Εγώ πάλι νομίζω ότι θα ανακοινωθεί στο επόμενο PAOK Magazine...paok kerkyra έγραψε:Αύριο θα ανακοινωθεί
Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
από teod1980 » 08 Ιουν 2010 14:06teod1980 έγραψε:H ανακοίνωση βγήκε ή να περιμένω το paok magazine του Ιουλίου...
Σκούριασες παππού!

- DaFFy_NaSH
Για όσους "χλευάζουν" την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο και την προπονητική τους συστήνω να κάνουν μια συζήτηση με έναν προπονητή και να του ρωτήσουν τι σημαίνει προπονητική γενικότερα και αν είναι απλά ενα ανδρείκιλο(την μαμησα τη λεξη) που απλα αποφασιζει αν θα παίξουν 4-4-2 η 4-2-3-1, πιστέψτε με θα αλλάξει η οπτική γωνία σας προς τον κλάδο αυτον με αυτη τη συζήτηση.. Συμφωνώ με τη φράση "θα φανεί στο χορτάρι" αλλά για να φανεί στο χορτάρι πρέπει να γίνουν προεργασίες και εκτος χορταριου..
-
Ούτε να το σκέφτεσαι.. ο τύπος είναι ένας personal trainer για γκόμενες που ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο ως γυμναστής, παρά ως οπαδός και ιδρυτής ενός club της Empoli. Ασχολείται με ποδόσφαιρό σάλας ή κάτι τέτοιο.paok kerkyra έγραψε:Αύριο θα ανακοινωθεί και Παρασκευή η Σάββατο θα έρθει συνεργάτες του σίγουρα θα είναι ο Κάνζι και μάλλον θα φέρει και κάποιον Άλεξ Φρουστάτσι που είναι γυμναστής...
Τότε βιάστηκα να σου τη βγω από τη στροφή....
Πάντως ρε παιδιά αν έρθει Παρασκευή ή Σάββατο πρέπει να στρωθεί πάρα πάρα πολύ γιατί η 1 προπόνηση δεν είναι και πολύ μακριά...

Πάντως ρε παιδιά αν έρθει Παρασκευή ή Σάββατο πρέπει να στρωθεί πάρα πάρα πολύ γιατί η 1 προπόνηση δεν είναι και πολύ μακριά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 08 Ιουν 2010, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
"ΥΓ: navi, είδα ένα σχόλιο που έγραψες στο άρθρο για τον Veron. Μη σου κάνει εντύπωση αν ο Veron αρχίζει να παίζει βασικός με τον Beretta. Γνωρίζονται καλά οι δυο τους, και όσο να'ναι, όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο περιβάλλον, τον πρώτο που χαιρετάς είναι ο παλιός γνωστός."
προσωπικη μου επιθυμια θα ηταν παντως να περιοριστουν απλα στις χαιρετουρες μολις ειδωθουν!κι εν συνεχεια ας πορευθει εκαστος εν ειρηνη με τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ομαδα του .....

προσωπικη μου επιθυμια θα ηταν παντως να περιοριστουν απλα στις χαιρετουρες μολις ειδωθουν!κι εν συνεχεια ας πορευθει εκαστος εν ειρηνη με τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ομαδα του .....

Kαι τι αγχώνεσαι??
Εδώ ο γάβρος ξεκινάει τη Δευτέρα και ψάχνει προπονητή,τερματά και καμιά δεκαριά ακόμα...
Εδώ ο γάβρος ξεκινάει τη Δευτέρα και ψάχνει προπονητή,τερματά και καμιά δεκαριά ακόμα...
Δλδ ο Βερόν στον ΠΑΟΚ και ο Μπερέτα στην Τσεζένα (που τον θέλει)???navigator11 έγραψε: ας πορευθει εκαστος εν ειρηνη με τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ομαδα του .....

- paok kerkyra
γράψε λάθος μαλακία δικιά μου... είδα στο προφίλ του Canzi στο facebook το Ελπίζω και απο κάτω έγραφε και αυτός το ελπίζω και εγω... και γιαυτό έκανα αυτόν τον συνηρμό...yiannisPAOKitalia έγραψε:Ούτε να το σκέφτεσαι.. ο τύπος είναι ένας personal trainer για γκόμενες που ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο ως γυμναστής, παρά ως οπαδός και ιδρυτής ενός club της Empoli. Ασχολείται με ποδόσφαιρό σάλας ή κάτι τέτοιο.paok kerkyra έγραψε:Αύριο θα ανακοινωθεί και Παρασκευή η Σάββατο θα έρθει συνεργάτες του σίγουρα θα είναι ο Κάνζι και μάλλον θα φέρει και κάποιον Άλεξ Φρουστάτσι που είναι γυμναστής...
-
To διάβασα και αλλού χθες, και είχα ήδη ψάξει. Μη μασάς, εδώ άλλοι κι άλλοι τάχα μου γνωστοί αρδ βασίζουν τις "έμπιστες" πηγές στους στο facebook...
- navigator11
φυσικα και ΟΧΙ.αντιστροφα ρε συ.ΘΕΟΣ φυλαξοι!Bono έγραψε:Δλδ ο Βερόν στον ΠΑΟΚ και ο Μπερέτα στην Τσεζένα (που τον θέλει)???navigator11 έγραψε: ας πορευθει εκαστος εν ειρηνη με τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ομαδα του .....

ΑΝ τελικά μας κάνει την τιμή και κοπιάσει ο κυρ-μπερέτας, λέμε ΑΝ
και μόνο που σκέφτομαι τις μαλακίες για 3-σφαιρες 4-σφαιρες κλπ μπερέτες που θα γράφουν οι αγράμματοι κάθε Δευτέρα μου ρχεται να ξεράσω από τώρα.
...μπορεί να ναι και οι μπάμιες που έφαγα το απόγευμα βέβαια, ποιος ξέρει
και μόνο που σκέφτομαι τις μαλακίες για 3-σφαιρες 4-σφαιρες κλπ μπερέτες που θα γράφουν οι αγράμματοι κάθε Δευτέρα μου ρχεται να ξεράσω από τώρα.
...μπορεί να ναι και οι μπάμιες που έφαγα το απόγευμα βέβαια, ποιος ξέρει