Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από Paokintepo »

γκικα την σωστη παρεα να χεις και σιγουρα τελεια θα περασεις...αλλα τρια εχω εγω μαθηματα και τελος..αντε γτ δεν μπορω αλλο!! :geek:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ δύο... Άλγεβρα την Δευτέρα και Λογοτεχνία την Τετάρτη... :geek:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

γαμιεται η ειδικη λογιστικη.... :cry:

ζητω η παλαιστίνη..εχουμε λαλησει λαιμαι...
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Paokintepo έγραψε:οχι και αλλο οι ροδες!!!!σορρυ αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερες απο ακτιβ!!!και οτι στοιχημα θετε ο χοντρος εφταιγε που εφυγε ο νικητας !διαβασα και των δυο συνεντευξεις και ο χοντρος δεν με τα ελεγε καλα ...αν και μπορω να πω ο καλος μου ο x-ray με απογοητευσε φοβερα την τελευταια φορα...πολυ κακη ερμηνεια ηταν σιγουρα εντελως σουρας ελεγε του κοσμου τις μαλακιες και αν και εχω παει σε παρα παρα πολλες στο μπλοκ 33 και παλια που ηταν υδρογειος μπορω να πω οτι πρωτη φορα ειχε τοσο τρισαθλια ακουστικη !αφου δεν αντεξαμε αλλο απο τον πονο και κατα τις 3 την καναμε .η καλυτερη συναυλια εβερ που εχω δει ηταν james ομως !ο τυποι δεν παιζονταν!!

και η χειροτερη him to 2007...ο τυπος βαριοταν να τραγουδησει και ηατν πολυ χαλι τζαμπα τα λεφτα .δεν μας σεβαστηκε καθολου και ηταν σαν να ελεγε αντε αλλο ενα κομματακι και πολυ σας ειναι βλακες.

ΜΟΝΙΚΑ ειδε κανεις ??αξιζουν τα λαιβ της?εχει ξαναρθει και δεν ειχα μπορεσει να παω αλλα μαλλον δευτερα αυτη τη φορα θα παω !
Kαλα ενταξει μην λεμε οτι θελουμε τωρα..στα live φαινεται ποιος ειναι καλυτερος κ ποιος μαζευει κοσμο.καμια σχεση δεν υπαρχει συγκριση.ροδες πρεπει να εισαι πολυ τυχαιρος για να πετυχεις ενα καλο live να μην ειναι χαλια ο νικητας να μπορει να τραγουδησει πολλες παραμετροι..ενω οι Active Member ειναι παντα γαμω στα live κ ο χοντρος τον εδιωξε απο τους Active Member ο χοντρος γιατι ηταν κομματια κ γινονταν ρομπα στα live..ας μην μπερδευουμε την βουρτσα με την ........
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

σημερα τα αγγλικα σαν κινεζικα ηταν καθοτι πλεον τα κειμενα ειναι με επιστημονικους ορους και ειδικο λεξιλογια σχετικο με τον κλαδο μας!πολλες λεξεις ομως τις ηξερα απο τα ξενα τραγουδια γτ εκει αμα δεν ξερω μια λεξη την ψαχνω και αμεσως μετα μου μενει :D

εγω δευτερα τριτη και πεμπτη...πεμπτη βραδυ εξω με τα μαγιο στην τσαντα και κατευθειαν μετα κτελ και χαλκιδικη λεμε αλλα θα δειξει το τελευταιο αναλογως τι εχουμε κατεβασει!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στα αγγλικά βιβλίο δεν άνοιξα, 20 της έγραψα...

Είναι επιπέδου lower και εγώ prof.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

paok nafplio έγραψε:
Kαλα ενταξει μην λεμε οτι θελουμε τωρα..στα live φαινεται ποιος ειναι καλυτερος κ ποιος μαζευει κοσμο.καμια σχεση δεν υπαρχει συγκριση.ροδες πρεπει να εισαι πολυ τυχαιρος για να πετυχεις ενα καλο live να μην ειναι χαλια ο νικητας να μπορει να τραγουδησει πολλες παραμετροι..ενω οι Active Member ειναι παντα γαμω στα live κ ο χοντρος τον εδιωξε απο τους Active Member ο χοντρος γιατι ηταν κομματια κ γινονταν ρομπα στα live..ας μην μπερδευουμε την βουρτσα με την ........

ρε δεν διωχνεις τετοια φατσουλα ετσι!!!! :P κοιτα ρισπεκτ στον χοντρο και την παρεα του στιχαρες εχουν και οχι αστεια
αλλα προσωπικα μου καθεται πιο καλα η μουσικη του νικητα .ειναι πιο χαρουμενη πιο ξεσηκωτικη!ε με τον χοντρο ποσο πια να ξεσηκωθεις??αντε να πεις ενα λοου μπαπ λοου μπαπ λοου μπαπ και αυτο!ενω στον αλλον χορευεις κιολας!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

gika έγραψε:Στα αγγλικά βιβλίο δεν άνοιξα, 20 της έγραψα...

Είναι επιπέδου lower και εγώ prof.... :opaokara:

χαιρω πολυ ρε γιαννη μου το μαντηλι σου!!εκει και εμεις ετσι για την πλακα τα γραφαμε τα 20!τωρα ενα 5 να παρω και μια χαρα θα μαι!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Καλα οι Active Member δεν ειναι να χορευεις κ να χοροπηδας...ο αλλος ειναι για χαρες κ πανηγυρια...αν θες να χορευεις κ να χοροπηδας πας Λοκομοντο!!!!εγω προσωπικα θεωρω μεγαλη αποτυχεια τις Ροδες...κ καταντια το να εισαι στους Active Member κ να φτιαχνεις τις ροδες...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

λοκομοντο!!!τι ειπες τωρα ρε!!!!ο καλυτερος χορος λοκομοντο!!! :opaokara: :opaokara:

και σε παρακαλω μην μιλας ετσι για τις ροδες γιατι πληγωνεις τ συναισθηματα που τρεφω για αυτα τα αγορια!

τον βρηκα και σε καλο λαιβ εδω φαντασου! :lol: :lol: :lol:
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LGB_HqLDi-Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LGB_HqLDi-Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απλά στους άκτιβ οι τραγουδιστές γαμάνε κι ο ντιτζέι συνοδεύει...
Στις ρόδες ο ντιτζέι κι οι οργανοπαίκτες γαμάνε κι ο "ράπερ" -ο θεός να τον κάνει τώρα πια- συνοδεύει...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

λε παιζα μην μου επιτισεστε τοσο..ντατσει εμενα πιο πολυ με αλεσουν οι λοδες...πειλαζει??? :cry:
εγω ακτιβ ακουω οταν ζε μπολω να τσοιμησω!

οσο γ αυτο που λες το τελευταιο γκικα σωστος εισαι!πλακα πλακα χωρις τους μουσικους ενα τιποτα θα ηταν ο ερωτας μου εκτος και αν γνωριζε εμενα μετα και θα τον εκανα θουπερ φειμουθ!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

gika έγραψε:Απλά στους άκτιβ οι τραγουδιστές γαμάνε κι ο ντιτζέι συνοδεύει...
Στις ρόδες ο ντιτζέι κι οι οργανοπαίκτες γαμάνε κι ο "ράπερ" -ο θεός να τον κάνει τώρα πια- συνοδεύει...
+10000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Paokintepo έγραψε:λε παιζα μην μου επιτισεστε τοσο..ντατσει εμενα πιο πολυ με αλεσουν οι λοδες...πειλαζει??? :cry:
εγω ακτιβ ακουω οταν ζε μπολω να τσοιμησω!

οσο γ αυτο που λες το τελευταιο γκικα σωστος εισαι!πλακα πλακα χωρις τους μουσικους ενα τιποτα θα ηταν ο ερωτας μου εκτος και αν γνωριζε εμενα μετα και θα τον εκανα θουπερ φειμουθ!
Θεσ να πεις οτι σε νυσταζουν??????????? :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κι η δικιά μου όταν διαφωνούμε έτσι μιλάει... :lol: :lol:

Το χετε στο ντιενέι σας... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”