Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από Paokintepo »

paok nafplio έγραψε:
Paokintepo έγραψε:λε παιζα μην μου επιτισεστε τοσο..ντατσει εμενα πιο πολυ με αλεσουν οι λοδες...πειλαζει??? :cry:
εγω ακτιβ ακουω οταν ζε μπολω να τσοιμησω!

οσο γ αυτο που λες το τελευταιο γκικα σωστος εισαι!πλακα πλακα χωρις τους μουσικους ενα τιποτα θα ηταν ο ερωτας μου εκτος και αν γνωριζε εμενα μετα και θα τον εκανα θουπερ φειμουθ!
Θεσ να πεις οτι σε νυσταζουν??????????? :twisted: :twisted: :twisted:

λεεεε...βγαλε αυτες τις φατσουλες!!τλομαζω!!!! :cry: :cry: :cry: και μη με φωναζεις!!!! :cry:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βασικά.. καλησπέρα σας!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Αντε καλα..αλλα μην πεισ παλι οτι σε νυσταζουν οι Active Member ok??
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ειπα οτι με νυσταζουΝ???ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ και αρχισες να φωναζεις μια ευαισθητη ψυχουλα!!!αγριανθρωπε!!!
το συγκεκριμενο με ηρεμει και εχω ριξει τους καλυτερους υπνους νε αυτο χωρις να θελω να πω οτι με νυσταζουν..
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KHvl96tzVf4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KHvl96tzVf4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Gika, ασε ρε που με εγινες και μουρη, με βγηκες στα ΣΠΟΡ κι εγινες και φιρμα τωρα, να πουμε!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

γκικα σοβαρα ρε???και εγω εχω βγει στα σπορ μα και στον αγγελιοφορο οποτε δεν μασαω!!ασε που απο μονη μου ειμαι μουρη και μουτρο!!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Paokintepo έγραψε:ειπα οτι με νυσταζουΝ???ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ και αρχισες να φωναζεις μια ευαισθητη ψυχουλα!!!αγριανθρωπε!!!
το συγκεκριμενο με ηρεμει και εχω ριξει τους καλυτερους υπνους νε αυτο χωρις να θελω να πω οτι με νυσταζουν..
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KHvl96tzVf4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KHvl96tzVf4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Πραγματικα δεν ξερω αν με ζητησεις να σε πω τα 20 καλυτερα τραγουδια τους δεν μπορω να επιλεξω!!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

στο ζητω!!!λοιπον σου ζητω να κανεις εναν φακελο με τα 20 καλυτερα τραγουδια τους να τον ακουω να κοιμαμαι!! :lol: :lol: :lol: !μπας και επανορθωσεις για πριν που φωναζες !να φωναζετε κυλιε στους παπουζες της ηλικιας σας!!εγω ειμαι μικλο κολιτσακι και με τλομοκλατειτε!!!ντατσει??
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ντατσουν..

Ναυπλιώτη, ποια είναι η κοπελια του αβαταρ?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

free4 έγραψε:Gika, ασε ρε που με εγινες και μουρη, με βγηκες στα ΣΠΟΡ κι εγινες και φιρμα τωρα, να πουμε!
Μισές δουλειές ο απαράδεκτος όμως... Αντί να με βάλει δισέλιδο, έγχρωμο και γυαλιστερό.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

free4 έγραψε:Ντατσουν..

Ναυπλιώτη, ποια είναι η κοπελια του αβαταρ?

ναυπλιωτακο μου αφου απαντησεις ποια ειναι καντον κατι αυτος με δουλευειειειειειιιι....
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Ενταξ..αλλα λιστα δεν κανω αν θες να σε δωσω ολη τη δισκογραφια..εδω προσπαθησα να κανω λιστα απ'ολους τους δισκους τους γαι το κηνητο να ακουω οταν ειμαι στο δρομο κ τα 3Giga που ειναι πανω κατω ολα τα τραγουδια εγω εβαλα στο τηλ τα 2,8....κ αυτα που εβγαλα με κρυα καρδια..

Free ειναι το κοριτσι μου ρε.Κατω τα χερια λυκε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Krima.. ξαναφεύγω στη δουλειά!
Adios amigos!!
Η απαντηση σύντομα Ναυπλιώτη!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

καλα μπεργκερς!!!!!ρε ναυπλιο σε δουλευω ρε!!ποσα εχω στο πισι!εχω τον κολλητο μου τον πορωμενο και θελω δεν θελω συνεχεια με στελνει υλικο!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι 3 γκίγκα ρε μαν;;;;
Έχω φουλ δισκογραφία των άκτιβ, της σανταζίνια, του BDF, Brigada, Xray&Prohja, και Βαβυλώνα και όλα μαζί είναι 1,2 γκίγκα.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”