Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από gash04 »

Κι άλλος

Για την απόκτηση του Ανδρέα Αβραάμ ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα. Πρόκειται για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα ομάδων από το εξωτερικό.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα και η κυπριακή ομάδα περιμένει να δει το επίπεδο των προσφορών που θα καταφτά
http://www.sportnet.gr/report.php?id=226564

Ενώ για τον τερματά της Ρόμας κι άλλα Ιταλικά άρθρα τον αναφέρουν πως έρχεται κατά δω.

υγ
Μάλλον τους έχει τρελάνει ο Βρύζας! :lol:
Άβαταρ μέλους
Cesco

Δημοσίευση από Cesco »

Λογοκρισία έχει το σαιτ? ….αν δεν μπορείς να ακούς, δεν μπορείς να συνδιαλέγεσαι και δεν έχει λόγο το σαιτ, εάν δεν είναι ελεύθερο για τους οπαδούς μας. Είναι γνώρισμα δούλου να μην λέει την γνώμη του! Και ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ!

(Είναι δύσκολοι καιροί και άκουσα για εποικημένη πώληση κάποιων παικτών…θα δούμε ένα σενάριο είναι…εμπιστοσύνη στον Βρυζα. Μην τρελαίνεστε, απλά έσω έτοιμοι.) :idea:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μην μπερδεύετε το site με το forum, πρώτον!

Δεύτερον, δε νομίζε να λογοκρίθηκε κάτι που είπες, αδερφέ με το χαϊδευτικό του Φραγκίσκου, αντιθέτως! Είπες τη γνώμη σου, η οποία κρίθηκε από τα υπόλοιπα μέλη.

Αν εγώ βγω και πω ότι αύριο θα πουλήσει ο Βρύζας τον Ζαγοράκη για να πάρει δανεικό τον Conceicao... ε, όσο να'ναι θα τ'ακούσω τα καντήλια μου... ;)

Χαλαρά..
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

yiannisPAOKitalia έγραψε: ...
Αν εγώ βγω και πω ότι αύριο θα πουλήσει ο Βρύζας τον Ζαγοράκη για να πάρει δανεικό τον Conceicao... ε, όσο να'ναι θα τ'ακούσω τα καντήλια μου... ;)
...
AXXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAX Θεος... αΧΑΧΧΑχααχχαχα
Ποσο λες να τον δώσει ιταλέ; Κανα 10άρι; αν τον πουλήσει παρακάτω δεν παίρνω διαρκείας ναουμ σε λεω...
Άβαταρ μέλους
Cesco

Δημοσίευση από Cesco »

Καλό….αλλά αυτός μετά θα φέρει Ζαρντελ και κάτι συνταξιούχους με μειωμένη σύνταξη…να κάνει ομάδα. Ευτυχώς το κατάλαβε πως δεν τραβά εκεί και άλλαξε πόστο έγινε βοηθός…
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

εγω επειδή βαριέμαι έκανα μια μικροέρευνα για παίχτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και πιστεύω οτι θα ασχολιθεί η ΠΑΕ με τις περιπτώσεις τους ξέρω δεν ειναι το κατάληλο τόπικ αλλα για να ασχολιθούμε και με τον τίτλο του τόπικ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2010 γατί μερικοί αν μπορούσαν θα πωλούσαν και οτι κινήτε εξω απο την Τούμπα λοιπόν δίνω τον παπά και όποιος θέλει ονειρεύεται:

Φρανσουά Κλέρκ δεξί μπάκ Λυών γύρο στα 800.000-1.000.000
Εμάνουελ Πογκάτετζ σέντερ μπάκ Μίντλεσμπρο γύρο στα 500.000-700.000
Νταμάρκους Μπίσλι αριστερό εξτρέμ Ρεϊντζερς γύρο στα 700.000-900.000
Τζουλιάνο Σπαντάτσιο δεκάρι Ραπιντ Βουκουρεστίου γύρο στα 500.000-700.000

αυτές ειναι κάποιες περιπτώσεις που ξεχώρισα και μπορεί να παίξουν στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μπορεί να τους δούμε και αύριο στην γάτα σαν την λίστα Βρύζα :lol: :lol:
Υ.Γ αν οι mods θεωρούν οτι είναι of topic ας το διαγράψουν η ας το μεταφέρουν στο ποιον παίχτη θέλουμε στην ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Cesco

Δημοσίευση από Cesco »

Τον Κωστα τον Κουρτα κλεισαμε...το μονο σιγουρο.... :roll:
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Και άλλος ένας

DaFFy_NaSH aka Σάββας **** 800-1000 € / μήνα - Πόστο: Να πηγαίνει τσιγάρα στη φυλακή για τους ΖΖ...
:P
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Cesco έγραψε:Λοιπόν ακούτε αδέρφια για να μαθαίνετε!
Φεύγει ο Λετο δίνουμε Βιειρινια…περνούμε αυτό τον Κύπριο…τον φτηνό.
Μετά πάει Γαλλία ο Μουσλι και έρχεται δανικός ο Ντενις από Νάπολη.
Κοντρερας μάλλον Λάτσιο…αν κάνει και καλό Μουντιάλ.
Ο Βρυζας ξέρει τι κάνει…εγώ πιστεύω πως θα κάνει μια πιο ισορροπημένη ομάδα σε συμβόλαια…γιατί αν μείνουν όλοι να δω τι θα κάνουμε…με τόσα διαρκείας που ανανεώσαμε ως τώρα!

Ξυπνάτε και πάτε να τα ανανεώσετε!
αδερφε εισαι εκτος πραγματικοτητας κατα τη γνωμη μου...καταρχην ο βιερινια παιρνει λιγα λεφτα...κατα 2ον και να πουλησεις το μουσλι τα λεφτα θα τα δωσεις στον ντενις που λες για ενα χρονο δανεικο καθως να ξερεις παιρνει κανενα μυριο συμβολαιο(ασχετα που δεν προκειται να ερθει ποτε)...αυτο με τη λατσιο συγκεκριμενα και τον κοντρερας ειναι το πιο χιουμοριστικο του βρηκες και ομαδα αθεοφοβε... :lol: :lol: τα διαρκειας ειναι στα ιδια επιπεδα με περυσι...και μη ξεχνας εκτος απο ισορροπημενη ομαδα(που ειναι σε μεγαλο βαθμο) θες και ομαδα πρωταθλητισμου πανω απο ολα...ακουστηκε ενα σεναριο οτι μπορει να πουληθει καποιος και ξαφνικα τους πουλαμε ολους...μηπως πουλαμε και λιγη τρελιτσα λεω εγω??? :twisted: :twisted: ηρεμιστε ξερω καλοκαιρακι βλεπουμε και τα σορτσακια τα ξωβυζα κλπ αλλα μην τρελενεστε ολα καλα θα πανε... :lol:

υγ φυσικα και κανεις δε μπορει να στερησει τη γνωμη απο κανεναν στο φορουμ εφοσον ειναι συμφωνη με τους κανονισμους...αλλωστε ειπαμε σαν τις κλανιες ειναι και οι γνωμες ολοι εχουν τουλαχιστον απο μια(και εγω φυσικα)... :lol: :lol: :lol:

υγ2
yiannisPAOKitalia έγραψε: ...
...
προσκυνω :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 09 Ιουν 2010, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κερκυρα ο πογκαντετζ εκλεισε γερμανια αννοβερο αν δεν κανω λαθος... 8-) 8-)
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μεγάλος μπελάς με τους Ιταλούς

Όλα καλά με την πρόσληψη Μπερέτα, όταν αυτή ανακοινωθεί. Το κακό που θα μας βρει από εδώ και πέρα όμως, κανείς δεν το σκέφτηκε…

Είναι γνωστοί οι Ιταλοί για τα μεταγραφικά σενάρια που βγάζουν κάθε μέρα. Μιλάμε για τεράστιους παραμυθάδες. Ότι ακούν το βγάζουν προς τα έξω.

Για να καταλάβετε τι γίνεται, εδώ και μία ημέρα «παίζει» η συμφωνία ΠΑΟΚ – Μπερέτα και ήδη οι αθεόφοβοι έστειλαν στην Τούμπα ένα φορ αξίας έξι εκατομμυρίων ευρώ και έναν τερματοφύλακα. Και που είσαι ακόμη…

http://www.paok24.com/mmeitem.asp?id=70 ... F%8D%CF%82

Δε λέει και ψέματα...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Ενω εδω στο Ελλαδιστάν, εχουν μεγάλη διαφορά. Να φανταστεις οτι αυτοι (οι δικοι μας) για να βγάλουν είδηση ζητάν αντίγραφο συμβολαίου του παίκτη που έκλεισε για να έχουν ντοκουμέντα.. Βρε ασταδιάλα είμαστε εμεις καλοί και κατηγοράμε και τον γείτονα...
Άβαταρ μέλους
Cesco

Δημοσίευση από Cesco »

Απο Novasports

Στενή οικονομική πολιτική
Σε μια ακόμη συνάντηση του Ζαγοράκη με τους συνδεσμίτες, ξεκαθάρισε ότι η πολιτική λιτότητας για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που θα πρέπει να τη σεβαστούν όλοι. Συζητήθηκε ακόμη και το ενδεχόμενο να πουληθεί κάποιος από τους βασικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να διευκολύνει τα οικονομικά της εταιρίας και την εξέλιξή της.

Για αυτό άλλωστε υπάρχει μέριμνα σχετικά με την... προώθηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό δεν ειπώθηκε στη συνάντηση, αλλά, είναι ξεκάθαρο ότι θα γίνουν ορισμένες κινήσεις προκειμένου να ανοίξει η αγορά τόσο για τον Βόσνιο όσο και για ορισμένους ακόμη συναδέλφους του.

Μαζί με τον Ζαγοράκη ο Ζήσης Βρύζας και ο Σπύρος Μηλιορίδης που είναι ο συνδετικός κρίκος ΠΑΕ-οργανωμένων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και για τα έργα και για την χορηγία του ΟΠΑΠ που τελικά δεν δόθηκε. Συζητήθηκαν θέματα που είχαν να κάνουν με τον Σάντος και τον Κονσεϊσάο.

Σεναρια και φαντασιες ειναι πλεον δικα σας! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Sera4 έγραψε:κερκυρα ο πογκαντετζ εκλεισε γερμανια αννοβερο αν δεν κανω λαθος... 8-) 8-)
έχεις δίκιο δεν το είδα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπα... Των ΑΡΔ είναι τα σενάρια....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”