Καλά αυτοί εκεί κάτω ενδιαφέρονται για ό,τι κινείται. Βρακί δεν έχει ο κώλος τους....Το μόνο που θα πω είναι ότι όσο παιρνάει ο καιρός και δε δίνουν Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ (που για τον τελευταίο ο,τι πάρουν τα χρωστάνε στο νιόνιο), τόσο θα σφίγγουν, γιατί οι τιμές θα πέφτουν.Lord_GayrosSlayer έγραψε:Και γω άκουσα ότι ενδιαφέρθηκε η αεκ..
Κρίμα να χαθεί ταλέντο από Σέρρες και να πάει στην καταχρεωμένη αεκ..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
PAOK Thessaloniki defender Stelios Malezas is one of three players from the club to gain a place in Otto Rehhagel’s squad for South Africa 2010, veteran goalkeeper Kostas Chalkias and forward Dimitris Salpingidis being the other two. The tall 25-year-old central defender has yet to represent his country, although he was drafted into the squad for the friendly against Senegal this February.
Malezas began his career as a central midfielder, coming up through the youth ranks with AEP Katerini. He signed professional forms with PAOK on joining the club in 2003, and apart from spending a season on loan with Irodotos a year later he has remained there ever since. It was not until the 2008/09 season, however, that Malezas began to feature regularly in the first team. Having broken into the starting XI with his club, he is now looking to do the same for Greece in their second appearance at the FIFA World Cup™ finals.
http://www.fifa.com/worldcup/players/pl ... ofile.html
:ugeek:
Malezas began his career as a central midfielder, coming up through the youth ranks with AEP Katerini. He signed professional forms with PAOK on joining the club in 2003, and apart from spending a season on loan with Irodotos a year later he has remained there ever since. It was not until the 2008/09 season, however, that Malezas began to feature regularly in the first team. Having broken into the starting XI with his club, he is now looking to do the same for Greece in their second appearance at the FIFA World Cup™ finals.
http://www.fifa.com/worldcup/players/pl ... ofile.html

Εδω ακριβως ταιριαζει..."Ο κοσμος το 'χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι"!........
Μανιάτης : 300/χρόνο
Σαπουνάρου : 400/χρόνο
Μανιάτης : 1 μύριο απόκτηση (2 μύρια στο tranfermarkt)
Σαπουνάρου : ~1,5 μύριο (υποθέτω οπσιόν αγοράς από Πόρτο) - 2,5 μύρια στο tranfermarkt
Μανιάτης : χρήματα φέτος (αλλά και με παραχωρήσεις)
Σαπουνάρου : χρήματα του χρόνου (αλλά μετρητά)
Προσωπικά θα προτιμούσα Μανιάτη
Σαπουνάρου : ~1,5 μύριο (υποθέτω οπσιόν αγοράς από Πόρτο) - 2,5 μύρια στο tranfermarkt
Οι περισσοτεροι νομιζω.. και παικτες ξεφορτονομαστε και κλεινουμε τη θεση γι αρκετα χρονια λογικα με ελληνα.......Ακομα και να ναι παικταρας με την πορτο θα αργουσαμε πολυ ..........εως παρα πολυ.....
Και εγω Μανιατη θελω...niko70 έγραψε:Μανιάτης : 300/χρόνο
δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε καφενειακες συζητησεις αλλα φιλε νικο τον ρουμανο τον εχεις δει να παιζει?niko70 έγραψε:Μανιάτης : 300/χρόνο
γιατι για να προτιμας τον εναν απο τον αλλον πρεπει να εχεις αποψη και για τους δυο.
τον ρουμανο δεν τον εχω να παιζει ουτε 1 λεπτο και δεν εχω αποψη για την αξια του.
Μανιακέ, αυτό το "ξεφόρτωμα" που λες, το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ είναι το πιο σημαντικό. Με μία κίνηση και παίρνεις παίχτη και δίνεις κάποιους που δεν μπορούν να προσφέρουν παραπάνω. Το κόστος των μετρητών μειώνεται και δεν πιέζεσαι τόσο πολύ. Αρκεί να δεχτεί ο νιόνιος....
edit : Φίλε kos, αναφέρθηκα μόνο στα οικονομικά, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο... Το Μανιάτη τον έχω δει, τον Σαπουνάρου όχι. Υποθέτω όμως ότι δεν είναι πολύ καλύτερος από το Μανιάτη
edit : Φίλε kos, αναφέρθηκα μόνο στα οικονομικά, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο... Το Μανιάτη τον έχω δει, τον Σαπουνάρου όχι. Υποθέτω όμως ότι δεν είναι πολύ καλύτερος από το Μανιάτη
Αν ερθει ο Λινεν μονο φοβαμαι μην κινηθει ο γαβρος.....
Και εγω Μανιατη θελω..Μπορει να ειναι καλος ο Ρουμανος αλλα η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ να εχει πιο πολλους Ελληνες παιχτες στην ενδεκαδα της κυριως....
- paok kerkyra
αν τίθετε δίλιμα Μανιάτη η Σαπουνάρου ψηφίζω και εγω Μανιάτη γιατί είναι Ελληνας που θέλει και η ουέφα νεαρός με δυνατότητες εξέλιξης έχει τσαμπουκά ο Σαπουνάρου απο την αλλη ειναι ποιο μεγάλος ειναι και ψιλοάστατος χαρακτήρας όπως λένε απο Πορτογαλία μεριά...
Εγώ ομολογώ ότι δεν έχω γνώμη για Μανιάτη πόσο μάλλον για Σαπουνάρου...υποθέτω πάντως ότι όποιος και απ' τους δυό και αν έρθει θα είμαστε καλύτερα από πέρυσι.
Ετσι καφενειακά μιλώντας και με δεδομένο ότι δεν έχουν καμμιά τρομερή διαφορά, θα προτιμούσα Μανιάτη για αρκετούς λόγους.
Οι σημαντικότεροι είναι ότι είναι Ελληνας, δεν έχει κάνει ακόμα το πέρασμα του από μεγάλη ομάδα όπως ο Σαπουνάρου που πέρασε από Πόρτο και άρχισε να τον δανείζει από δω και από κει δείγμα του ότι έχει φτάσει στο limit της καριέρας του και τέλος απ' το γεγονός ότι η περίπτωση του θα αργήσει να ξεκαθαρίσει απ' την Πόρτο όπως έχουμε δει και στο παρελθόν με Βιέρι.
Σημαντικότατο επίσης ότι η Πόρτο θα θέλει μόνο φράγκα γιατί ο Αραμπατζής και ο Βερόν μάλλον
δεν της κάνουν.
Ετσι καφενειακά μιλώντας και με δεδομένο ότι δεν έχουν καμμιά τρομερή διαφορά, θα προτιμούσα Μανιάτη για αρκετούς λόγους.
Οι σημαντικότεροι είναι ότι είναι Ελληνας, δεν έχει κάνει ακόμα το πέρασμα του από μεγάλη ομάδα όπως ο Σαπουνάρου που πέρασε από Πόρτο και άρχισε να τον δανείζει από δω και από κει δείγμα του ότι έχει φτάσει στο limit της καριέρας του και τέλος απ' το γεγονός ότι η περίπτωση του θα αργήσει να ξεκαθαρίσει απ' την Πόρτο όπως έχουμε δει και στο παρελθόν με Βιέρι.
Σημαντικότατο επίσης ότι η Πόρτο θα θέλει μόνο φράγκα γιατί ο Αραμπατζής και ο Βερόν μάλλον

Τι να κάνω φίλε kos, σάββατο είναι, γραφείο είμαι, δουλειά ιδιαίτερη δεν έχει, νέα για ΠΑΟΚΑΡΑ δεν υπάρχουν, πίνω καφέ και γράφω...kos έγραψε:δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε καφενειακες συζητησεις αλλα φιλε νικο τον ρουμανο τον εχεις δει να παιζει?niko70 έγραψε:Μανιάτης : 300/χρόνο
γιατι για να προτιμας τον εναν απο τον αλλον πρεπει να εχεις αποψη και για τους δυο.
τον ρουμανο δεν τον εχω να παιζει ουτε 1 λεπτο και δεν εχω αποψη για την αξια του.

edit : συμφωνώ με bono, η Πόρτο θα μας πρίξει τα συκώτια....
- Ovalencianos
Δ.ωσε ρε Ζαγόρ και Σαβίνι, μιας που χάσανε τον Τζαβέλα, και να τον κλεινουμε τον παικτάρα...Παίρνουμε και Μαρκος Αντόνιο και μένει μονο το αριστερό χαφ που δεν καιγόμαστε και μπορούμε να περιμένουμε καμια ευκαιρία!!!
Υ.Γ: Τα επιπλέον πλεονεκτήματα του Μανιάτη, είναι η ισχυρή προσωπικότητα(ηγετική μορφή), οι καλες τοποθετήσεις στα στημένα και η ικανότητα στο σκοράρισμα καθώς και ότι μπορεί με ευκολία να παίξει και αμυντικό χαφ!!!
Υ.Γ: Τα επιπλέον πλεονεκτήματα του Μανιάτη, είναι η ισχυρή προσωπικότητα(ηγετική μορφή), οι καλες τοποθετήσεις στα στημένα και η ικανότητα στο σκοράρισμα καθώς και ότι μπορεί με ευκολία να παίξει και αμυντικό χαφ!!!