Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από Lord »

Είμαι σίγουρος ότι η Αργεντινή θα αποτύχει στο Μουντιάλ με αυτά τα κουσούρια του Ντιέγκο..
Αν θέλει τρόπαια ας πάρει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.. :pano:
Όπως είπε και ο kostasff κρίμα για τους παιχταράδες που παίζουν σε αυτή..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

obanebane έγραψε:[
Δεν μπορω να καταλαβω που κολαει το κειμενο σου
Εδώ:
Trikaliotis έγραψε:Αλλά και πάλι θα ξεσηκωνόταν οι απανταχού ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ και οι υπόλοιποι ρομαντικοί και θα έλεγαν "δε ντρέπεστε πουλάτε τον ΠΑΟΚ μας στην τράπεζα?" και άλλα τέτοια γραφικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Lord_GayrosSlayer έγραψε: Όπως είπε και ο kostasff κρίμα για τους παιχταράδες που παίζουν σε αυτή..
Ο obanebane το είπε και δεν έχει άδικο.
Εγώ παραμένω φανατικός οπαδός αυτής της ομάδας και πάντα θα ελπίζω στο τρόπαιο.
Υ.Γ. Συγνώμη από τους μπασκετικούς αλλά γι αυτή την ομάδα ξενυχτούσα το '86 και τα έσπασα με το ψεύτικο πέναλτι στον τελικό της Ιταλίας. Ξέσπασε σε κλάματα ο Ντιέγκο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Trikaliotis έγραψε:
palok έγραψε:PS: ο panelούδης είχε πει κάποτε νομίζω οτι το μεγαλύτερο του λάθος ήταν που δεν πούλησε την ΚΑΕ στην Marfin. θυμάμαι λάθος??
Θα σε γελάσω..Αλλά και πάλι θα ξεσηκωνόταν οι απανταχού ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ και οι υπόλοιποι ρομαντικοί και θα έλεγαν "δε ντρέπεστε πουλάτε τον ΠΑΟΚ μας στην τράπεζα?" και άλλα τέτοια γραφικά.
Επειδη τωρα ειδα το κειμενο η καλυτερα μου το υπεδειξε ο κωστας, δηλαδη εσεις τωρα θα εισασταν ευχαριστημενοι αν ο ΠΑΟΚ ανηκε σε ομιλο που διαχειριζεται ενας απο τους πολυμετοχικους και υποψηφιος πρωθυπουργος της χωρας.
Αυτος ειναι δημοσιοσχετιστας τον εκανε ρομπα ο βαρδινογιαννης και την εκανε με ελαφρα και οι βαζελοι αντι να τον κραζουν, κραζουν τον τζιγκερ και τους βαρδινογιαννηδες που τους εχουν 30 χρονια καθαρους χωρις χρεη μονο και μονο επειδη η παραγκα του θειου εδινε καθε χρονο το πρωταθλημα και κατεπεκταση το πακετο της ευρωπης σε αυτον με αποτελεσμα να δυναμωνει το γαυρο φερνοντας πριμαντονες.
Τωρα θα δω τους γαυρους που ειναι μεσα μεχρι τα μπουνια και δεν ενδιαφερετε κανεις για την καταχρεωμενη "μαγαζαρα" τους.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Με βάση το συναίσθημα, όχι, δεν τον θέλω. Θέλω ο πρόεδρος να είναι ένας παοκτσής (Μπάνε, Βεζυρτζής ή κάτι τέτοιο).
Δυστυχώς όμως, τα συναισθήματα δεν μπορούν να σώσουν την ομάδα. Του χρόνου (και όχι μόνο) θα παραπαίουμε μεταξύ 8ης και 10ης θέσης και σε σχέση με τις άδειες κερκίδες, η εξάλειψη χρεών θα πάρει παράταση για καμιά 10ρια χρόνια.....
Η ΠΑΕ δεν είπε όχι στα "πράσινα" εκατομύρια ή μήπως τα άξιζαν οι παίκτες που τους "πουλήσαμε"?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Η ΠΑΕ πουλησε παιχτες σε μια ομαδα και πηρε οικονομικα ανταλαγματα που την βοηθησαν να γινει ανταγωνιστικη δεν καταλαβαινω τη συγκριση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και για να το συνεχισω πουλοντας παιχτες δεν ξεπουλας τον συλογο ουτε παιρνοντας χορηγιες διαφημιζοντας εταιριες ξεπουλας το συλογο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Πιστεύεις πως οι παίκτες άξιζαν τα χρήματα που πήραμε ή θεωρείς τον Βγ. κορόιδο?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καταρχην ποιος ειπε οτι τους αγορασε ο βγενοπουλος? και ετσι να εγινε τι σημαινει αυτο? οσο για την αξια των παιχτων εχω πει τη γνωμη μου τους θεωρω μετριους ξερεις ομως ποσοι μετριοι εχουν πωληθει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο με τεραστια ποσα?
Ειναι τεραστια η κουβεντα αλλα αν νομιζεις οτι ο βαζελος μας βοηθησε χαριζοντας μας λεφτα εγω θα σου πω οτι πουλησαμε 2 νεαρους παιχτες με προοπτικη, διεθνης με τις μικρες ομαδες της χωρας.
Εμεις ποσα δωσαμε για τον κουτσιανικουλη? ποσα ζηταει ο πανιωνιος για τον μανιατη ποσο πουλησε τον τζαβελα? οι τιμες των ελληνων ποδοσφαιριστων παντα ηταν δυσανολογες σε σχεση με την πραγματικη τους τιμη.
Και για να το τελειωσω στο ποδοσφαιρο ειδικα δεν ισχυει το "οτι πληρωσεις παιρνεις".
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Υ.Γ. Συγνώμη από τους μπασκετικούς αλλά γι αυτή την ομάδα ξενυχτούσα το '86 και τα έσπασα με το ψεύτικο πέναλτι στον τελικό της Ιταλίας. Ξέσπασε σε κλάματα ο Ντιέγκο.
φαντάζομαι το 86 στο χέρι του maradona φώναζες είναι καθαρό είναι καθαρό δώστε και penalty ταυτόχρονα (κάτι σαν καλάθι και φάουλ?????) ... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Κι όμως, επέμενα πως ήταν καθαρό. Και όπως ξέρεις δικαιώθηκα. Ήταν το χέρι του Θεού..... :mrgreen:
Ο μπανεμπανε, ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος ξέρω πως τους πιάσαμε τον κώλο... Δεν σου λέει κάτι αυτό;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εσυ δηλαδη επιμενεις οτι μας χαρισε λεφτα ο βγενοπουλος επειδη ηθελε να μας βοηθησει, γιατι δεν το λες ξεκαθαρα?
Να ξερεις ομως οτι την ιδια αποψη εχουν και ολοι οι αλλοθρησκοι και κυριως οι βαζελοι που ειχαν σιγουρο το διπλο στη τουμπα φετος για να κλειδωσουν το πρωταθλημα,αλλα οταν ηρθε η σουβλα ετοιμασαν χειρουργειο στο γηπεδο του κλεανθη βικελιδη και απαξιωσαν ενα θεσμο που μετα τον αποκλεισμο της ρομα θα μπορουσαν να κανουν μεγαλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μία ωραία (πλήρως αντιμπασκετική συζήτηση) θα ήταν γιατί παίρνει η αργεντινή τα copa america και η βραζιλία τα Mundial??? ξέρω ξέρω, η διαιτησία... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ποσα παραπανω αμερικα εχει η αργεντινη απο την βραζιλια και ποσα παραπανω μουντιαλ η βραζιλια απο την αργεντινη?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

14-8 τα coppa america υπερ αργεντινής και τα mundial 5-2 για τη βραζιλία
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”