Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
λοιπον βγαινω εγω προεδρος και πουλαω ζαγορακη 5 εκατομυρια και βρυζα 4,5 εκατομυρια σε γαυροβάζελο τον ποικιλίδη 500 χιλιαρικα και τον πουρλιοτοπουλο 50(μπορει να τον δωσω και δωρο) και σχεδον ξεχρεώνω την ομάδα
μετα πουλάω και τον εαυτό μου 25 εκατομυρια στο εξωτερικό για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και έχουμε κονομήσει τα αντερά μας σαν ομάδα και μετα δίνω την ομάδα στον γκίκα για να συνεχίσει το εργο μου και να πουλησει ότι εχει απομεινει(να πουλησει μέχρι και τα τσιμέντα της τούμπας να γουστάρουμε)
πιστευω οτι μαζι με το μπερετα θα ανακοινωθουν και παικτες....ετσι θελω να πιστευω για να ειμαι πιο ακριβεις....
ισως ετσι να καλμαρει λιγο και ο κοσμος που ετσι πως παμε θα παρουμε τα οπλα σε λιγο
Σύμφωνα με το κείμενο, σκάουτερ του ΠΑΟΚ, όπως και της ΑΕΚ, παρακολούθησαν τον Αβραάμ σε αρκετούς αγώνες και έμειναν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του. Τονίζεται ακόμη ότι η διοίκηση του Απόλλωνα δεν έχει δεχτεί επίσημη προσφορά από τις δύο ομάδες, ωστόσο είναι ανοιχτή σε πώληση του παίκτη αν γίνει μια δελεαστική πρόταση.
Ακόμη, αναφέρεται ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναζητούν παίκτες στην Κύπρο λόγω της οικονομικής κρίσης, αφού τα δεδομένα στη μεγαλόνησο είναι προσιτά για τις ελληνικές ομάδες.
Εγω τον αβρααμ γκραντ ξερω και τον προτεινα για προπονητη αν και εβραιος αλλα τον προλαβε η χαμ, α εχω και ενα φιλο φανοποιο και γαυρο που τον λενε αβρααμ και τον φωναζουμε μακη