Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Άντε πάρτε και τον Μαρκαντώνη να τελειώνουμε πίσω.Τέτοιο παίκτη τζάμπα πράμα λέμε...
Η Napoli τον δινει δανεικο παιδια...
Αρα εαν υπαρχει καπνος μπορει καπου να δουμε και την φωτια....
Εμενα μου αρεσει πολυ....
Τωρα εαν θα κανουν κινηση θα δουμε , αυτο θα το κρινει οι διοικιση και ο προπονητης..
Τωρα εαν θα κανουν κινηση θα δουμε , αυτο θα το κρινει οι διοικιση και ο προπονητης..
- Caballo Viejo
Συνάντηση συνδέσμων με Ζ-Ζ και είδηση ότι μπορεί να γίνουν και πωλήσεις παικτών του ΠΑΟΚ. Για μεταγραφές πλην Σάλπι δεν λέει τίποτα, ούτε για προπονητή λέει τίποτα!
http://olapaok.gr/podosfairo/enhmerwsh_ ... 81668.html
Όλα αυτά τουλάχιστον με φοβίζουν! Προσωπικά τις τελευταίες μέρες με έχουν ζώσει τα φίδια, διότι πιστεύω ότι οι ΑΡΔ μας επεξεργάζονται και φτιάχνουν κλίμα για διάφορες εξελίξεις κάτι που άλλωστε το βιώνουμε καθημερινά και με την πολιτική σκηνή της χώρας.
Με τη σειρά μου λέω ότι αν φύγει κάποιος εκ των Βιειρίνια - Βιτόλο, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα έχει κάνει μεγάλο πισωγύρισμα σε μια χρονιά που το ΠΟΚ θα είναι διαλυμένο.
Πρέπει να πούμε όχι σ' αυτήν την εξέλιξη! Προσωπικά τώρα θα ζυγίσω και τη στάση όσων φώναζαν για τον Σάλπι. Τώρα θα μιλήσουν ή θα δεχτούν να φύγει ο Βίκτωρας που όργωνε όλο το γήπεδο ή ο Αντελίνο που ήταν η μισή επίθεσή μας;
Καταλήγοντας θα πω εκ των προτέρων σε όποιον μου απαντήσει πως όλα πωλούνται και ουδείς αναντικατάστατος και ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κ.λ.π. κ.λ.π. ότι αν πουληθούν οι συγκεκριμένοι παίχτες ακόμα κι αν αντικατασταθούν με ισάξιους, τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα για την ομοιογένεια και την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Τώρα μάλιστα που πάμε να αλλάξουμε επίπεδο ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να λέμε. Αυτή είναι η άποψή μου και θέλω να πιστεύω πως οι Ζ - Ζ θα το σκεφτούν καλύτερα το πράγμα.
Όλα αυτά τουλάχιστον με φοβίζουν! Προσωπικά τις τελευταίες μέρες με έχουν ζώσει τα φίδια, διότι πιστεύω ότι οι ΑΡΔ μας επεξεργάζονται και φτιάχνουν κλίμα για διάφορες εξελίξεις κάτι που άλλωστε το βιώνουμε καθημερινά και με την πολιτική σκηνή της χώρας.
Με τη σειρά μου λέω ότι αν φύγει κάποιος εκ των Βιειρίνια - Βιτόλο, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα έχει κάνει μεγάλο πισωγύρισμα σε μια χρονιά που το ΠΟΚ θα είναι διαλυμένο.
Πρέπει να πούμε όχι σ' αυτήν την εξέλιξη! Προσωπικά τώρα θα ζυγίσω και τη στάση όσων φώναζαν για τον Σάλπι. Τώρα θα μιλήσουν ή θα δεχτούν να φύγει ο Βίκτωρας που όργωνε όλο το γήπεδο ή ο Αντελίνο που ήταν η μισή επίθεσή μας;
Καταλήγοντας θα πω εκ των προτέρων σε όποιον μου απαντήσει πως όλα πωλούνται και ουδείς αναντικατάστατος και ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κ.λ.π. κ.λ.π. ότι αν πουληθούν οι συγκεκριμένοι παίχτες ακόμα κι αν αντικατασταθούν με ισάξιους, τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα για την ομοιογένεια και την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Τώρα μάλιστα που πάμε να αλλάξουμε επίπεδο ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να λέμε. Αυτή είναι η άποψή μου και θέλω να πιστεύω πως οι Ζ - Ζ θα το σκεφτούν καλύτερα το πράγμα.
-
H Napoli αδερφέ δεν τον δίνει δανεικό, θέλει να τον πουλήσει.Jordi_ 04 έγραψε:Η Napoli τον δινει δανεικο παιδια...
Secondo alcune indiscrezioni raccolte da Tuttomercatoweb pare che l’attaccante del Napoli German Denis (28), oltre al Fenerbahçe, sia appetito all’estero anche dai greci del Paok Salonicco. Il club greco, che per la panchina starebbe puntando l’italiano Mario Beretta, avrebbe fatto un sondaggio per il centravanti argentino. La società azzurra però non appare intenzionata a privarsi di Denis in prestito, come lo vorrebbero i dirigenti ellenici: i partenopei vorrebbero monetizzare dall’eventuale cessione del Tanque e questo vale sia per il Paok, che per Fenerbahçè ed Udinese.
http://www.napolisport.net/news/?id_new ... +Salonicco
[...]Oι γαλάζιοι δε φαίνονται πρόθυμοι να παραχωρήσουν με δανεισμό τον Denis, όπως θα το ήθελαν οι Έλληνες: οι Ναπολιτάνοι θα ήθελαν να πάρουν ρευστό από την ενδεχόμενη πώληση του Tank και αυτό ισχύει τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την Fenerbahce και την Udinese.
- DaFFy_NaSH
???Facebook έγραψε:Stavros Kolkas Χρειάζεται ένα θαύμα
Πριν από 27 λεπτά
Nα μη σε φοβίζει τίποτα...εδώ ο πρόεδρος κάνει χρέη φωτογράφου για το ΠΑΟΚ mgazine....Caballo Viejo έγραψε:Συνάντηση συνδέσμων με Ζ-Ζ και είδηση ότι μπορεί να γίνουν και πωλήσεις παικτών του ΠΑΟΚ. Για μεταγραφές πλην ........ δεν λέει τίποτα, ούτε για προπονητή λέει τίποτα!
''Το θέμα Σ.......γίδη θίχθηκε επιδερμικά, με τον Ζαγοράκη εμμέσως

Έχετε δει ποτέ ελέφαντα να κρύβεται πίσω από παπαρούνα;
Όχι;
Είδατε τι καλά που κρύβεται;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 08 Ιουν 2010, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://www.transfermarkt.de/de/german-d ... 30873.html
παιδες εδω λεει 5.5 χαρτια...
τι ργινε ηρθε κανενας εμιρης κ δεν το πηρα πρεφα??
παιδες εδω λεει 5.5 χαρτια...
τι ργινε ηρθε κανενας εμιρης κ δεν το πηρα πρεφα??

-
Ναι, έρχεται ο εμίρης Αλ-Μπατατ-ουδης από τον Λίβανο.
Για τον Denis, τζάμπα ασχολείστε.
Για τον Denis, τζάμπα ασχολείστε.
Βρε φέρτε Βιγιανουέβα!!!! ΠΑΟΚ είσαι λαίμαι!!!!

Τον Βιγιανουεβα ουτε στο Manager δν μπορω να τον φερω..

- navigator11
"ο πρόεδρος της ΠΑΕ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών αν οι προτάσεις που θα έρθουν ανταποκρίνονται στην αξία τους και ικανοποιούν τις απαιτήσεις της ΠΑΕ"
πού το εκφοβιστικον και ανατριχιαστικον σε ενα ενδεχομενο τετοιο?καποτε θα γινει και τουτο μιας και η θηλια των χρεων καλα κρατει.οσο και να συνεισφερει ο κοσμος κι οσες περικοπες και να γινουν το ρευστο,που παντα θα ειναι αναγκαιο,δε γινεται να επαρκει.οποτε λυση θα μπορουσαν να αποτελεσουν ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ,χωρις εισαγωγικα,πωλησεις παιχτων!
πού το εκφοβιστικον και ανατριχιαστικον σε ενα ενδεχομενο τετοιο?καποτε θα γινει και τουτο μιας και η θηλια των χρεων καλα κρατει.οσο και να συνεισφερει ο κοσμος κι οσες περικοπες και να γινουν το ρευστο,που παντα θα ειναι αναγκαιο,δε γινεται να επαρκει.οποτε λυση θα μπορουσαν να αποτελεσουν ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ,χωρις εισαγωγικα,πωλησεις παιχτων!
Περιμένω να δω το σχόλιο που θα κάνει ο πλάτωνpaoki_ έγραψε:Τον Βιγιανουεβα ουτε στο Manager δν μπορω να τον φερω..![]()

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πουλήσει όποιον αυτός κρίνει. Όταν ο πρόεδρος δεν είναι λαμόγιο και ξέρει και από μπάλα λογικά δεν φοβάσαι.
Αν δλδ μας στάξουν κοντά στο 1 εκ για μούσλι? τι θα πούμε? όχι? Θα του βάλουμε και μια κορδελίτσα από πάνω, θα τον φιλήσουμε σταυρωτά και να μας γράφει. Καλός παίκτης δε λέω αλλά και το μύριο δε μου βρωμάει καθόλου. παίρνεις τον τάδε από παρτιζάν και σου μένουν και ρέστα. Τα ίδια ισχύουν (με διαφορετικά ποσά) για βιερίνια και κοντρέρας. Για άλλον δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς.
Αν δλδ μας στάξουν κοντά στο 1 εκ για μούσλι? τι θα πούμε? όχι? Θα του βάλουμε και μια κορδελίτσα από πάνω, θα τον φιλήσουμε σταυρωτά και να μας γράφει. Καλός παίκτης δε λέω αλλά και το μύριο δε μου βρωμάει καθόλου. παίρνεις τον τάδε από παρτιζάν και σου μένουν και ρέστα. Τα ίδια ισχύουν (με διαφορετικά ποσά) για βιερίνια και κοντρέρας. Για άλλον δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς.