Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πληρης ενημερωση απο το gash πρωι-πρωι...Μπορω να πω οτι οι τελευταιες κινησεις των ΑΡΔ ειναι πιο πετυχημενες..Ο σαπουναρου ανταποκρινεται στις βλεψεις μας και στα οικονομικα...Δεν τον ξερω τον παιχτη αλλα ειναι σε θεση που χρειαζομαστε παιχτη...Τωρα για τη δευτερη περιπτωση(τζιμπουρ),αμα με καποια ανταλλαγματα τον φερεις(γιατι δεν μπορει να τους κρατησει η αεκ) πας για την καλυτερη επιθεση της ελλαδας..
Με αυτόν τον Σαπουναρου δεν ειχε γινει το σκηνικό πριν λιγο καιρό με τον Κονσεισαο; Που τον έχασε τελευταια στιγμη, μια τετοια περιπτωση, δεν θυμαμαι ακριβως...
Αυτός είναι Μάξιμε..
Είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Κονσεϊσάο τις διαπραγματεύσεις,είχανε συμφωνήσει για όλα και τελευταία στιγμή η Πόρτο ζήτησε παραπάνω χρήματα νομίζω και πάγωσε το θέμα..
Σχετικα με την περιπτωση Μανιατη για μενα αν τα οικονομικα μας ειναι τοσο στενα, ισως να ειναι προτιμοτερο να παρουμε καποιον ξενο και τα υπολοιπα λεφτα να πανε σε καποια αλλη θεση.Μιλαμε για σχεδον 1 μυριο και με νωπο το παραδειγμα του Κουτσιανικουλη που μεχρι τωρα δεν απεδωσε, ισως ειναι ακομα νωρις για εμας η αγορα παικτων ειδικα αυτη την εποχη.Και εδω που τα λεμε οκ δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει κατι το εξαιρετικο ο Μανιατης το μεγαλητερο θετικο του ειναι το οτι ειναι Ελληνας,αλλα ποσα παραδειγματα Ελληνων που πετυχαν εχουμε?
Δεν νομίζω να δώσουμε ένα μύρριο καθαρό για Μανιάτη..
Λογικά η προσφορά θα είναι πχ 400 χιλιάρικα σε δόσεις και 2 έμψυχα ανταλλάγματα..
Και μάλλον ο Σαπουνάρου πρέπει να είναι η εναλλακτιή..
Α,και το αγαπημένο μας γατί γράφει για Τζεμπούρ..
ανταλλαγη μουσλιμοβιτς,που ο ντουσανε τον ηθελε απ'οτι θυμαμαι,με τζεμπουρ γινεται να ψησουμε?κατ'εμε μεγιστο ντιλ .....,αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα!ακομα κι αν τακτικα ειναι .... "ατακτος",μπορει να σε τελειωσει σε χρονο dt με μιαν ενεργεια.
Δεν παιζει αυτο ρε παιδια για τον Μουσλι.Ο Τζιμπουρ κοστισε 3 μυρια στην αεκ και ειχε ηδη προσφορες πανω απο 1,5 μυριο,εφυγε και ο Πατερας απο τον βαζελο πανε τα θαυματα τελειωσαν δυστυχως.
Στο ρόμβο δεν μπορείς να έχεις ένα καθαρό δεκάρι και δύο εξτρέμ, γιατί και οι 3 αυτοί είναι καλοί επιθετικά.
Έτσι αφήνεις ένα κοντό και γρήγορο αμυντικό χαφ να τα βάλει είτε με δύο κεντρόους (αν ο αντίπαλος παίζει 4-4-2) είτε με ένα δεκάρι το οποίο υποστηρίζεται και από 2 ακόμα χαφ (4-2-3-1). Το χειρότερο σενάριο είναι το 4-1-2-3, όπου τα μπακ μας θα μπάζουν λόγο τον 2 εξτρέμ (λίνο αραμπατζής αυτή τη στιγμή) αλλά και ο βιτόλο δεν θα μπορεί να βοηθάει γιατί θα πέσουν πάνω του 2 8άρια και ένα τρίτο 6άρι πίσω του!!!
Για αυτό αν υποθέσουμε ότι το δεξί χαφ μας είναι επιθετικογενές (βιειρίνια) το άλλο χαφ πρέπει να μπορεί να προσφέρει βοήθειες (συνέχεια) και πίσω. Κάτι που ο Κουτσιανικούλης δεν μπορεί με τίποτα... Άρα ή Κουτσια αριστερά και Φωτάκης δεξιά ή Βιειρίνια δεξιά και Σορλέν αριστερά.
Στη βάση του ρόμβου θα εναλλάσονται Γκαρσία, Βιτόλο ενώ στην κορυφή Φωτάκης Κριστιάνο Ίβιτς και Σορλέν μπορούν να προσφέρουν. Δεξιά Φωτάκης Βιειρίνια ίσως και Κούτσια και αριστερά Κριστιάνο, Σορλέν, Κούτσια -και ίσως Μιλίεβιτς αν ανέβει φέτος-....
Προσωπική μου άποψη είναι πως το τρίο Garcia-Vitolo-Ivic δεν αγγίζεται με τίποτε! Δεν με νοιάζει αν το σύστημα είναι ρόμβος, σκαλινό τρίγωνο, ή κόλουρος κώνος! Εκτός βέβαια αν φέρουμε τον Xavi, ή τoν Iniesta, οπότε μπορούμε να κάνουμε μια μικρή παραχώρηση.
Η μόνη θέση στο κέντρο που, κατά τη γνώμη μου, παίζεται είναι ο 4ος χαφ. Δεν θεωρώ τον Κουτσια, ούτε τον Βιερι ικανούς να παίξουν (ακόμη) σαν χαφ. Θα ήθελα να τους έβλεπα μπροστά μαζί με Σάλπι (εναλλάξ), ή κάποιο βαρύ φορ. Μάλλον είμαι της παλιάς σχολής με τα 4 χαφ, που έχουν ανασταλτικό, αλλά και δημιουργικό ρόλο και όχι πρωτευόντως εκτελεστικό.
Ουδείς τέλειος!
Τεσπα. Το κατάλληλο σύστημα θα το βρει ο Mario, με το υπάρχον υλικό, ή με τη μεταγραφή δύο νέων παικτών που θα ταιριάζουν στο σύστημα που ΑΥΤΟΣ θα θελήσει να εφαρμόσει.
Γκίκα όλες αυτές οι συζυτήσεις είναι αβάσιμες..
1)Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Μπερέτα και έχουμε δει αρκετά φέτος..
2)Ποιος σου λέει ότι δεν θα διατηρήσει το 4-2-3-1??
Ναι μεν ο ρόμβος είναι το αγπαημένο του σύστημα αλλά δεν γίνεται να κάνουμε πάντα ότι μας αρέσει...
Και ο Σάντος δήλωνε ότι το αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-4-2,αλλά όταν είδε ότι δεν δουλεύει το παράτησε...
navigator11 έγραψε:ανταλλαγη μουσλιμοβιτς,που ο ντουσανε τον ηθελε απ'οτι θυμαμαι,με τζεμπουρ γινεται να ψησουμε?κατ'εμε μεγιστο ντιλ .....,αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα!ακομα κι αν τακτικα ειναι .... "ατακτος",μπορει να σε τελειωσει σε χρονο dt με μιαν ενεργεια.
Το έχω ξαναγράψει (ίσως), το πρόβλημα σε αυτόν τον παιχταρά είναι ο ...χαρακτήρας του. (λεπτομέρειες έχω από φίλο νιόνιο (γνώστη πραγμάτων) από παλιότερα). Νομίζω δεν αξίζει να ρισκάρουμε το κλίμα των αποδυτηρίων όχι για το Τζιμπούρ, αλλά και για τον Ντρογκμπά