Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Εν τω μεταξεί δεν τα έχω ακούσει όλα, αλλά τα είχα κατεβάσει... LOW BAP MEGA PACK λεγόταν το αρχείο... Και φυσικά έχω δύο Cd (Sadahzinia "Πετρανάσα" και Active "Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες")
- Paokintepo
ρε ροκαρετε λιγο να γουσταρετε!!καλο το λοου μπαπ αλλα καταθλιπτικα θα γινεται!!!!\
αλλωστε keep rocking means keep leaving!!alex!
- paok nafplio
Μαλλον σου λειπουν παρα πολλα...εγω εχω ολους τους δισκους ολα τα σινγκλ των Active,Sadahzinia, ολα τα συγροτηματα κ ολες τις low-bap συλογες κ ολα τα κομματια γενικα..ειναι 3,8Ggika έγραψε:Τι 3 γκίγκα ρε μαν;;;;
Έχω φουλ δισκογραφία των άκτιβ, της σανταζίνια, του BDF, Brigada, Xray&Prohja, και Βαβυλώνα και όλα μαζί είναι 1,2 γκίγκα....![]()
![]()
Επειδή ΔΕΝ μου λείπουν πιθανόν να τα έχεις σε καλύτερη ποιότητα από μένα και για αυτό να πιάνουν τόσο...
- Paokintepo
πφφφ σας βαρεθηκα!παω να διαβασω για να προλαβω και την δευτερα να δω αυτην
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Htm8Gb5gNQA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Htm8Gb5gNQA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!!!
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Htm8Gb5gNQA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Htm8Gb5gNQA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!!!
- paok nafplio
Εσυ τοσα ξερεις τοσα λες!!ρε ο στοιχος οχι καταθλιπτικος δεν ειναι ισα ισα που ειναι επαναστατικος κ ξεσηκωτικος!!Paokintepo έγραψε:ρε ροκαρετε λιγο να γουσταρετε!!καλο το λοου μπαπ αλλα καταθλιπτικα θα γινεται!!!!\
- paok nafplio
Αν αρχισεις να βαζεις τραγουδια θα φτασουμε σημερα τις 1000 σελιδες..
mp3 ειναι ολα μαν 1200 κοματια..
- Paokintepo
paok nafplio έγραψε:Εσυ τοσα ξερεις τοσα λες!!ρε ο στοιχος οχι καταθλιπτικος δεν ειναι ισα ισα που ειναι επαναστατικος κ ξεσηκωτικος!!Paokintepo έγραψε:ρε ροκαρετε λιγο να γουσταρετε!!καλο το λοου μπαπ αλλα καταθλιπτικα θα γινεται!!!!\
ρε συ ναυπλιο...η πρωτη μουσικη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εγινε μεσα απο το ροκ και πανκ!!ασε με τωρα δηλαδη!ειπαμε καλοι κια αυτοι οκ δυνατος στιχος επαναστατικος αλλα ρε ψηλε αμα τον ακουω ολη μερα αυτον θα κοψω φλεβα!!ετσι ειμαι εγω!!!οσο αντεχει ο καθενας!!εγω μπορω να κοιμαμαι ανετα με μεταλ και hardcore ανετοτατα ομως o αλλος ουτε στα πιο τρελα του κεφια δεν μπορει να το ανεχτει!!ο καθενας ειναι διαφορετικος!
και δεν ειπα καταθλιπτικο τον στιχο!!εμενα με αυτο του ειδους την μουσικη με πιανει μιζερια!!!τελος!!!!
- paok nafplio
Εγώ έχω 800+ κομμάτια...paok nafplio έγραψε:Αν αρχισεις να βαζεις τραγουδια θα φτασουμε σημερα τις 1000 σελιδες..
[youtube]VgbGjUtfWPo[/youtube]
Μακάρι να ήμουν εκεί... Η τελευταία συναυλία πριν κλείσει το Ρόδον στην Αθήνα...
Αυτό είναι το πρώτο από τα 12 μέρη... Υπάρχουν όλα στο youtube...!!
- Paokintepo
μαλιστα....και αυτο ποιος το λεει??paok nafplio έγραψε:Το LOW-BAP δεν ειναι για ολους ειναι για λιγους κ καλους!!!
περνιεσαι για λιγος και καλος??ρε ξεκαβαλα απο το καλαμι πριν να ειναι αργα !!!μουτρο ε μουτρο!
Άμα θες ήχο αντικαταθληπτικό βάλε LADOSE ΛΑΙΜΑΙ....!!!!!Paokintepo έγραψε: και δεν ειπα καταθλιπτικο τον στιχο!!
- paok nafplio