Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Καλά τα λες για το ιντερνετ.
Ωστόσο, η υπάρχει και η απίστευτη χρέωση των 5€ για κάθε διαρκείας, χωρίς να περιλαμβάνεται η αποστολή στο σπίτι. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποφεύγεις την επίσκεψη στο γήπεδο.
Για την ενημέρωση των ΠΑΟΚτσήδων, και μετά από μικρή έρευνα που έκανα, προέκυψε ότι η εταιρία που διαχειρίζεται το σάιτ (tickethour), διαχειρίζεται και το αντίστοιχο σάιτ της ΑΕΚ.
Γκες γουάτ? Τα αντίστοιχα "έξοδα επεξεργασίας" για τα διαρκείας της ΑΕΚ είναι 0.90€, με ταυτόχρονη αποστολή μέσω κούριερ στο σπίτι σου οπουδήποτε στην Ελλάδα με 3€ μόλις.
Δε γνωρίζω τι συμβαίνει. Είτε πρόκειται για διαφορετική συμφωνία των δύο ΠΑΕ με την ίδια εταιρεία, που ζημιώνει του φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είτε πρόκειται για ένα επιπλέον έσοδο της ΠΑΕ.
Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα ήταν να δοθούν κάποιες εξηγήσεις από το τμήμα της ΠΑΕ που διαχειρίζεται αυτές τις συμφωνίες (και δεν είναι ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας υπεύθυνοι για αυτό).
Στη δεύτερη όμως περίπτωση, και αν συμβαίνει αυτό (που δεν το νομίζω), όφειλε η ΠΑΕ να ενημερώσει τους φιλάθλους εκ των προτέρων.
Ωστόσο, η υπάρχει και η απίστευτη χρέωση των 5€ για κάθε διαρκείας, χωρίς να περιλαμβάνεται η αποστολή στο σπίτι. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποφεύγεις την επίσκεψη στο γήπεδο.
Για την ενημέρωση των ΠΑΟΚτσήδων, και μετά από μικρή έρευνα που έκανα, προέκυψε ότι η εταιρία που διαχειρίζεται το σάιτ (tickethour), διαχειρίζεται και το αντίστοιχο σάιτ της ΑΕΚ.
Γκες γουάτ? Τα αντίστοιχα "έξοδα επεξεργασίας" για τα διαρκείας της ΑΕΚ είναι 0.90€, με ταυτόχρονη αποστολή μέσω κούριερ στο σπίτι σου οπουδήποτε στην Ελλάδα με 3€ μόλις.
Δε γνωρίζω τι συμβαίνει. Είτε πρόκειται για διαφορετική συμφωνία των δύο ΠΑΕ με την ίδια εταιρεία, που ζημιώνει του φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είτε πρόκειται για ένα επιπλέον έσοδο της ΠΑΕ.
Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα ήταν να δοθούν κάποιες εξηγήσεις από το τμήμα της ΠΑΕ που διαχειρίζεται αυτές τις συμφωνίες (και δεν είναι ο Ζαγοράκης ή ο Βρύζας υπεύθυνοι για αυτό).
Στη δεύτερη όμως περίπτωση, και αν συμβαίνει αυτό (που δεν το νομίζω), όφειλε η ΠΑΕ να ενημερώσει τους φιλάθλους εκ των προτέρων.
-
Aπό πρόπερσυ συμβαίνει το ίδιο. Για τους Έλληνες του εξωτερικού, μπορούσες να κάνεις την αγορά με έμβασμα κλπ, αλλά δεν αναλάμβανε η παε να το στείλει. Έπρεπε υποχρεωτικά να πάει κάποιος για σένα στα γραφεία να το πάρει. Χαιρω πολύ ρε παιδιά, αν είναι να στείλω κάποιον να το πάρει, τον στέλνω να το αγοράσει κιόλας, τι μου χρησιμεύει όλη η διαδικασία?
Είναι μικρά-μικρά πράγματα που όμως κάνουν εντύπωση.
Είναι μικρά-μικρά πράγματα που όμως κάνουν εντύπωση.
Το νέο για μένα, είναι ότι μιλάμε για την ίδια εταιρεία, η οποία προσφέρει την ίδια υπηρεσία (και καλύτερη αν βάλεις το κούριερ) σε τιμή πολύ μικρότερη κάπου αλλού.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζαμε ήδη.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζαμε ήδη.
Εντάξει, μιά χρησιμότητα υπάρχει σε όλο αυτό....το αγοράζω σήμερα και περνάω να το πάρω όταν μπορέσω π.χ. στο πρώτο ματς στο Ναό για τους εκτός.
Απ' την άλλη σ' αυτά που λέει ο fuzz υπάρχει ένα θέμα και καλά θα ήταν να διευκρινιστεί αυτό.
Αν όντως μιλάμε για την ίδια εταιρία, είναι χοντράδα.
Απ' την άλλη σ' αυτά που λέει ο fuzz υπάρχει ένα θέμα και καλά θα ήταν να διευκρινιστεί αυτό.
Αν όντως μιλάμε για την ίδια εταιρία, είναι χοντράδα.
Αφού δεν ξέρουμε τι συμφωνία έχει η κάθε ΠΑΕ λέμε λόγια στον αέρα. Είναι σίγουρο ότι ο κούριερ χρεώνει πολύ περισσότερο από 3 ευρώ για κάθε αποστολή κάρτας, άρα τα υπόλοιπα τα βάζει η άεκ από την τσέπη της και καμία σχέση δεν έχει αυτό με την εταιρεία που διαχειρίζεται τις online αγορές εισιτηρίων. Επίσης η εταιρεία που προσφέρει αυτή την υπηρεσία της online αγοράς πρέπει κάπως να πληρωθεί. Είναι απόφαση της κάθε ΠΑΕ αν θα μεταφέρει το συνολικό κόστος της υπηρεσίας στο κάθε διαρκείας και έτσι θα φτάσεις να πληρώνεις 5 ευρώ για κάθε αγορά ή θα αποφασίσει να καλύψει η ίδια η ΠΑΕ το κόστος αυτό ή τουλάχιστον μέρος του κόστους. Προφανώς ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει το πρώτο και η άεκ το δεύτερο. Απλά είναι τα πράγματα.
Γιάννη, υποτίθεται ότι αγοράζει κάποιος διαρκείας για να πάει έστω και μια φορά στο γήπεδο. Πριν μπει λοιπόν μέσα θα πάει στο ειδικό ταμείο και θα παραλάβει την καρτούλα που έχει αγοράσει μέσω ίντερνετ, με την ταυτότητά του και τον κωδικό που τύπωσε.
Αν τώρα δεν έχει σκοπό να πάει καθόλου στο γήπεδο και το διαρκείας το πήρε μόνο για να βοηθήσει την ΠΑΕ, πάλι δεν βλέπω πρόβλημα μια και σε αυτή την περίπτωση η καρτούλα του είναι άχρηστη.
Άρα δεν χρειάζεται κανείς να στείλει κανέναν για να παραλάβει το διαρκείας του.
Προσωπικά δεν βλέπω πουθενά κάτι περίεργο. Τώρα αν κυνηγάμε συνεχώς φαντάσματα για 4 ευρώ, τι να πω.
Γιάννη, υποτίθεται ότι αγοράζει κάποιος διαρκείας για να πάει έστω και μια φορά στο γήπεδο. Πριν μπει λοιπόν μέσα θα πάει στο ειδικό ταμείο και θα παραλάβει την καρτούλα που έχει αγοράσει μέσω ίντερνετ, με την ταυτότητά του και τον κωδικό που τύπωσε.
Αν τώρα δεν έχει σκοπό να πάει καθόλου στο γήπεδο και το διαρκείας το πήρε μόνο για να βοηθήσει την ΠΑΕ, πάλι δεν βλέπω πρόβλημα μια και σε αυτή την περίπτωση η καρτούλα του είναι άχρηστη.
Άρα δεν χρειάζεται κανείς να στείλει κανέναν για να παραλάβει το διαρκείας του.
Προσωπικά δεν βλέπω πουθενά κάτι περίεργο. Τώρα αν κυνηγάμε συνεχώς φαντάσματα για 4 ευρώ, τι να πω.
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ θα πάω αύριο να το πάρω από κει.
Για αυτό ρεμάλια, επειδή θα είμαι με εκλεκτή παρέα, αύριο το μεσημεράκι δεν θα πάει κανείς άλλος.
Να το πάρω γρήγορα να τελειώνω... ΟΚ;;; 
Για αυτό ρεμάλια, επειδή θα είμαι με εκλεκτή παρέα, αύριο το μεσημεράκι δεν θα πάει κανείς άλλος.

Αδερφέ κατά τις 1,5 θα είμαι εκεί οκ;;;
Δεν σε θέλω εκεί λαίμαι....
Μόνος μου θέλω... Με τις κοπέλες στα ταμεία και τις άλλες από την τράπεζα.. Οκ;
Δεν σε θέλω εκεί λαίμαι....

Μόνος μου θέλω... Με τις κοπέλες στα ταμεία και τις άλλες από την τράπεζα.. Οκ;

Καλά η μία ξανθιά έξω από τα γραφεία, της τράπεζας, χάρμα οφθαλμόν ήταν...
Επίσης βγαίνοντας πέτυχα και τον aparadekto...
Μιλήσαμε, τα είπαμε και αύριο τα σπορ θα έχουν την φάτσα μου...
ΥΓ: Καλά ε, μόνος μου ήμουν... Εγώ και άλλο ένα παλικάρι... Από κίνηση 0...
Επίσης βγαίνοντας πέτυχα και τον aparadekto...

ΥΓ: Καλά ε, μόνος μου ήμουν... Εγώ και άλλο ένα παλικάρι... Από κίνηση 0...

Μια εικόνα για τις κάρτες διαρκείας, κατά τις πρώτες 10 ημέρες:
2009...2.848
2010...2.137
2009...2.848
2010...2.137
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Δευ 14 Ιουν 2010, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οποιος δεν παρει φετος θα το μετανιωσει νωρις νωρις....πιστευω οτι ο στοχος των 21000 διαρκειας αν και δυσκολος δεν ειναι ακαατορθωτος....το πρωτο δειγμα το πηραμε στα πλευ οφ οπου ουσιαστικα δεν εγινε σολντ αουτ των διαρκειας και μεινανε σε 2 ματς αεια καρεκλακια...σε αντιθεση με προπερσι...παντως εγω οσοι ξερω θα ανανεωσουν, απλα και νωρις ειναι και κινητρο δεν υπαρχει...νομιζω και περσι υπηρχε οικονομικο κινητρο οτι μετα απο μια ημερομηνια και μετα θα ανεβαινε το ποσο...(δεν ειμαι σιγουρος ομως μπορει αυτο να ισχυε προπερσι και να μπερδευομαι)
παντως η ομαδα και φετος χρειαζεται στηριξη γιατι πολλα διαρκειας δινουν κια καλες χορηγιες σε δυσκολους καιρους
παντως η ομαδα και φετος χρειαζεται στηριξη γιατι πολλα διαρκειας δινουν κια καλες χορηγιες σε δυσκολους καιρους