Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
-
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Sherman Cardenas,μια ζωη παπαδες εκανε στο fm 2007 

- paok nafplio
paok kerkyra έγραψε:Μπα άστην καλύτερα μόλις μου είπε οτι μένει Σουηδία θα μας την φάει ο Μουσλίμοβιτς και δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια τουpaok nafplio έγραψε:Παμε να την φερουμε κ αυτην ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ μπορει να παιζει μπαλα να την βαλουμε στο γυναικειο!!!![]()
![]()
![]()

εαν εχεις δει τον βοσκοπουλο ειναι σαν να εχεις δει τον παπαζογλου.tad έγραψε:Θέλω σίγουρα τα εξής:
1. Δύο ψηλούς κεντρικούς αμυντικούς που να ξέρουν μπάλα. Μάρκος και ο άλλος της Καβάλας είναι μία χαρά. Αν βγάλεις έναν από τους δύο ίσως τον Παπάζογλου από Σέρρες τον οποίο όμως δεν έχω αξιολογήσει καθόλου.
2. Έναν δεξί μπάκ που θέλω πολύ να είναι ο Μανιάτης ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός και νεαρός. Η φετινή χρονιά ήταν μέτρια αλλά έγινε κυρίως γιατί έπαιζε συντηρητικά και είχε νυχτοπερπατήματα που εδώ θα τελειώσουν ...
3. Αφού έρχεται ο Σάλπι θέλω έναν αριστερό επιθετικό χάφ. Ποιον θέλω ... ? Τον Ροντρίγκεζ της Πόρτο που φέτος έπαιξε μόνο 18 ματς ... Αυτόν μωρέ τον άμπαλο τον συμπατριώτη του Πάμπλο.
4. Αν φύγει ο Μούσλι θέλω και έναν γκολτζή ολκής. Αυτό που μου λείπει πολλά χρόνια από Τούμπα. Ο Σάλπι είναι γκολτζής αλλά θέλω και ένα νταμάρι ...
Πάντως η ομάδα δεν θέλει πολλά. Αν φύγει Μούσλι ή ο Κοντρέρας που έχουν τα μεγάλα συμβόλαια θέλω οι παίχτες που θα τους αντικαταστήσουν να είναι ακόμα καλύτεροι. Κατά τα άλλα όποιοι από τους παρακάτω φύγουν πιστεύω ότι δεν χαλάει καμία χημεία και δεν με χαλάει.
Βερόν, Σαβίνι, Αραμπατζής. Εντίνιο και μουν δεν αναφέρω.
Α ξέχασα. Θα ήθελα και αριστερό μπακ αλλά πιστεύω ότι θα καλυφθεί από τις ακαδημίες. Με τον Μίλιεβιτς εννοώ.
Κλείσαμε για φέτος ...
αριστερο μπακ, πιτσιρικα εχει η γρια. λενε βεβαια οτι παει για βαζελο.
gate4mitsos έγραψε:Sherman Cardenas,μια ζωη παπαδες εκανε στο fm 2007
+1926 και για τον Καρντένας και για το μάνατζερ!!επιτέλους ένας που ασχολείται με fm..υπάρχουν και άλλοι εδώ?είμαι και εγώ αρρωστάκι και μαρέσουν τετοιες συζητήσεις..εχω ξεκινήσει και ενα μπλόγκ με σκοπό να ασχολούμε με αυτά...εκει που το μάνατζερ συναντά την πραγματικότητα..αλλα τωρα έχει μείνει λίγο πίσω λόγω εξεταστικής..αργότερα θα κάνω και αναλύσεις ομάδων παικτών με στατιστικά και τέτοια..
sportandmanager.blogspot.com
Βοσκόπουλος:kos έγραψε: εαν εχεις δει τον βοσκοπουλο ειναι σαν να εχεις δει τον παπαζογλου.
αριστερο μπακ, πιτσιρικα εχει η γρια. λενε βεβαια οτι παει για βαζελο.
[youtube]fnOOKj852g0[/youtube]
Παπάζογλου:
[youtube]H7nf-92cqFE[/youtube]
Αλλά και το αριστερό μπακ της γριάς, ο Ιωαννίδης, μια χαρά είναι:
[youtube]aHoKkuXVNc0[/youtube]
Και όλοι έχουν να λένε για τον Moon...

Τον Ιωαννίδη θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι έτσι, με προσφυγή.
- paok kerkyra
Eλα εδω και αλλος καμένος προπονητής τον Cardenas δεν τον θυμάμε αλλα μια και ειναι να κλείσουμε προπονητή απο Ιταλία τότε να πάρουμε τον Marco Verratti σε δυο χρόνια στο μάνατζερ εξελίχθηκε στον νεο ΤότιEffrem1 έγραψε:gate4mitsos έγραψε:Sherman Cardenas,μια ζωη παπαδες εκανε στο fm 2007
+1926 και για τον Καρντένας και για το μάνατζερ!!επιτέλους ένας που ασχολείται με fm..υπάρχουν και άλλοι εδώ?είμαι και εγώ αρρωστάκι και μαρέσουν τετοιες συζητήσεις..εχω ξεκινήσει και ενα μπλόγκ με σκοπό να ασχολούμε με αυτά...εκει που το μάνατζερ συναντά την πραγματικότητα..αλλα τωρα έχει μείνει λίγο πίσω λόγω εξεταστικής..αργότερα θα κάνω και αναλύσεις ομάδων παικτών με στατιστικά και τέτοια..
sportandmanager.blogspot.com
-
Μάλλον συμφώνησε με την Palermo για τρια χρόνια και 850 χιλιάδες.Sera4 έγραψε:ενταξει ρε ιταλε εχει 3 καλα χρονια τουλαχιστον στα 31 ειναι...yiannisPAOKitalia έγραψε:Θεός! Maccarone τα σπάει, αλλά είναι λίγο μεγάλος.
Siena, από τις πιο άτυχες ομάδες του campionato, με πολύ καλούς παίχτες (Calaio, Chezal, Vergassola, Brandao, Del Grosso, Curci, Codrea), αλλά ρε Malesani που πας με Τζιόλη??
Συμπαθέστατη Siena, δυστυχώς από του χρόνου στην serie b.![]()
τωρα που επεσε η σιενα μενει ελευθερος φευγει ξερεις τπτ???ρε μπας και βγαλουμε καμια ειδηση???απο οτι φαινεται ιταλος θα ειναι και ο προπονητης...τυχαιο??δε νομιζω...
![]()
![]()
παντως θα ηταν σαν ονειρο να τον δω στον ΠΑΟΚ μιλαμε για παιχτη που αδικηθηκε καταφορα ηταν για μεγαλα πραγματα...
Παιδιά η αεκ ενδιαφέρεται για ανάκογλου??
Θα'ναι κρίμα να μας τον πάρουν αυτοί,παίκτης από Σέρρες ειδικά με αρκετές προοπτικές..

Θα'ναι κρίμα να μας τον πάρουν αυτοί,παίκτης από Σέρρες ειδικά με αρκετές προοπτικές..

η αεκ ενδιαφέρεται και για τον σουμπινιο που λέγαμε τον χειμώνα
αυτος έχει γαμηθεί να βάζει γκολ και είναι δεκάρι
2 εβαλε και σήμερα ενω στα πλει οφ της β πρέπει να έχει βάλει 6 γκολ
[youtube]ZE4vNlllpUg[/youtube]
[youtube]T7Vyr8Y9HsE&feature=related[/youtube]
[youtube]QlUy9ronRuo&feature=related[/youtube]
[youtube]_ANDtxD7GzA&feature=related[/youtube]
καλός φαίνεται
αν κάνει για τον ΠΑΟΚ βέβαια δεν μπορω να καταλάβω απο τα βιντεάκια
αλλά φαίνεται καλός
αυτος έχει γαμηθεί να βάζει γκολ και είναι δεκάρι
2 εβαλε και σήμερα ενω στα πλει οφ της β πρέπει να έχει βάλει 6 γκολ
[youtube]ZE4vNlllpUg[/youtube]
[youtube]T7Vyr8Y9HsE&feature=related[/youtube]
[youtube]QlUy9ronRuo&feature=related[/youtube]
[youtube]_ANDtxD7GzA&feature=related[/youtube]
καλός φαίνεται
αν κάνει για τον ΠΑΟΚ βέβαια δεν μπορω να καταλάβω απο τα βιντεάκια
αλλά φαίνεται καλός
εαν παμε τελικα σε πωληση κοντρερας πιστευω οτι μια καλη λυση ειναι να παρουμε τον νασουτι.
ξερει την ομαδα, ξερει την πολη, ξερει το πρωταθλημα και δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα προσαρμογης.
θα ειναι μια δευτερη περιπτωση βιτολο απο αυτη την αποψη. και σαν παικτης δεν ειναι και ασχημος. κοντρερας για εμενα δεν ειναι αλλα ειναι μια καλη λυση με χαμηλο ρισκο.
για χρηματα καπου ειχα διαβασει ενα ποσο που ζηταν απο τους εβραιους και ηταν εφικτο να δοθει απο τον ΠΑΟΚ. δεν συγκρατησα ομως το ποσο.
ξερει την ομαδα, ξερει την πολη, ξερει το πρωταθλημα και δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα προσαρμογης.
θα ειναι μια δευτερη περιπτωση βιτολο απο αυτη την αποψη. και σαν παικτης δεν ειναι και ασχημος. κοντρερας για εμενα δεν ειναι αλλα ειναι μια καλη λυση με χαμηλο ρισκο.
για χρηματα καπου ειχα διαβασει ενα ποσο που ζηταν απο τους εβραιους και ηταν εφικτο να δοθει απο τον ΠΑΟΚ. δεν συγκρατησα ομως το ποσο.
- Caballo Viejo
Ο Μπερέτα να μας φέρει τυλιγμένο ένα καθαρό δεκάρι ή ένα δεκαροειδές χαφ, για να το βάλουμε μπροστά από Πάμπλο και Βίκτωρα. Ολόκληρη Ιταλία, δεν μπορούμε να βρούμε κάτι καλό με 5 κατοστάρικα;
σικαμπαλα σαλπιγγιδη και τίποτε άλλο θα φυσάμε μπροστά
3.5 εκατομυρια λεει το spor24 ζητάει η ζαμαλεκ απο την αντερλεχτ για σικαμπαλα οπότε μάλλον όντως εμεις δεν έχουμε καμία πιθανότητα να κινηθούμε για σικαμπαλα