Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
DC

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από DC »

Ξεκίνησε η ανταλλαγή συμβολαίων

09 Jun 2010 14:58 Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Από σήμερα το πρωϊ το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική του ευθεία. Το PAOK24 γνωρίζει ότι πριν λίγη ώρα ξεκίνησε η διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Ιταλό προπονητή Μάριο Μπερέτα.

Η προσυμφωνία των δύο πλευρών θεωρείται δεδομένη. ΠΑΟΚ και Μπερέτα τα έχουν βρει σε όλες τις βασικές αρχές της συμφωνίας και κυρίως στην διάρκεια συνεργασίας, στο οικονομικό, αλλά και στους τρεις συνεργάτες που θα φέρει μαζί του ο Ιταλός προπονητής.

«Στείλτε του μου το συμβόλαιο..» είπε ο Μπερέτα και σήμερα το πρωϊ οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έγραψαν όλες τις λεπτομέρειες και τις ρήτρες σε ένα πρότυπο συμβόλαιο που απεστάλη στον προπονητή.

Βάσει εκτιμήσεων αυτή η ανταλλαγή εγγράφων δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μία ημέρα. Όλοι αντιλαμβάνονται πως για τον ΠΑΟΚ και τον Μπερέτα, μόνο η ανακοίνωση απέμεινε. Από εκεί και πέρα οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν στην ημερομηνία άφιξης του Ιταλού προπονητή που προσδιορίζεται για την Παρασκευή.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=342

Με το τσιγκέλι ΡΠΜ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Αν το δω στο www.paokfc.gr τότε θα το πιστέψω.
Μέχρι τότε ελπίζω...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

lamosas έγραψε:Αν το δω στο http://www.paokfc.gr τότε θα το πιστέψω.
+1
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Η ελπιδα σε ποιον ακριβως συνοψιζεται;
Στον Εκτορ Ραουλ Κουπερ;
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Στον Αρσέν Βεγκέρ....
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

lamosas, αν με το καλό έρθει τελικά αυτος και με το καλό αποδειχτεί οτι είναι καλός, και αρχίσει να ρίχνει τις φάπες τη μια μετα την άλλη, θελω να το έχεις ακόμα το άβαταρ. ;)
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Εαν υπογράψει φίλε μου κατευθείαν το Avatar θα γίνει ως εξής: Welcome Home Village
Τώρα που μπορώ διαφωνώ!
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Καλα κανεις και διαφωνεις...αλλωστε ποτε δεν ειναι νωρις για να δημιουργουμε κλιμα.

τα ιδια αλλωστε γινοταν και 3 χρονια πριν με τον Σαντος και για να ξεπεραστει η μιζερια που ειχε μεταδοθει σε πολλους (απο λιγους αρχικους) μας πηρε 2,5 χρονια, και μεχρι να συμβει αυτο του ειχαμε σπασει τα @@ του ανθρωπου που ειπε "δεν αντεχω αλλο τοση πιεση" και σηκωθηκε και εφυγε!

μπορουμε λοιπον σαν χρυσοψαρα να αρχισουμε παλι το ιδιο! Αφου μυαλο δεν βαζουμε και ΠΑΛΙ εμεις ξερουμε καλυτερα! (Εκτος και αν κρυβεται κατι αλλο απο πισω).
Keep walking λοιπον φιλε μου! 40 στα 43 σου μηνυματα αρνητικες κριτικες για τον μελλοντικο προπονητη! Μια χαρα! Αλλα δεν μου ειπες ποιον εφικτο στοχο προτιμας εσυ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Τετ 09 Ιουν 2010, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Besuch, εν μέρη συμφωνώ μαζί σου, ΑΛΛΑ το παληκάρι λέει οτι κράζει/διαφωνεί τώρα που μπορεί και αν υπογράψει θα σεβαστεί στην επιλογή των Ζ-Ζ, αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

lamosas έγραψε:Εαν υπογράψει φίλε μου κατευθείαν το Avatar θα γίνει ως εξής: Welcome Home Village
Τώρα που μπορώ διαφωνώ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω πως ο lamosas και ο κάθε lamosas μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, εφόσον δεν είναι υβριστικό και διχαστικό. Όσοι έχουν αγωνία για την ποιότητα του προπονητή ας κανουν υπομονή. Εγώ δεν έχω. Και τον Δερμιτζάκη να έφερνε η διοίκηση θα τον δεχόμουν, γιατί θα σήμαινε ότι είναι η καλύτερη λύση για μας. Δεν εμπιστεύομαι βεβαίως τον Δερμιτζάκη, ή τον Μπερέτα και τα λέω αυτά, αλλά τη διοίκηση της ομάδας, που και τα τρία αυτά χρόνια επαληθεύτηκε στη συντριπτική πλειονότητα των επιλογών της (πρός λύπην των αντιπάλων).
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DaFFy_NaSH έγραψε:Besuch, εν μέρη συμφωνώ μαζί σου, ΑΛΛΑ το παληκάρι λέει οτι κράζει/διαφωνεί τώρα που μπορεί και αν υπογράψει θα σεβαστεί στην επιλογή των Ζ-Ζ, αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Κατευθείαν εχθρούς ψάχνετε;;;

Συμφωνώ με τον Ντάφυ...

Όσο τον παίρνει να διαφωνεί, θα το κάνει. Αν ανακοινωθεί στήριξη. Που το κακό δηλαδή; :roll:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Οκ.....με αυτους που θα εχει επηρρεασει ως τοτε τι γινεται ομως; Δεσμευεται οτι θα τους "πεισει" να εχουν την ιδια σταση μ'αυτον;
Η προπαγανδα, ξερεις, καπως ετσι λειτουργει: Πετας κατι, κολλας και αλλους, αφηνεις το πραγμα να δουλευει απο κει και περα μονο του ενω εσυ σφυρας κλεφτικα και κανεις πως δεν ξερεις τι γινεται.

Κοντολογις, δεν καταλαβαινω αφου καποιοι ανθρωποι μας εχουν βαλει ολους τα γυαλια (αντε, να βαλω και τον εαυτο μου μεσα) γιατι συνεχιζουμε τα ιδια ξεροντας οτι μονο κακο θα κανουμε σ'αυτο που λεμε οτι αγαπαμε κι ενω ξερουμε σιγουρα οτι ουτε γνωμη θα τους αλλαξουμε ετσι κι αλλιως!
Οποτε συνεχιζω να μην καταλαβαινω ουτε την σκοπιμοτητα αλλα ουτε και τι κερδιζει ο ΠΑΟΚ απο τη μουρμουρα, εστω με ημερομηνια ληξης.

...βεβαια καταλαβαινω τι κερδιζουν αλλοι!

(σαφως και μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει. Εδω αλλωστε εχουμε δημοκρατια και δεν ειμαστε σαιτ του σουπερ3. Οπως και να δεχεται στο ιδιο, μη υβριστικο κλιμα, απαντησεις, ετσι;)
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Παιδια λιγο υπομονη θελει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”