταν μεγαλύτερα… απλώς δεν ξέρανε τι είχε συμβεί. Ή ξέρανε αυτό που ήθελαν να τους πούνε. Αυτό που πέρασαν κάποιοι λίγοι δημοσιογράφοι για να καλύψουν τον τότε πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Επειδή εγώ δεν είχα φωνή. Κι όταν είσαι σε μία άλλη πόλη, παίζεις σε μία άλλη ομάδα δεν έχεις φωνή κι αν έχεις δεν είναι δυνατή. Δεν την ακούει κανείς. Είσαι ο εύκολος στόχος».

- Όλο αυτό το διάστημα έχουμε ακούσει πολλά. Ότι ο Σαλπιγγίδης επιστρέφει για μία γυναίκα, ότι ο Σαλπιγγίδης έχει πάρει ποσοστά από καφετέρια, ότι ο Σαλπιγγίδης επιστρέφει γιατί δεν θέλει να έρχεται σαν κυνηγημένος, επιστρέφει και ζήτησε το μεγαλύτερο συμβόλαιο… Τι ισχύει απ’ όλα αυτά τα σενάρια τελικά;
«Τα έχω ακούσει όλα αυτά. Στον ίδιο κουβά μπαίνουν όλα. Δεν θέλω τέσσερις κουβάδες. Είναι αστεία αυτά και απέχουν όλα από την πραγματικότητα. Δεν ισχύει τίποτε απ’ όλα αυτά. Έχω ακούσει για τέσσερις διαφορετικές καφετέριες ότι έχω πάρει! Είναι αστεία αυτά. Και που μπαίνουμε στην διαδικασία να συζητάμε τέτοιου είδους θέματα, ρίχνουμε το επίπεδο μας. Είναι εντελώς καφενειακή η συζήτηση. Δεν ζήτησα φυσικά το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Προς Θεού. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Δεν γυρίζω επίσης ούτε για γυναίκα, ούτε γιατί θέλω να γυρίσω το κλίμα. Είναι αναλήθειες αυτά».
radio metropolis

Εικόνα

Ορίστε και αυτό που περίμενα.
Αν και με είχε καλύψει αυτό που έβγαλε η ΠΑΕ οι ''πικάντικες'' λεπτομέρειες στο παραπάνω με κάλυψαν ακόμα περισσότερο.
Περιμένω τώρα να ακούσω και τις ανακοινώσεις απο τους συνδέσμους μας και να τοποθετηθούν.
Υπ όψην σαν οπαδός πληκτρολογίου και τριετίας και ΠΑΟΚάρχης και δεν ξέρω τι άλλους χαρακτηρισμούς λέμε μεταξύ μας μπορώ να εγγυηθώ ότι πολλά απο αυτά που αναφέρονται παραπάνω μου τόνισαν αρκετά δυνατά την χαμένη μου μνήμη.
Άβαταρ μέλους
kissmyarrow

Δημοσίευση από kissmyarrow »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Παλικάρι σταμάτα σε παρακαλώ να βρίζεις παίκτες μας!
με το δημητρακη "καϊλας" σαλπιγγιδης εχεις προμπ μεγαλε;
δεν σε ειρωνευομαι, να ξες, απλα ετσι λεω για να μην κανω αλλα λαθη
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Aπο ποτε το ΠΑΟΚτσηδιλίκι & η μαγκια μετριεται με τα ποστ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ?????

ελεος!!!!

του πληκτρολογιού...καλα σας λέει ο φίλος παραπάνω.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

10 μαιου 2009 σαλπιγγιδη πουστ@ρα,μας...

16 ιουνιου 2010 σαλπι σαλπι οεοεοεοεοε...

Κραξιμο και σουτια σε οποιον λεει ακομα το συνθημα που ηχουσε(οχι μονο απο την 4) για σχεδον 4 χρονια.Ανακυρηξη του ως εχθρο του ΠΑΟΚ επειδη απλα δεν ξεχναει ευκολα και δεν εχει τον ΠΑΟΚ "πανω απολα".Καλα,αμα πηγε και με τους αλλους 150 ανεγκεφαλους στη λαμια πρεπει να φυλακιστει αμεσα...
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Απλος φιλε μου....οτι μονο σε τετοιες περιπτωσεις βγαινουν κατι ατομα με 10-15 ποστ και αρχιζουν τις μαλακιες...μονο υποπτο μπορει να φανει αυτο
Άβαταρ μέλους
kissmyarrow

Δημοσίευση από kissmyarrow »

DC έγραψε:
kissmyarrow έγραψε:οικονομικη πολιτικη σε ολα της η παε, απο προπονητη μεχρι δεξι μπακ, να πουλησουμε και μουσλι και παμπλο ε
αλλα 750 χιλιαρικα για τον κοντοπουτανο εχουμε

ποιος χαρισε ρε 500χιλ; ποιος; ο κολκας και ο βασιλοπουλος τα λενε αυτα
μας χαρισε και λεφτα, να δω τι αλλο θα γραψετε
Sorry man, αλλά σίγουρα στηρίζεις την ομάδα;
Γιατί με τα παραπάνω μέμφεσαι άμεσα την διοίκηση και τους ΖΖ.
Τελικά το "ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" πήγε περίπατο και ήρθε το "ΕΓΩ πάνω απ' όλα".

Ο Σάλπι δεν χάρισε τίποτα στον ΠΑΟΚ.
Απλώς έκανε αυτοβούλως μια περικόπή στο εισόδημά του, της τάξης του 50%. Και δεν γνωρίζω κάποιον από εδώ μέσα που θα το έκανε.

Υ.Γ. Και μην βρίζεις παίκτες της ομάδας. Δεν είναι σωστό.
ρε μεγαλε νο2 δεν ειναι το προβλημα μου ο καϊλας του ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα ο τροπος που γυρισε και τα λεφτα που θα παρει

δεν με απασχολει ο συγκεκριμενος επαγγελματιας ποδοσφαιριστης αν βαλει 1 ή 1000 γκολ ΑΛΛΑ με ποιο σκεπτικο κανεις οικονομια στα παντα εκτος απο αυτον; εγω αυτο δεν μπορω να χωνεψω, καλυτερα να μην περναμε κανεναν παικτη παρα 4ετες συμβολαιο με 750 χιλιαρικα

ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ 3 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ , ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άντε, χαλαρώστε λιγάκι!

Σεβαστείτε όλες τις απόψεις, είτε συμφωνείτε είτε όχι.

Τα έχουμε πει 100 φορές, το forum δεν είναι μέρος για καντήλια και μπινελίκια.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

είναι λίγο δύσκολο να κάνεις συζήτηση μέσα από έναν υπολογιστή, γιατί δεν ξέρεις σε ποιόν απευθήνεσαι. Είναι αστείο να κάνει μιά μεταγραφή η ομάδα και να βρίζεις τον παίχτη που απέκτησε. Αν διαφωνείς για τους χ ψ λόγους , μπορείς να διαφωνήσεις ή να βρίσεις την διοίκηση.(έχει συμβεί άπειρες φορές στο παρελθόν). Αν το κάνεις όμως με αυτή τη διοίκηση , αναλαμβάνεις και το κόστος!Αύριο ο σκόρδας μπορεί απλώς να κάνει κοπυ μερικές σελίδες από εδώ, και να τις βάλει στη φυλλάδα του. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

κάποιοι μπήκαν απλά για να κάνουν μια δουλεια όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω

άτομα με 10 ποστ που γράφουν μόνο για να εκφράσουν εμπάθεια για σαλπιγγίδη
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Είμαι κ εγώ ένας από αυτούς που πικράθηκαν – ξενέρωσαν με την επιστροφή σαλπι… προσοπικα δεν μπορώ να συγχωρήσω τόσο εύκολα αυτό που έγινε εκείνη την περιοδο… η πικρά που έδωσε στον λαό μας ο τρόπος που έφυγε μου έχει μείνει..
Από την στιγμή που από την νέα χρόνια θα φορά την φανέλα της ομάδας μου δεν μπορώ να του εναντιώνομαι βρίζοντας τον…. Πάντως πρέπει όλοι να χαλαρώσουμε δεν πρέπει να μιλάμε για τους συνόπαδους μας(δηλαδή την “οικογένεια μας”) σαν να είναι εχθροί μας…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsachou την Τετ 16 Ιουν 2010, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και θα εξαφανιστουν οπως ηρθαν σαν φαντομαδες :)))))
ε σας πηραμε χαμπαρι ....:)))))
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsachou έγραψε:Είμαι κ εγώ ένας από αυτούς που πικράθηκαν – ξενέρωσαν με την επιστροφή σαλπι… προσοπικα δεν μπορώ να συγχωρήσω τόσο εύκολα αυτό που έγινε εκείνη την περιοδο… η πικρά που έδωσε στον λαό μας ο τρόπος που έφυγε μου έχει μείνει..
Από την στιγμή που από την νέα χρόνια θα φορά την φανέλα της ομάδας μου δεν μπορώ να του εναντιώνομαι βρίζοντας τον…. Πάντως πρέπει όλοι να χαλαρώσουμε δεν πρέπει να μιλάμε για τους συνόδους μας(δηλαδή την “οικογένεια μας”) σαν να είναι εχθροί μας…
να και μια σοβαρη αποψη μπραβο φιλε ετσι πρεπει να λειτουργουμε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”