9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Pepermint

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Pepermint »

Καλώστονα...και ας άργησε

Φον Δημητράκη καλωσήρθες
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

DC έγραψε:Αδέρφια μια παράκληση.
Γράψτε "Σάλπι", "κοντός", Σαλπιγγίδης, Μήτσος κλπ.
Μην τον γράφεται "Δ.Σ.". Με θυμίζει "Διοικητικό Συμβούλιο" και ... αγριεύομαι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

markos4 έγραψε:Και ο βαζελος ειναι μικροτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ. Γιατι τις μεγαλες ομαδες της κανει ο ΛΑΟΣ τους.
τις μεγαλες ομαδες τις κανει η βαθμολογια της fifa.[/quote]

Τις μεγαλες ομαδες,τις κανουν ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ οι οποιες δημιουργουν και νεους οπαδους.Ας μην ειχαμε την μεγαλη ομαδα της 10ετιας του '70 και θα σου ελεγα εγω τι λαο θα ειχαμε....ασε που γιγαντωθηκε και μεσα απο τις αδικιες...

Bεβαια....και η τρελα που κουβαλαμε εχει αρκετη δοση ανεξηγητου φαινομενου......
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Καλωσηρθες Σαλπι....απο οτι ακουω τωρα δινεις εξηγησεις για ολα στο ραδιο αν και θα μπορουσες να το κανεις νωριτερα....αυτο που δεν δικαιολογω με τιποτα ειναι η εκτελεση του πεναλτυ,ολα τα αλλα τα καταλαβαινω και καθενας εχει την κριση του...
Αντε γερα τωρα και δουλεια...εχουμε να μπουμε στους ομιλους...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Pepermint έγραψε:Καλώστονα...και ας άργησε

Φον Δημητράκη καλωσήρθες
εγω λεω στο πρωτο γκολ να παει στο πεταλο να γυρισει πλατη και με τους αντιχειρες του να δειχνει το ονομα του στο πισω μερος της φανελας..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Προσωπολάτρες είναι αυτοί που πανηγυρίζουν την μεταγραφή σήμερα ή αυτοί που θυμήθηκαν το παρόν site ειδικά σήμερα και είναι ενάντια στην επιστροφή?

υγ

Ξαναδιαβάστε τι έγραψε ο Πρακτορίνος λίγο ποιο πίσω πριν απαντήσετε.

Ελπίζω να μείνουμε σε αυτό ΑΠΑΝΤΕΣ είτε αυτοί που τον θέλουν είτε αυτοί που δεν τον θέλουν και ας μην υπάρχουν οι χαρακτηρισμοί απο κάθε πλευρά.
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Federacion έγραψε: κοιτα τα πραγματα ειναι απλα.

πριν ενα μηνα εκανε δηλωσεις σε οπαδους του βαζελου.
ειπε πως ο ΠΑΟ δεν εχει αντιπαλο στο πρωταθλημα 2010 2011.
ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΒΑΖΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑΚΙΑ Ε;

τωρα τι θα πει;;; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;;;

μαυρη τεταρτη η σημερινη...
Ρε φίλε για να μην τρελαθούμε που το ξέρεις εσυ αυτό το άκουσες κάπου, το διάβασες??

Μην λέμε ότι να μας έρθει για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, έχω πολλούς φίλους βάζελους συνδεσμίτες και δεν άκουσα τίποτα τέτοιο που όλη μέρα χαβαλεδιάζουμε για τον κοντό και κάνουμε πλάκα!! Όχι τσάμπα μαγκιές!!

Ο κοντός μάγκες με πίκρανε όταν έφυγε και τον έβριζα αλλά τώρα πια είμαι σε ηλικία που δεν τρώω πρόλογο από κανέναν οι παίχτες έχουν μια 10ετία να βγάλουν χρήμα και αυτό θα είναι το βασικό μέλημα τους για όλους από τον Messi μέχρι τον Αναστασάκο οπότε στην τελική στα @@@ τι έκανε τότε ακόμα και ο Αθανασιάδης που λέμε ότι είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσακι αν του πει ο γαύρος έλα με καλά λεφτά σε σχέση με αυτά που πέρνει σε μας τρέχοντας θα πάει στο λιμάνι.

Το θέμα είναι ότι τωρα σαν παίχτης θα βοηθήσει όσο κανένας, είναι πολυτέλεια σαν παίκτης όπως ήταν και ο Σαντος σαν κόουτς για τον ΠΑΟΚ βλέποντας την ομάδα ρεαλιστικά βάσει τον οικονομικών κλπ. και όχι με οπαδικά γιαλιά!!!

Η ιδέα και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και αυτός τα κρατάει ζωντανά - η ομάδα είναι άλλο πράγμα και όποιος είναι καλός επαγγελματίας και βοηθάει έχει θέση στην ομάδα και κρίνετε!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Federacion έγραψε:Σαλπιγγίδης: «Σ’ ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα. Και αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ό,τι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ το οποίο θα φτιάξει κι άλλο και έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδι. Μην φοβάστε λοιπόν τα καλύτερα έρχονται…».

Ο "ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ" ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ

ΠΗΓΗ: http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%B3%CF%89

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Σέβομαι απόλυτα το ότι δεν συμφωνείς με την επιστροφή του... αλλά το να
να παίρνεις "δηλώσεις" που φέρεται να έκανε σε οπαδους της ζέλας και αυτά τα έβγαλε ένα δηλωμένο βαζελοσαιτ
για να ηρεμήσει τους οπαδούς(και καλά) του παο είναι τουλάχιστον άστοχο!!
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Federacion έγραψε:
palok έγραψε:
Federacion έγραψε:ΜΑΛΙΣΤΑ...

Να μην "τσακωνομαστε";

Για σκεφτητε να γυριζε ο Φιγκο στη Μπάρτσα;
τι θα πρεπε να πουν οι οπαδοι της; ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ;

ε όχι!!!

όλα έχουν ενα όριο!
δεν προλάβαμε αδερφέ να του πετάξουμε στην 4 και καμια μοσχαροκεφαλή...
O figo δεν μπορεί καν να κυκλοφορήσει στην rablas, όχι να επιστρέψει στο camp nou... μάλλον μπερδεύεις τον σαλπι με τον δήμαρχο πειραιά...

κοιτα τα πραγματα ειναι απλα.

Ενώ μια δήλωση του στυλ: "Τώρα φεύγω, πάω Τούμπα, και του χρόνου όπου σας βρώ θα σας πηδήξω" θα ήταν καλύτερη. Φίλε, πολλά έχουν βγεί και πολλά θα ακολουθήσουν που θα δηλητηριάσουν το μυαλό μας. Καλό θα ήταν να αντισταθούμε λίγο.

Όσον αφορά τη μεταγραφή τη θεωρώ πολύ θετική και είμαι σίγουρος ότι θα βοήθησει (πολύ δε περισσότερο αν ο παίχτης έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου).

Όσον αφορά το Σαλπιγγίδη, συμφωνώ απόλυτα ότι η συγγνώμη δε μετράει όσο οι ίδιες οι πράξεις. Για κάποιους όμως μετράει και προς αυτούς και μόνο θα άξιζε να ειπωθεί.

Όσον αφορά τους φίλους που τον χαρακτηρίζουν "προδότη" και έχουν εκφράσει και θα εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επιστροφή, νομίζω ότι έκαναν ένα σοβαρό λάθος : Εγκλωβίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια σε μια ρητορική και μια συμπεριφορά απέναντι του (ως μη όφειλαν) που τώρα δεν υπάρχει "έντιμη" έξοδος. Ελπίζω η συγγνώμη, ή οι εξηγήσεις που πιθανό να ειπωθούν να μετριάσουν το τραύμα στον εγωϊσμό τους...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σήμερα πανηγυρίζει, όποιος καταλαβαίνει ΠΙΟ είναι το καλό του ΠΑΟΚ.
Οποιος δεν καταλαβαίνει, ας κατέβει από το τραίνο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κανενός.
Πόσα χρόνια είχε να κάνει τέτοια μεταγγραφή ο ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Federacion έγραψε:αλπιγγίδης: «Σ’ ευχαριστώ, όμως θέλω να ξέρεις και κάτι ακόμα. Και να το ξέρετε όλοι σας. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ εσάς θα πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ομάδα. Και αυτό λοιπόν για το οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά είναι ό,τι ο Παναθηναικός έχει αλλάξει επίπεδο και απέχει πολύ από τους ανταγωνιστές τους. Είναι ήδη πανίσχυρος και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός στη συνέχεια. Έχει φοβερό ρόστερ το οποίο θα φτιάξει κι άλλο και έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί μέχρι το βράδι. Μην φοβάστε λοιπόν τα καλύτερα έρχονται…».

Ο "ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ" ΜΑΣ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ
1. Ενα μηνα πριν ηταν παιχτης του βαζελου .

2. Τι απο ολα αυτα που ειπε ειναι ψεμματα.????? Δεν ειναι ο βαζελος ισχυρος , δεν εχει χρημα , δεν εχει ξεφυγει , δεν ειναι ισχυρος , δεν εχει φοβερο ροστερ ?

Τελος παντων το θεμα ειναι οτι ενας καλος , Ελληνας , ποδοσφαιριστης γυρισε στην ομαδα και ελπιζω να βοηθησει τα μεγιστα στην προσπαθεια που θα κανουμε φετος αλλα και τα επομενα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δε θα σου πω καλωσηρθες δε θσ πανηγυρισω μαζι σου δε θα φωναξω το ονομα σου ουτε θα κατσω να ακουσω τις δικαιολογιες σου γιατι τις θεωρω ακυρες...θα σου ευχηθω καλη επιτυχια με την ομαδα μου επαγγελματια ΔΣ...

υγ1 μεγαλη ηττα για την περηφανια του συλλογου μου ομως οπως θελω να ειναι σεβαστη η αποψη μου θα σεβαστω και η επιλογη της διοικησης

υγ2 πρωτο και τελευταιο μου ποστ στο συγκεκριμενο τοπικ...καλο κουραγιο στους υπολοιπους...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Pepermint έγραψε:
εγω λεω στο πρωτο γκολ να παει στο πεταλο να γυρισει πλατη και με τους αντιχειρες του να δειχνει το ονομα του στο πισω μερος της φανελας..
γάβρικο....δεν λέει

αφού έχει το δικό του style 8-)
εχεις δικαιο αλλα πολλοι θα μαθαιναν πως γραφεται το ονομα του με γγ ή γκ

αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Sera4 τίμια και αντρίκεια η θέση σου.στο μόνο που διαφωνώ είναι το υγ1. η ήττα είναι για περηφάνια του συλλόγου όπως εσύ την αφουγγράζεσαι. για μένα η περηφάνια του ΠΑΟΚ δεν ηττάται απο την επιστροφή ενός παίχτη είναι πολύ μεγαλύτερη η περηφάνια του ΠΑΟΚ απο την οντότητα ενός παίχτη όποιος και αν είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Peja 4 έγραψε:
Federacion έγραψε: κοιτα τα πραγματα ειναι απλα.

Ρε φίλε για να μην τρελαθούμε που το ξέρεις εσυ αυτό το άκουσες κάπου, το διάβασες??

Μην λέμε ότι να μας έρθει για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, έχω πολλούς φίλους βάζελους συνδεσμίτες και δεν άκουσα τίποτα τέτοιο που όλη μέρα χαβαλεδιάζουμε για τον κοντό και κάνουμε πλάκα!! Όχι τσάμπα μαγκιές!!

Ο κοντός μάγκες με πίκρανε όταν έφυγε και τον έβριζα αλλά τώρα πια είμαι σε ηλικία που δεν τρώω πρόλογο από κανέναν οι παίχτες έχουν μια 10ετία να βγάλουν χρήμα και αυτό θα είναι το βασικό μέλημα τους για όλους από τον Messi μέχρι τον Αναστασάκο οπότε στην τελική στα @@@ τι έκανε τότε ακόμα και ο Αθανασιάδης που λέμε ότι είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσακι αν του πει ο γαύρος έλα με καλά λεφτά σε σχέση με αυτά που πέρνει σε μας τρέχοντας θα πάει στο λιμάνι.

Το θέμα είναι ότι τωρα σαν παίχτης θα βοηθήσει όσο κανένας, είναι πολυτέλεια σαν παίκτης όπως ήταν και ο Σαντος σαν κόουτς για τον ΠΑΟΚ βλέποντας την ομάδα ρεαλιστικά βάσει τον οικονομικών κλπ. και όχι με οπαδικά γιαλιά!!!

Η ιδέα και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και αυτός τα κρατάει ζωντανά - η ομάδα είναι άλλο πράγμα και όποιος είναι καλός επαγγελματίας και βοηθάει έχει θέση στην ομάδα και κρίνετε!!

:nairepaok:

Καλα αυτα που λες αλλα μην αναφερεσαι ονομαστικα σε κανεναν το ξερω οτι δεν το εκανες σκοπιμα αλλα δεν εισαι ο αθανασιαδης ουτε ο εκπροσωπος του για να ξερεις τι σκεφτεται :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”