Εθνική Ελλάδος- Σας πορώνει ή σας αφήνει αδιάφορους??

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Εθνική Ελλάδος- Σας πορώνει ή σας αφήνει αδιάφορους??

Δημοσίευση από ronaldo »

Odi έγραψε:Χαλκιάς

Τοροσίδης(όσο κ αν τν σιχαινομαι) Κυριάκος Παπαδόπουλος Σπυρόπουλος

Κατσουρανης Καραβούτας

Νίνης

Σάλπι Σαμαράς

Γκέκας

Πολύ απλά με αυτην την σύνθεση θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για την τραγική εθνική..
καλή ενδεκάδα αυτή μαρέσει αλλά δεν νομίζω ότι θα άλλαζε κάτι δραματικά
όντως θα μπορουσε να κατέβει κάπως καλύτερα η ομάδα αν γίνονταν κάποιες αλλαγές αλλά δεν θα άλλαζε κάτι δραματικά πιστεύω

αντε ο σάλπι θα έπαιζε λίγο καλύτερα απο τον χαριστέα
κατα τα άλλα?

δηλαδή ο σπυρόπουλος είναι καλύτερος παίχτης έστω απο τον εντελώς ανέτοιμο σειταρίδη(γιατί αυτή είναι η αλλαγή στα ακραία μπακ)
η ο νίνης είναι κανένας παιχταράς και θα μας άλλαζε την εικόνα?(δεν έχει καθιερωθεί ακόμα στον παο)

bono τι να πω δεν ξέρω
και εγώ παντως τον σειταρίδη θα έβαζα γιατί τον σπυρόπουλο τον θεωρώ λίγο

για τον χαριστέα έχεις δίκιο ότι πρέπει να παίζει μπροστά και δεξιά ο σάλπι
και εννοείται για τον τζιόλη ότι είναι λίγος αλλά με πατσατζόγλου προερχόμενο απο εγχείρηση δεν έχει πολλές επιλογές
niks

Δημοσίευση από niks »

έτσι είναι Bono,μην τρελλαθούμε,λύσεις είχε

και στο κάτω-κάτω,αν ο Κούτσια είναι ο μόνος Έλληνας αριστερός εξτρέμ,ας τον καλούσε
έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια από κατι άλλους
που αν ήταν το παιδί με Ελληνική ή Γερμανική πράσινη φανέλα,θα τον καλούσε πιστεύω ακόμα και με 0 λεπτά συμμετοχής σε όλο το πρωτάθλημα
και ας έβαζε και τον Τζαβέλλα αριστερά

(το post προοριζόταν 1 θέση πιο πάνω,αλλά με πρόλλαβε ο Ronaldo)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

το δίδυμο Σπυρόπουλος αριστερά,Τοροσίδης δεξιά είναι απείρως καλύτερο απ' αυτό το ανοσιούργημα που είδαμε.
Και μην ξεχνάμε ότι δεν πήρε Τζαβέλλα που το παληκάρι έδειξε πολύ καλά δείγματα φέτος.Αλλά βλέπεις δεν μεσολάβησε ο Πόλ για να πάει Γερμανία.
Με Νίνη και με Καφέ(που δεν θεώρησε άξιο να πάρει) στη θέση των Καραβούτα και Τζιόλη ή ακόμα και Φωτάκη που τουλάχιστον τρέχει πιστεύω ότι η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.
Και μη μου λες ότι δεν παίζει ούτε στον ΠΑΟΚ...γιατί Χαριστέας, Τζιώλης και Γιούρκας ανάθεμα και αν έχουν παίξει 10 ματς όλοι μαζί φέτος.
Κια έχει κάνει αυτό που δεν υπάρχει παγκοσμίως...δύο ψηλοί και βαριά κορμιά να παριστάνουν τα εξτρέμ και να βγάζουν σέντρες για τον κοντό μπροστά...και τον μοναδικό γρήγορο winger που έχεις να τον κρατάς πάγκο και όταν τον βάζεις να τον βάζεις αριστερά.
Και ξαναλέω...το πρόβλημα δεν είναι η ήττα...μπορεί να χάναμε ούτως ή άλλως...αλλά πήγαινε παίξε ορθολογικά και χάσε ρε πούστη μου, όχι έτσι.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σωστός ο Bono...

Είναι φανερό ότι ο Herr Otto λάλισε...εδώ και πολλά χρόνια βέβαια, αλλά εκεί στην ΕΠΟ...τα ζώα μου αργά!!!
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Πιστεύω ότι ο καθένας που παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να βρει τουλάχιστον 3 ορθολογικότερες εντεκάδες από αυτή που τελικά είδαμε.

Και πραγματικά δεν θα με πείραζε αν αυτή η επιλογή ήταν επειδή ο προπονητής έκανε λάθος. Λάθη κάνουμε όλοι. Αλλά όλα αυτά που ακούγονται για κλίκες, συμφέροντα και μανατζαρέους είναι που με εκνευρίζουν και με κάνουν να μιλάω απαξιωτικά πλέον. Ας αφήσουμε κάτι καθαρό ρε γ@μώ. Τα έχουμε ξεφτιλίσει ΟΛΑ! Φτάνει..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

pfffffffffffffff
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εντάξει δίκιο έχετε ότι η ενδεκάδα μπορεί να είναι κάπως καλύτερη

απλά εγω αυτο που νομίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την εθνική είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ μέτριο σύνολο παιχτών που με αυτόν τον ξεροκέφαλο προπονητή καταφέρνει και είναι μία υπολογίσιμη ομάδα σε ευρωπαικό τουλάχιστον επίπεδο

και εγώ είμαι υπερ του καλού ποδοσφαίρου όπως γράφω άλλωστε τόσο καιρό εδώ μέσα για τον ΠΑΟΚ αλλά για την εθνική επειδή δεν μπορεις να κάνεις μεταγραφές όπως στις ομάδες νομίζω δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης

ρε bono καλά τα λες αλλά να σου πω κάποια που θεωρώ λάθος
ας πούμε αν έπαιρνε τον καφέ και τον φωτάκη που λες η και τον πρίτα και τους έβαζε να παιξουν θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας κατά τη γνώμη μου και δικαιολογημένα
πολυ μεγάλες μετριότητες είναι οι συγκεκριμένοι

δεν ξέρω μπορεί να μην τα βλέπω και πολύ καλα τα πράγματα γιατί δεν είμαι οπαδός της εθνικής και δεν με νοιάζει και πολύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Κυρ 13 Ιουν 2010, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Billy4 έγραψε:Πιστεύω ότι ο καθένας που παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να βρει τουλάχιστον 3 ορθολογικότερες εντεκάδες από αυτή που τελικά είδαμε.

Και πραγματικά δεν θα με πείραζε αν αυτή η επιλογή ήταν επειδή ο προπονητής έκανε λάθος. Λάθη κάνουμε όλοι. Αλλά όλα αυτά που ακούγονται για κλίκες, συμφέροντα και μανατζαρέους είναι που με εκνευρίζουν και με κάνουν να μιλάω απαξιωτικά πλέον. Ας αφήσουμε κάτι καθαρό ρε γ@μώ. Τα έχουμε ξεφτιλίσει ΟΛΑ! Φτάνει..
Σοβαρολογείς αδελφέ ή κάνεις πλάκα...

Εμείς να αφήσουμε καθαρό τι; Τον οχετό; Εμείς δηλαδή βάζουμε να παίξουν παίχτες που δεν έχουν ομάδα, που δεν παίζουν πουθενά;

Συγγνώμη αδελφέ αλλά έχεις άδικο. Αυτοί τα έχουν ξεφτιλίσει όλα και δεν είναι η πρώτη φορά... Όχι επειδή μας χαμογέλασε ο Θεός στην Πορτογαλία να λοβοτομηθούμε κιόλας. Εντάξει δεν είμαστε αχάριστοι, τον ευχαριστούμε το Ρεχάγκελ αλλά τώρα πια τα έχει χαλάσει όλα μόνος του. Κι αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Ώπα παίδες. Με πιάσατε λάθος μάλλον. Το νόημα ήταν ας αφήσουμε κάτι καθαρό σαν κράτος γιατί η διαφθορά έχει μπει παντού. Δεν μίλησα για εμάς σαν έλληνες πολίτες. Εξάλλου κι εγώ είμαι με αυτούς που κράζουν. Σόρυ για την λάθος διατύπωση.

Το σωστότερο θα ήταν "Ας αφήσουνε κάτι καθαρό..."
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Και το "Φτάνει" σε αυτούς πήγαινε. Όχι σε εμάς-εσάς. Εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να κράξουμε με αυτά που βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

η εθνική οπερέτα με τα κλαρινέτα της.
Μας ρεζιλεύει διεθνώς. γυρίστε πίσω και μη δηλώσετε συμμετοχή για τα επόμενα 3 μουντιάλ, ώσπου να αλλάξουμε νοοτροπία. Φτάνει η ξεφτίλα.
το μπασκετάκι τουλάχιστον, πάντα κάθεται με αξιοπρέπεια μπροστά σε κάθε τουρνουά. αυτά εδώ τα τραγιά είναι για τον πο@τσο εντελώς!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν εχω καμμια εχθρικη διαθεση απεναντι στην ομαδα και οσους την αποτελουν για να ασκησω δριμεια κριτικη.για μενα η εθνικη ελλαδος εχει τοσο ενδιαφερον οσο και η γυμναστικη για το ρικαρντο ματιας βερον!!!

:opaokara: :lol: :) 8-)
niks

Δημοσίευση από niks »

τον επόμενο αγώνα δεν θα τον δω
θα διαβάζω
....τον τηλεφωνικό κατάλογο
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

εγώ...πάντως έπιασα τον εαυτό μου να πανυγηρίζει ταλιμπανικά το δεύτερο μπαλάκι της Σάουθ κορέα

μαζί με προκλητικές κινήσεις των χεριών μου πάνω-κάτω στην περιοχή των αχαμνών μου...σιγοψυθιρίζοντας
''πάρτε τα βρωμοελλαδίτες''

ευχόμουν να πέσουν και άλλα 2 τεμάχια...αλλά όπως προείπαμε...σιγά μην τρέχουν να ρίξουν 4 στο συνονθύλευμα γκρης

ως εκ τούτου...είναι πολύ πιθανό να αποφευχθεί το 0-10...μπορεί να πάει με λίγη τύχη....0-11

:lol: :lol: :lol:

κωμική ομάδα
κωμικοί παίκτες
κωμικός προπονητής
κωμικό ποδόσφαιρο

...κλόουν του μουντιάλ...χειρότεροι και από την αουστράλια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”