Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
emeissaspsirizoume4 έγραψε:gika ειπε τους συνδεσμιτες επιδοξους χατζηχρηστους21
Δικηγόρος κανενός δεν είμαι οπότε ας μας πει ο ίδιος τι εννοούσε... Εγώ έτσι το κατάλαβα.bakunin4 έγραψε:gika δεν πειθεις.ΘΟΔΩΡΕ κοψε τα πολλα-πολλα με τους οργανωμενους και μη συγχεεις το ρολο σου.εκπροσωπεις χιλιαδες περισσοτερους απο τους ........ "συνομιλητες" σου!
Τώρα αν το εννοούσε έτσι η άποψη μου είναι ότι σίγουρα υπάρχουν κάποιοι συνδεσμίτες που την έχουν δει χατζηχρήστοι21. Αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ είναι λίγοι... Όπως δεν είναι όλοι οι συνδεσμίτες ΆΓΙΟΙ έτσι δεν είναι και όλοι οι συνδεσμίτες ΑΛΗΤΕΣ..... Υπάρχουν και από τα δύο είδη.
Αν λοιπόν εσείς είστε σε αυτούς που κάνετε σωστά τη "δουλειά" σας, τότε όλα κάλα. Δεν απευθήνετε σε σας!
Ρε gika την κολοκυθια θα παιξουμε?? τους οργανομενους εννοει, μην μου λες οτι να ναι... Αν καταλαβες αλλα πες τα με τον συγγραφεα.
ναι τους ειπε επιδοξους χατζηχρηστους21. πως ηθελε να τους πει.emeissaspsirizoume4 έγραψε:gika ειπε τους συνδεσμιτες επιδοξους χατζηχρηστους21
οταν υπαρχει συναντηση μεταξυ συνδεσμων και της διοικησης και εχουν την απαιτηση να μην ειναι παρον στη συναντηση ο διευθυνων συμβουλος της παε ΠΑΟΚ πως ηθελες να τους πει? δηλαδη εκει καταντησαμε?
να επιλεγουν οι συνδεσμοι ποια στελεχη ή μελη της διοικησης της παε θα ειναι παρον στις συναντησεις?
και φυσικα δεν φταινε οι συνδεσμοι. η λαιτ σταση του ζαγορακη απεναντι τους φταει. του ανεβηκαν στον κεφαλι.
απλα να προσεξει ο προεδρος μην μεινει στο τελος μονος του με τους συνδεσμους. μην χασει τον απλο τον κοσμο γιατι τοτε θα ειναι σκουρα τα πραγματα.
Νομιζω πως και μεις,ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,που δεν ξεχωριζουμε τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ σε συνδεσμιτες και μη,μπορουμε να πουμε την αποψη μας...
Κυριοι,εαν ο Παπαδοπουλος δεν βγει να πει ξεκαθαρα το λογο που ζηταει μια τετοια επιτροπη-ειτε για ΠΑΕ,ειτε για ΚΑΕ,ειτε για ΑΣ-τοτε,κατα τη γνωμη μου,εχει υποπεσει σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.Θελω να πιστευω πως θα το κανει ΑΜΕΣΑ αυτο γιατι διαφορετικα δεν μπορω να βρω το λογο που η συντονιστικη τον ακολουθησε!
Κυριοι,εαν ο Παπαδοπουλος δεν βγει να πει ξεκαθαρα το λογο που ζηταει μια τετοια επιτροπη-ειτε για ΠΑΕ,ειτε για ΚΑΕ,ειτε για ΑΣ-τοτε,κατα τη γνωμη μου,εχει υποπεσει σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.Θελω να πιστευω πως θα το κανει ΑΜΕΣΑ αυτο γιατι διαφορετικα δεν μπορω να βρω το λογο που η συντονιστικη τον ακολουθησε!
Αυτο ακριβως και απορω γιατι μαλωνουμε.
Η μαλλον ξερω...ας ειναι καλα ο εγωισμος μας!
Η μαλλον ξερω...ας ειναι καλα ο εγωισμος μας!
- emeissaspsirizoume4
να το παιξω και γω λιγο Intelligence quotient 0 για να δουμε εαν αρεσει σε καποιουςkos έγραψε:απλα να προσεξει ο προεδρος μην μεινει στο τελος μονος του με τους συνδεσμους. μην χασει τον απλο τον κοσμο γιατι τοτε θα ειναι σκουρα τα πραγματα.
τωρα δηλαδη απειλεις τον προεδρο? θες να κανεις πολεμο στον προεδρο? τι σημαινει σκουρα πραματα?

Συζήτηση πάλι δεν γίνεται.
Και επειδή βλέπω πολλούς να χαλιούνται και να τα ρίχνουν πάλι σε μας.
Γιατί μπαίνετε εδώ μέσα ρε παιδιά αφου σας χαλάει?
Έτσι και αλλιώς η Θύρα 4 τόνισε κάποια πράγματα πολύ σωστά.
Αγνοήστε τους ιντερνετάκιδες.
Και επειδή βλέπω πολλούς να χαλιούνται και να τα ρίχνουν πάλι σε μας.
Γιατί μπαίνετε εδώ μέσα ρε παιδιά αφου σας χαλάει?
Έτσι και αλλιώς η Θύρα 4 τόνισε κάποια πράγματα πολύ σωστά.
Αγνοήστε τους ιντερνετάκιδες.
- emeissaspsirizoume4
gash κλειστε τις εγγραφες και ανακοινωστε πως οσα μελη μεινανε πρεπει ολα να εχουνε τις ιδιες αποψεις
προσωπικα gash δεν αγνοω κανεναν δεν σου κανει την χαρη
επισης συμμεριζομαι τον προβληματισμο του εμειςσαςψειριζουμε4
σοβαρα τωρα gash οι κανονισμοι για ποιον λογο υπαρχουν αφου δεν τηρουνται ή τηρουνται μονοπλευρα ? δεν ριχνω την ευθηνη σε σενα αλλα ρωταω......

επισης συμμεριζομαι τον προβληματισμο του εμειςσαςψειριζουμε4

σοβαρα τωρα gash οι κανονισμοι για ποιον λογο υπαρχουν αφου δεν τηρουνται ή τηρουνται μονοπλευρα ? δεν ριχνω την ευθηνη σε σενα αλλα ρωταω......
Θέλεις μήπως να λένε ότι πει ο σύνδεσμος?
Σε όλα ΝΑΙ?
Να αρχίσουμε να μιλάμε πάλι για συνδεσμίτες και ίντερνετ και φυτά και προδότες και άλλες παπαριές?
Ή είμαστε ΠΑΟΚ ή τίποτα εδώ μέσα.
Οι χρήστες που βρίζεται είναι χρόνια όλοι εδώ μέσα και λένε μια γνώμη.
Εσάς δεν σας έχω προσέξει με εξαίρεση μερικώς εσένα emeissasasprizoyme να γράφεται άποψη πουθενά αλλού.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε κλίμα να πάτε στον σύνδεσμο σας να τα πείτε αυτά ή στην διοίκηση.
Εμείς εδώ κανένα πρόβλημα δεν έχουμε για κανένα σύνδεσμο.
Αυτά.
Αν συνεχίσετε είτε να λέτε πάλι για συνδέσμους σε κάθε θέμα και λοιπά λυπάμαι αλλά θα ακολουθηθούν ρητά οι κανόνες του φόρουμ.
Αυτό έχει ισχύ για κάθε μέλος του σάιτ.
Σε όλα ΝΑΙ?
Να αρχίσουμε να μιλάμε πάλι για συνδεσμίτες και ίντερνετ και φυτά και προδότες και άλλες παπαριές?
Ή είμαστε ΠΑΟΚ ή τίποτα εδώ μέσα.
Οι χρήστες που βρίζεται είναι χρόνια όλοι εδώ μέσα και λένε μια γνώμη.
Εσάς δεν σας έχω προσέξει με εξαίρεση μερικώς εσένα emeissasasprizoyme να γράφεται άποψη πουθενά αλλού.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε κλίμα να πάτε στον σύνδεσμο σας να τα πείτε αυτά ή στην διοίκηση.
Εμείς εδώ κανένα πρόβλημα δεν έχουμε για κανένα σύνδεσμο.
Αυτά.
Αν συνεχίσετε είτε να λέτε πάλι για συνδέσμους σε κάθε θέμα και λοιπά λυπάμαι αλλά θα ακολουθηθούν ρητά οι κανόνες του φόρουμ.
Αυτό έχει ισχύ για κάθε μέλος του σάιτ.
καμια σχεση μαν,κριμα......
αν αυτο καταλαβες εσυ ή αν παει με τα ποστ το προνομιο στο μπινελικι κατι παει στραβα.
οτι ειναι διαφορετικο δλδ το φιμωνουμε οκ.... το πηραμε το μηνυμα
αν αυτο καταλαβες εσυ ή αν παει με τα ποστ το προνομιο στο μπινελικι κατι παει στραβα.
οτι ειναι διαφορετικο δλδ το φιμωνουμε οκ.... το πηραμε το μηνυμα
- paok kerkyra
Ρε μάγκες και οι μεν και οι δε εμείς που κρατάμε μια στάση ουδετερότητας γιατί δεν γουστάρουμε να μπαίνουμε σε κόντρες και διαμάχες με αδέρφια που καθόμαστε αγγαλία στο γήπεδο τι φταίμε να μπαίνουμε και να διαβάζουμε και απο τους μεν και απο τους δε χαρακτιρισμούς και να χαλάμε τα στομάχια μας ολη αυτή η ιστορία δεν οδηγά πουθενά ο καθένας έχει τις απόψεις του σεβαστές η μη εμείς ωφείλουμε να τις ακούσουμε-διαβάσουμε κανείς δεν ειναι παραπάνω ΠΑΟΚ απο κάποιον αλλον ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ και ολοι πονάμε και αγαπάμε το ίδιο αυτήν την ομάδα ΙΔΕΑ.
- emeissaspsirizoume4
θελω ο καθενας να λεει την γνωμη του χωρις χαρακτηρισμους,ειναι τοσο απλο και το εχω πει χιλιες φορεςgash04 έγραψε:Θέλεις μήπως να λένε ότι πει ο σύνδεσμος?
Σε όλα ΝΑΙ?
εαν ειστε λιγοι mod και δεν τα προλαβαινετε ολα να γινεται περισσοτεροι
δε γινεται να εχεις 30χιλιαδες μελη και να μην εχεις πολλους mod,λογικο ειναι να γινεται χαμος
στην συγκεκριμενη περιπτωση παντως οι Mod ειδανε το ποστ αλλα και παλι δεν κανανε τιποτα
εκτος αυτου χαρακτηρισανε και αλλα μελη ως bolek και lolek
εγω προσωπικα δεν εβρισα κανεναν χωρις να με βρισει και οταν χρειαστηκε να το κανω ζητησα συγγνωμη(κατι για εγωισμους δεν λεγαμε?Οι χρήστες που βρίζεται είναι χρόνια όλοι εδώ μέσα και λένε μια γνώμη.

ΥΓ:υπαρχει καποιος κανονας που να λεει οτι υπαρχει περιορισμος σε ποια τοπικ μπορει να γραφει καποιος?
-
Όχι φιλαράκι, δεν είναι λογικό. Λογικό είναι να γίνεται χαμός από τη στιγμή που μπαίνουν στη συζήτηση ο Bolek κι ο Lolek. Που όλως παραδόξως, όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Κατάλαβες?
Σε ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί? Εμένα να δεις πόσο!
Και ω! Τι θαύμα, μέχρι τις 27 Μαΐου με 29.998 μέλη προλαβαίναμε μια χαρά..
Σε ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί? Εμένα να δεις πόσο!
Και ω! Τι θαύμα, μέχρι τις 27 Μαΐου με 29.998 μέλη προλαβαίναμε μια χαρά..