Μαν, δεν είμαι κανάς wanna be νέος για να προσπαθώ να μοιάσω σε κανέναν "παλιό" όσο πετυχημένος και να είναι - αν είναι-. Αυτοσχεδιάζω, κάνω ότι θεωρώ σωστό και μέχρι στιγμής βγαίνω κερδισμένος. Οπότε; Άκου εσύ τον νέο...paok nafplio έγραψε:Ρε γκικα ακου τον παλιο κατι μπορει να ξερει...
Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
- paok kerkyra
δεν έχεις και άδικο το βράδυ με βλέπω για καταδρομικήpaok nafplio έγραψε:paok kerkyra
ενταξει μωρε βρεσ καμια ιταλιδα τοτε που ειναι κ μαυρισμενες![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok kerkyra την Πέμ 10 Ιουν 2010, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σάββα, και συ κάποτε θα πεθάνεις... Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να αυτοκτονήσεις από τώρα...DaFFy_NaSH έγραψε:Ρε Γιάννη, χαβαλέ σε κάνω, αλλα καμια φορά δεν ειν'κακό να την μπριζωνεις, γιατι πίστεψέ με, θα έρθει η στιγμή και θα σε μπριζώσει κάποτε το κάνεις δεν το κάνεις εσύ...
- DaFFy_NaSH
Σαν τις Ελληνίδες δεν έχει... Ρε Γκικα, χαβαλε κάνουμε μη τα φιλοσοφείς όλα..
Οσο για το θα πεθάνω-αυτοκτονια, καλό αλλα δεν τεριάζει στην περίπτωση..
Οσο για το θα πεθάνω-αυτοκτονια, καλό αλλα δεν τεριάζει στην περίπτωση..
- paok kerkyra
+ στον μικρόgika έγραψε:Μαν, δεν είμαι κανάς wanna be νέος για να προσπαθώ να μοιάσω σε κανέναν "παλιό" όσο πετυχημένος και να είναι - αν είναι-. Αυτοσχεδιάζω, κάνω ότι θεωρώ σωστό και μέχρι στιγμής βγαίνω κερδισμένος. Οπότε; Άκου εσύ τον νέο...paok nafplio έγραψε:Ρε γκικα ακου τον παλιο κατι μπορει να ξερει...
- paok nafplio
Εχω πμ!!!ουαου!!!γκικα εχω ενα προαισθημα οτι εσυ εισαι!!
ακουω εγω κ τον νεο κ τον παλιο..να ακους τους αλλους δεν ειναι κακο κ ας μην κανεις αυτα που λενε..μπορει καποτε να σου φανουν χρησιμα μερικα απ'οσα εχεις ακουσει..
ακουω εγω κ τον νεο κ τον παλιο..να ακους τους αλλους δεν ειναι κακο κ ας μην κανεις αυτα που λενε..μπορει καποτε να σου φανουν χρησιμα μερικα απ'οσα εχεις ακουσει..
Σάββα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε... Συζήτηση κάνουμε, ότι να ναι είμαστε οπότε, χαλαρά...
Βαγγέλη δεν είμαι εγώ!
ΠΑΟΚ Κέρκυρα μπήκες στο σωστό στρατόπεδο!
Βαγγέλη δεν είμαι εγώ!
ΠΑΟΚ Κέρκυρα μπήκες στο σωστό στρατόπεδο!
- paok nafplio
Σαν τις Ιταλιδες ομως δεν ειναι οι Ελληνιδες αν κ ειναι πολυ καλες..DaFFy_NaSH έγραψε:Σαν τις Ελληνίδες δεν έχει...
- Paokintepo
Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...paok nafplio έγραψε:Εχω πμ!!!ουαου!!!
- Paokintepo
- paok nafplio
το ειδα Γιαννη οτι δεν ησουν εσυ!
το ειδα ποιος ηταν!!ηθελα πριν το δω να κανω προβλεψη!!κ δεν θα λεγα ποιος ειναι αν δεν το λεγες..κ σαν απαντηση σ'αυτο που εστειλες λεω πλακα κανουμε κ δεν με νοιαζει τι φαινεται.
το ειδα ποιος ηταν!!ηθελα πριν το δω να κανω προβλεψη!!κ δεν θα λεγα ποιος ειναι αν δεν το λεγες..κ σαν απαντηση σ'αυτο που εστειλες λεω πλακα κανουμε κ δεν με νοιαζει τι φαινεται.
- paok kerkyra
Σαν τις Σέρβες και τις Βραζιλιάνες δεν υπάρχουν!!!paok nafplio έγραψε:Σαν τις Ιταλιδες ομως δεν ειναι οι Ελληνιδες αν κ ειναι πολυ καλες..DaFFy_NaSH έγραψε:Σαν τις Ελληνίδες δεν έχει...
- paok nafplio
gika έγραψε:Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...paok nafplio έγραψε:Εχω πμ!!!ουαου!!!![]()
Ναι ρε ειχα πολυ καιρο να λαβω πμ!!!