Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από paoki_ »

http://mobil.transfermarkt.de/en/tshaba ... 37735.html
Χαβαλε τιμη εχει ο τυπος....
καλος μου Φαωηκε εμενα στην τελικη με το Μεξικο παι3ανε οχι με την Μολδαβια..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paok kerkyra έγραψε:εγω λεω αντι για Γιέστε να φέρουμε τον Τσαμπαλάλα μένει ελεύθερος και πόσο να έχει το συμβολαιό του δεν ξέρω αλλα μου άρεσε πολυ αυτός ο παίχτης
Το μουνι στο αβαταρ σου το καταλαβαινω να σου αρεσει (φατε ματια ψαρια) αλλα τον τσαπαλαλα που τον ειδες και σου αρεσε ρε κερκυρα? ενα παιχνιδι τον ειδαμε και εβαλε μια γκολαρα αυτο δεν σημαινει οτι κανει για τον ΠΑΟΚ κατσε να τον δουμε λιγο.

Υ.Γ Μη μου πεις οτι εβλεπες νοτιοαφρικανικο πρωταθλημα πριν το μουντιαλ? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

26 ετων αφρικανος και δεν εχει φυγει ποτε απο την χωρα του κατι βρωμαει αυτους τους βρισκουν απο τα 15 τους τα τσακαλια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτον με 150 χιλιαρικα το χρονο τον παιρνεις σε 15 μερες ειναι ελευθερος δεν θα μου εκανε εντυπωση να τον τσακωσει κανας μπεος η ο μακαρος ας πουμε.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

τυπου γεστε μεταγραφες 2-3 χρειαζομαστε....παικτης διπλοθεσιτης (εως και τρπλοθεσιτης) αριστερο χαφ -δεκαρι- δευτερος επιθετικος με εμπειριες, τεχνικη, σου, προσωπικοτητα κλπ κλπ.....
τετοιους παικτες χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.....οχι σαλπιγγιδηδες....με 750χιλιαρικα
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ντινίκο πώς θα δεχθεί πρόταση χρημάτων μικρότερη από το προηγούμενο συμβόλαιο του??
Κατά τα άλλα αν έλθει ένας τέτοιος παίκτης αριστερά,γεια σας.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

diniko80 έγραψε:τυπου γεστε μεταγραφες 2-3 χρειαζομαστε....παικτης διπλοθεσιτης (εως και τρπλοθεσιτης) αριστερο χαφ -δεκαρι- δευτερος επιθετικος με εμπειριες, τεχνικη, σου, προσωπικοτητα κλπ κλπ.....
τετοιους παικτες χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.....οχι σαλπιγγιδηδες....με 750χιλιαρικα
οχι φιλε κανεισ λαθος...Χρειαζομαστε παιχτες επιπεδου μεσσι και κριαστιανο ροναλντο με 250.000 τον χρονο.. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δλδ πρεπει να περιμενουμε μη μεινει στα αζητητα ή δεν εχει καλυτερη προσφορα πιθανοτητα 1 στο μυριο δλδ(μιλαμε για τρελη παιχτουρα που μεχρι πριν 3-4 χρονια μπορουσε να αγωνιζεται ανετα στις 3-4 πρωτες ομαδες της ισπανιας) ή να μπουν λεφτα απο αλλου...ελα κοντα ειμαστε και τον κλεισαμε... :lol: :lol: :lol: παντως με τετοιο παιχτη πολυσυνθετο η ομαδα ανεβαινει 2 επιπεδα και καλυπτει και 2-3 θεσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 13 Ιουν 2010, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

τυπου γεστε...οχι γεστε απαραιτητα.....καλημερα
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

το σίγουρο είναι ότι από μεγάλο πρωτάθλημα θα πάρεις παιχτη που θα τον πληρώσεις και παραπάνω από ότι αξίζει
βέβαια θα ξέρεις τι να περιμένεις
άμα πάρεις παίχτη από υποβαθμισμένο πρωτάθλημα μπορείς να βρεις και λαβράκι που να αξιζει πολύ περισσότερα
αυτός ο γέστε ας πούμε τον έψαξα λίγο τώρα στο youtube fran yeste αν έψαξα τον σωστό yeste και μου φαίνεται καλός αλλά όχι παίχτης για 1.2 εκατουμυρια ευρώ
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

obanebane έγραψε:
paok kerkyra έγραψε:εγω λεω αντι για Γιέστε να φέρουμε τον Τσαμπαλάλα μένει ελεύθερος και πόσο να έχει το συμβολαιό του δεν ξέρω αλλα μου άρεσε πολυ αυτός ο παίχτης
Το μουνι στο αβαταρ σου το καταλαβαινω να σου αρεσει (φατε ματια ψαρια) αλλα τον τσαπαλαλα που τον ειδες και σου αρεσε ρε κερκυρα? ενα παιχνιδι τον ειδαμε και εβαλε μια γκολαρα αυτο δεν σημαινει οτι κανει για τον ΠΑΟΚ κατσε να τον δουμε λιγο.

Υ.Γ Μη μου πεις οτι εβλεπες νοτιοαφρικανικο πρωταθλημα πριν το μουντιαλ? :opaokara:
ειναι αυτό που λέμε έρωτας μς την πρώτη ματια :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

και τυπου και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ σαλπιγγιδη δε νομιζω να χαλανε τους περισσοτερους .....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει, ο συγκεκριμενος ηταν η σημαια της μπιλμπαο, δεν ερχετε στην Ελλαδα αυτος ουτε με 1.5 μυριο το χρονο απλα θελει να ανεβασει την τιμη του εγω τον βλεπω για ιταλια μερια με χοντρα φραγκα.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

το καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι πλεον στην ευρωπη μας βλεπουν με αλλο ματι...
Παικτες επιπεδου Yeste k denis ειναι top quality, θα μπορουσαν να 3εχωρισουν στο 90% των συλλογων..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ροναλντο ο παιχτης αυτος αδικηθηκε απο το γεγονος οτι προτιμουσε να μεινει στην αγαπημενη του μπιλμπαο ενω υπηρχαν παντα προτσεις απο μεγαλες ομαδες της ισπανιας...τα βιντεακια δεν δειχνουν ουτε το 1/100 της αξιας του πιστεψε με...8-) 8-) βεβαι ενταξει το θεμα ειναι παππας αλλα τουλαχιστον ειναι ωραιος παππας για συζητηση :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”