Λάζαρος : "Θέλω Ευρωλίγκα"
Αφού έπαιξε μία σεζόν στον ΠΑΟΚ, χωρίς να πάρει χρήματα, αφού ένα συμβολικό ποσό, που μπήκε στο συμβόλαιό του, δόθηκε σε ιδρύματα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
«Προς το παρόν ξεκουράζομαι και κάνω προπονήσεις για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω ακόμη αποφασίσει για το μέλλον μου, άλλωστε είναι ακόμη πολύ νωρίς αφού πολλές ομάδες δεν έχουν ακόμη προπονητή. Προτεραιότητα μου είναι να βρω μια ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα» είπε ο διεθνής σέντερ, ο οποίος μιλώντας στον «Sport 103fm», εξέφρασε και τις απόψεις για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.
«Με απασχολούν αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να βρει τον δικό του δρόμο καθώς υπάρχει μια βάση με τα μικρά τμήματα, υπάρχει ο κόσμος και πρέπει να βγει από το αδιέξοδο αυτό. Το οικονομικό δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Θα πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με τις ακαδημίες, να βγάλει παίκτες και
να έχει πλάνο τριετίας ώστε να τα καταφέρει σταδιακά. Θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τα χρέη του, να κάνει υπομονή και οικονομία και να είναι έτοιμος σε πέντε έξι χρόνια.
Δεν πρέπει να ασχολείται ο ΠΑΟΚ με το μπάτζετ της μίας χρονιάς και να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου με κάποιες μεταγραφές αλλά στο τέλος της σεζόν να μην υπάρχει αποτέλεσμα. Είναι κρίσιμη αυτή η περίοδος και πρέπει να προχωρήσουν οι διοικητικές εξελίξεις», είπε ο Παπαδόπουλος.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=341
Δε τον κάνουμε πρόεδρο να ξεμπερδεύουμε? Βασικά δε λέει και κάτι πρωτότυπο ο άνθρωπος, ούτε ανακάλυψε την Αμερική! Τα αυτονόητα λέει, που τα βλέπουμε ακόμα κι εμείς. Αυτά δηλαδή που βλέπει και λέει όλος ο κόσμος κάθε χρόνο, εκτός από αυτούς που πρέπει..