Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
maou

paok

Δημοσίευση από maou »

kserete pos legete otan poulas mia sokofreta 3 ekatomiria euro ?
megali magia...
:D
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

τους κυνηγανε φιλε..αλλα ξερεις με τις δικιες τους αποφασεις ειναι απαλαγμενοι..οτι παει να γινει κ τψρα με τον πανελουδη στο μπασκετ...α,κ επειδη λες να τους κυνηγησουν αυτοι,εγω λεω να τους κυνηγησουμε εμεις..γιατι εμεις ειμαστε ο παοκ...!!κ επισης αν δεν γινει η αυξηση του χρονου ουεφα γιοκ...
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Re: paok

Δημοσίευση από thanasisp04 »

maou έγραψε:kserete pos legete otan poulas mia sokofreta 3 ekatomiria euro ?
megali magia...
χαχαχααχαχχααχαχχααχ τι σοκοφρετα?? κουκουρουκου ηταν αυτος
maou

paok

Δημοσίευση από maou »

o MEGALOS Zagorakis pistevo meta apo to simerino toi borei na poulisi kai to balafa gia 4 ek. euro... xaxaxaxa

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

gagas έγραψε:τους κυνηγανε φιλε..αλλα ξερεις με τις δικιες τους αποφασεις ειναι απαλαγμενοι..οτι παει να γινει κ τψρα με τον πανελουδη στο μπασκετ...α,κ επειδη λες να τους κυνηγησουν αυτοι,εγω λεω να τους κυνηγησουμε εμεις..γιατι εμεις ειμαστε ο παοκ...!!κ επισης αν δεν γινει η αυξηση του χρονου ουεφα γιοκ...
ΡΕ ΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΛΗΣΑ!

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Το έχω πεί 100 φορές άλλο το ένα άλλο το άλλο...

Στο μπάσκετ με Γαλατσόπυλο ΟΥΤΕ γι'αστείο εγω προσωπικα να πάρω μετοχές. Διαρκείας μόνο.

Εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ

αυτοί που ανέλαβαν ή θα αναλάβουν ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣ ΝΑ κυνηγήσουν τον ΠΑΝΤΕΛΩΝΑΤΟ...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

μαου σερενατα ηταν η σοκοφρετα???
maou

paok

Δημοσίευση από maou »

apoti enimero8ika apo to thanasip04 itan koukouroukou...
ligmeni kiolas
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

πιγα για υπνο στα 2,2 και τωρα που ξυπνισα λενε 3 εγω ενα εχω να πω ο ζαγορ βλεπω να τους φτανει στην ριτρα (4 μιρια) για αφτον τον παιχτη.
Και πρωτηνω να δοσουμε και μπαλαφα δωρο.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

tasoyli οταν ξεθολωσεις καλυτερα να πεις την αποψη σου..μπερδευεσαι παρα πολυ..!!
πρωτος εσυ εκραξες που βγηκαμε 10οι..
εμεις δεν τον ειπαμε ποτε παικταρα τον συγκεκριμενο τεμπελη που λες..αντιθετα εγω ακουγα το 80%στην τουμπα να τον κραζει οταν επαιρνε τη μπαλα για οσα εκανε..
τωρα αν μας θεωρειτε εμας που δεν τον θελουμε βλακες..εγω σας λεω οτι εσεις βαζετε πολυ ψηλοτερα απο τον παοκ και τον ζαγορακη αυτον που σας προδψσε πριν 2 χρονια και σας εγραψε στα @@ρια του..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

λες???
Δεν θα με περνει τωρα ο υπνος ρε μου αρεσε η προσφορα .

Ζαγορ ελα λιγο ακομαααααα.........ετσι και το παει 4 στην ριτρα δηλαδη να δω τη θα λενε αφτοι που ελεγαν ΔΩΣΕ 4 ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ.
Τωρα θα λενε μην τον πουλας :wink:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Από
http://www.sport24.gr/html/ent/340/ent.239340.asp

"Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη οι δύο διοικήσεις (ΠΑΟΚ και ΠΑΟ) τα βρήκαν στο οικονομικό με μια πρόταση άνω των 2,2 εκατ.ευρώ (πιθανών 2.5 εκατ) και με φήμες για μια χορηγία της τράπεζας MARFIN (ύψους 800.000 ευρώ) των συμφερόντων του Ανδρέα Βγενόπουλου."

Αν ισχύουν τα νούμερα,του πληρώνω εγώ το αεροπορικό για Αθήνα
Η καλύτερη μεταγραφή μας ως τώρα
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

και αυτο συμπεριλαμβανεται τασουλη αλλα μη μασας τοσα χρονια τζαμπα περνουσαν.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

λες?αλλα φετος χωρις τον φερναντες δεν θα εχει κ γκελ..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

gagas ποτε μη λες ποτε :P
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος! Οι «πράσινοι» κατέθεσαν νέα (τρίτη) βελτιωμένη πρόταση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. «Δίνουμε 2,2 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. όσα προσφέρει και ο Ολυμπιακός) και επιπλέον μια χορηγία από εταιρία συμφερόντων του κ. Βγενόπουλου», ήταν το… μήνυμα που έλαβε από ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Το συνολικό ποσό της μεταγραφής μπορεί έτσι να εκτιναχθεί πάνω από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχοντας ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Λευκάδα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και κλήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι το απόγευμα στα γραφεία της Τούμπας. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θέλουν να ακούσουν και τη θέση του Χριστοδουλόπουλου πριν απαντήσουν οριστικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Μόνο στην περίπτωση που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής (πράγμα απίθανο) θελήσει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ (έχει συμβόλαιο έως το 2010) δεν θα προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του. Ενδεχομένως να θελήσει να επιλέξει και την ομάδα που θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του, αν και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συναινέσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έως το πρωί της Παρασκευής ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που είχε καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον ΠΑΟΚ (ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ) για τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να μπει σε… πλειστηριασμό με τον «αιώνιο» αντίπαλο του, Παναθηναϊκό, για την απόκτησή του. Οι ερυθρόλευκοι πρόσφεραν άμεσα το 1 εκατομμύριο, 600.000 τον Δεκέμβριο και 800.000 τον Μάρτιο του 2009.

Στο μεταξύ, υπάρχουν φήμες πως ο μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου διαπραγματεύεται για λογαριασμό του πελάτη του με ιταλικές ομάδες και είναι διατεθειμένος να εμφανίσει πρόταση από ομάδα του Καμπιονάτο για την απόκτησή του!

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=41338
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2007-2008”