22. Ricardo Matias Verón
Re: 22. Ricardo Matias Verón
εμεις αυτο θα θελουμε αλλα εξαρταται απο τη συμφωνια που θα γινει αν γινει.......π/χ ο παο πληρωνε μερος του συμβολαιου του δαρλα.....
Tο θέμα είναι... Θα παει;
Δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να τον δώσει ως ελεύθερο από την στιγμή που ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο;
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πόσο εφικτό είναι να γίνει εάν γίνει;
Δηλαδή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να τον δώσει ως ελεύθερο από την στιγμή που ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο;
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πόσο εφικτό είναι να γίνει εάν γίνει;
εφοσον συμφωνησει ο ΠΑΟΚ με τον βερον και ο βερον με τον νιονιο μπορουν καλιστα να λυσουν το συμβολαιο του και να παει ως ελευθερος...
- paokathens
κρίμα κρίμα κρίμα.. ελπίζω ο μπερέτα να καταλάβει πόσο χρήσιμο εργαλείο έχουμε στην ομάδα κ να μην το δώσουμε δανεικό.
Μπορεί ο νιόνιος να τον πάρει με μεταγραφή, δίνοντας ένα συμβολικό ποσο (300.000), κάνοντας το ίδιο με τον Αραμπατζή (200.000) και στη συνέχεια να δώσουμε εμείς 800.000 για Μανιάτη. Ουσιαστικά εμείς δίνουμε 2 παίκτες και 300.000....Sera4 έγραψε:εφοσον συμφωνησει ο ΠΑΟΚ με τον βερον και ο βερον με τον νιονιο μπορουν καλιστα να λυσουν το συμβολαιο του και να παει ως ελευθερος...
Αυτά μπορούν να γίνουν...
- sidpanos
μήπως θες γκικα να πάρουμε μανιατη και να δίνουμε προμήθεια απο χαρτιά τουαλέτας[προκαταβολικά 250.000] και τα υπόλοιπα να μας τα δώσουν σε μπρελοκ?χαχαχαχα
εισαι ημιθεος λαιμαι οταν είσαι ον-τοπικ

εισαι ημιθεος λαιμαι οταν είσαι ον-τοπικ
Πιστεύω ότι ο παίκτης θα κριθεί εκ νεου από το Μπερέτα.
Αν του κάνει εμάς δε μας πέφτει λόγος.
Αν δε του κάνει , πάλι δε μας πέφτει λόγος.
Αν του κάνει εμάς δε μας πέφτει λόγος.
Αν δε του κάνει , πάλι δε μας πέφτει λόγος.
- ΑποστόληςΑ
Προβλέπω πως ο Βερόν, με τον Μπερέτα θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και θα παίξει τη μπάλα της ζωής του, φέτος στο Ch.L.! Σε πείσμα όλων αυτών που τον έχουν τελειωμένο!
- paok kerkyra
εγω προβλέπω οτι θα φύγει γιατί αυτή ειναι η απόφαση της διοίκησης εδω και ενα χρόνο... ανεξάρτητα αν τον θέλει ο Μπερέτα η οχι οι λόγοι είναι γνωστοί τώρα οσοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου να σας θυμίσω οτι ο ΠΑΟΚ έχει 4 καθαρά αμυντικά χαφ 5 με τον Βερόν και 2 παίχτες που μπορούν να παίξουν την θέση (Σορλέν και Ιβιτς) ο Βερόν ειναι στα 30 παίρνει 300 χιλιάρικα εχει να παίξει μπάλα 1,5 χρόνο εχει ενοχλήσει με την συμπεριφορά του πάρα πολλές φορές την διοίκηση και τον Σάντος... καλός παίχτης δεν λεω αλλα οταν δεν έχεις μυαλό καλύτερα να μας αδιάζεις την γωνιά..
προσωπικα ειμαι πεπεισμενος δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο μυριο να μεινει