Ότι να 'ναι!!!!!
- DaFFy_NaSH
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
τις εχεις βάλει και δεν βλέπω να ανεβαίνει η κίνηση, αντιθέτως πεφτει. Πεφτει και η κίνηση στα διαρκείας σε σχεση να ουμε με τα στατιστικα της εμ άι αρ σι ες νταμπλγιου και να ουμε ξερω γω, σε λεω να βαλω το χαρεμι με την σουλα την κουλα την τουλα την νουλα και την παρθενουλα για αρχη ναουμε ξερω γω και να γινει της τρελής..
- paok kerkyra
παίξε καλά το νταλαβέρι να ούμε και μην μας κάνεις χάλι κάλι την καρδιά να ούμε
Το πρόβλημα είναι ότι θεωρείτε δικιά σας, όποια βάζετε στο αβατάρ σας...
Δεν πειράζει, θα περάσει... 3 ουισκάκια τη μέρα, τον ψυχολόγο κάνουν πέρα...
Προσοχή στο absenty αλλά πόσες παραπάνω παραισθήσεις να έχετε;; Το πολύ πολύ, οι παρθένες, οι πόπες, οι Ελένες κι οι Κατερίνες να γίνουν νεράιδες...
Προσοχή στο absenty αλλά πόσες παραπάνω παραισθήσεις να έχετε;; Το πολύ πολύ, οι παρθένες, οι πόπες, οι Ελένες κι οι Κατερίνες να γίνουν νεράιδες...
- Paokintepo
absenty...πρωτη φορα με λενε πιες πιες χωρις να με πουν οτι ηταν αψεντι και το κατεβασα με την μια ολο γιτι διψουσα και ημουν αστα να πανε!!
ελινακι καλως ορισες κουκλα μου!!!καιρος ηταν!!
ελινακι καλως ορισες κουκλα μου!!!καιρος ηταν!!
Εγώ την κάνω.... Σε μισή ώρα γράφω το τελυταίο μάθημα για φέτος και μετά αναμένεται γλέντι.... Θα τα πούμε...
- DaFFy_NaSH
Πρωτον, μπορείς να αναφέρεσε στον ενικό παρακαλώ; Γιατι δεν αναφέρομε σε καμία απο το αβαταρ μου, μιας κ αβαταρ έχω μια φανέλα. Εκτος αν πληγώνεσε τοσο οταν μαθαίνεις οτι υπάρχουν πολυγαμικοί ανδρες.gika έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι θεωρείτε δικιά σας, όποια βάζετε στο αβατάρ σας...![]()
Δευτερον, τρια ποτάκια την μέρα τα πίνω ουτως η άλλως(αμα πω να πιω παραπάνω μπορει να σε πιω και σενα, οταν πηγα στην σουηδία σε ηλικία 17-18 χρονων κατι πότες σουηδοι επαθαν ψυχολογικα γιατι μεθούσαν ξεμεθουσαν και ακομα έπινα, Τανκερ με φωναζαν.. Πληροφοριακά..), βέβαια το καλοκαίρι προτιμώ την αβάνα η γενικότερα το ρούμι (θα μαθεις προσεχως περισοτερα)....
Τριτον, μπορω να σου φέρω να δοκιμάσεις κατι πιο βαρύ απο αψέντι (δικης μου παραγωγης) αλλα φοβάμε επειδη δεν είναι πληρως ανεπτυγμένος ο οργανισμός σου μηπως σου κάνει κακό..
Σημείωση(γιατι αυτο το ΥΓ πολύ σούπα έγινε): ειναι absenthy.
- paok kerkyra
Eγω πάλι δεν πίνω πάρα μόνο δυο τρείς μπυρίτσες και αμα λάχει και καμία ρετσίνα τωρα αν με αυτό το absenthy μπορώ να εχω την κορασίδα του αβατάρ μου θα το δοκιμάσω

- aspromauri
Καλά ..... εδώ το απόλυτο μπάχαλο .... επειδή εγώ πιστεύω ΜΟΝΟ την γυναίκα της παρέας παρακαλώ όταν μπορέσει να με ενημερώσει για το ποιός τα έχει με ποιόν για να έχω γνώση και εγώ ο "φύλακας" !!!!!
- Paokintepo
λοιπον α/μ δωσε βαση!!να τ παρουμε απο την αρχη!
οπως ξες και εσυ ο ντρημιδης τα εχει με το μωρο του το οποιο μολις εψες πλεροφορηθηκαμε οτι της ριχνει 8 χρονακια!!πιπινι αρα χει!!
ο γκικακος εχει και αυτος κοπελα η οποια εγινε και μελος του Paokmania και ειναι το ελινακι γ αυτο μερικοι μερικοι μαζευτηκαν και αρχισαν να λενε οτι κανουν πλακα γιατι σκιαχτηκαν!!
και εγω καθομαι στο μπαλκονι τρωω κατι τοστακια που εφτιαξα εχω ανοιτχο το λαπτοπ μπροστα μου κκοβω κινηση τους περαστικους και ακουω τον καυγα απο διπλα μιας γιαγιας με την μικρη εγγονη της!!
γιαγια-ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΣ?
μικρη- ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

οπως ξες και εσυ ο ντρημιδης τα εχει με το μωρο του το οποιο μολις εψες πλεροφορηθηκαμε οτι της ριχνει 8 χρονακια!!πιπινι αρα χει!!
ο γκικακος εχει και αυτος κοπελα η οποια εγινε και μελος του Paokmania και ειναι το ελινακι γ αυτο μερικοι μερικοι μαζευτηκαν και αρχισαν να λενε οτι κανουν πλακα γιατι σκιαχτηκαν!!
ο ναυπλιο νταλαβεριζεται με τον παρκουρ αλλα δεν δινουμε περεταιρω πληροφοριες γιατι μας κουρασε αυτο το θεμα και θα βρουμε κατι αλλο να τον δουλευουμεpaok nafplio έγραψε:Κοπελια πλακα κανω για τον γκικα κ το γατακι γιατι μου την ελεγα μην τον πλακωσεις με τη παντοφλα κριμα ειναι.
και εγω καθομαι στο μπαλκονι τρωω κατι τοστακια που εφτιαξα εχω ανοιτχο το λαπτοπ μπροστα μου κκοβω κινηση τους περαστικους και ακουω τον καυγα απο διπλα μιας γιαγιας με την μικρη εγγονη της!!
γιαγια-ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΣ?
μικρη- ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μόνο; Καλέ η κοπέλα είναι σαν τα κρύα τα νερά...Ενώ ο Πρωθυπυργός....Paokintepo έγραψε: ο ντρημιδης τα εχει με το μωρο του το οποιο μολις εψες πλεροφορηθηκαμε οτι της ριχνει 8 χρονακια!!
- dreamwarrior
Ενώ ο πρωθυπουργός τι;;;
Ε;;; Τι;;;;;;;;;;;;
Για πέστο.............................
Ε;;; Τι;;;;;;;;;;;;
Για πέστο.............................
- aspromauri
- dreamwarrior
Παλιόγερος παλιόγερος αλλα να μην πω τι έκανες όταν είδες πως τύφλωσα με την γοητεία μου την φερστ λέϊντι έ;;;;
Πες στα παιδάκια εδώ μέσα ότι φορούσε γυαλιά ηλίου για να προστετευτεί από τη λάμψη μου!!!!!!!!!!!!
Πες στα παιδάκια εδώ μέσα ότι φορούσε γυαλιά ηλίου για να προστετευτεί από τη λάμψη μου!!!!!!!!!!!!
- aspromauri
Η αλήθεια είναι πώς με το που αντίκρυσα την κα ΠρωθυπΥργού προς στιγμήν σάστισα .... ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΣΕΝΑ .... αλλά διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη ότι το κάνει !!!!!
Επιβεβαιώνω ότι φορούσε γυαλιά γιατί ήσουν εκτυφλωτικός με το άσπρο παντελονάκι σου !!!!!!!
Επιβεβαιώνω ότι φορούσε γυαλιά γιατί ήσουν εκτυφλωτικός με το άσπρο παντελονάκι σου !!!!!!!