Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
- soflodoras
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
εμετικες καταστασεις....
συμφωνειτε κυριε τακη?
αντι να διαβασω τπτ ουσιωδες διαβαζω συνοπαδους να κοκορευονται για τα χρηματα που βγαζουν.
(να υπενθυμισω οτι τετοιες εποχες ακουγονται καπως προκλητικα ολα αυτα)
εγω παντως φτωχαδακι ειμαι....οπως και οι περισσοτεροι να φανταστω....μπορω να εχω αποψη περικαλω?
(εχω και 2 χερια ευκαιρα)
συμφωνειτε κυριε τακη?
αντι να διαβασω τπτ ουσιωδες διαβαζω συνοπαδους να κοκορευονται για τα χρηματα που βγαζουν.
(να υπενθυμισω οτι τετοιες εποχες ακουγονται καπως προκλητικα ολα αυτα)
εγω παντως φτωχαδακι ειμαι....οπως και οι περισσοτεροι να φανταστω....μπορω να εχω αποψη περικαλω?
(εχω και 2 χερια ευκαιρα)
ρε αυτο λεω... συνελθετε ρε τι ειναι αυτα που γραφετε??? πετυχημενες καριερες και παπαριες?? ΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεεε
- sidpanos
κλειδώνεται το παρον για λιγο...
κίτρινη κάρτα σε όλους όσους παρεκτράπηκαν...
κίτρινη κάρτα σε όλους όσους παρεκτράπηκαν...
- DaFFy_NaSH
Σιντ, δε το κλειδώνεις μέχρι να κλείσουμε προπονητη με επίσημη ανακοίνωση;

ρε φιλε και δεν το κλειδωνεις μονιμα? αφου δεν ειμαστε αξιοι να κρατησουμε ενα τοπικ ανοιχτο
- sidpanos
το σκέφτηκα γιατί παπαριές λαίμαι οι περισσότεροι εδω μεσα....αλλά το αφήνω ανοιχτό για τεστ σε πειραματόζωα...
να δουμε τι θα δείξουν οι έρευνες και να βοηθήσουμε στην δημιουργία έργου και έρευνας...
αν δεν κλείσει ο προπονητής...μύγες θα βαράμε...
ολι μακάρι να ισχύει για τον χιμένεζ...
να δουμε τι θα δείξουν οι έρευνες και να βοηθήσουμε στην δημιουργία έργου και έρευνας...
αν δεν κλείσει ο προπονητής...μύγες θα βαράμε...
ολι μακάρι να ισχύει για τον χιμένεζ...

αλλα τι γνωμη να εχω κι εγω ενα νεο μελος με μονο 18 σχολια???? χαχαχαχ
- paok kerkyra
dj καλως όρισες αδερφέ
ενα δίκιο ο sid με το κλείδωμα το έχει γιατί έχουμε ξεφύγει και εγω πάρα πολλές φορές τον τελευταίο καιρό με τα οφ τόπικ και τα σπάμ any way για τις κόντρες δεν θέλω να πω τίποτα απλά με στεναχωρεί να βλέπω συνοπαδούς να τρώγονται χωρίς λόγος (αυτό ηταν το τελευταίο οφ τόπικ απο μένα)
on topic τώρα μακάρι να έρθει ο Χιμένες παίζει και σε δυο θέσεις
δεκάρι και αν δεν κάνω λάθος δεξί εξτρέμ η αριστερό

ενα δίκιο ο sid με το κλείδωμα το έχει γιατί έχουμε ξεφύγει και εγω πάρα πολλές φορές τον τελευταίο καιρό με τα οφ τόπικ και τα σπάμ any way για τις κόντρες δεν θέλω να πω τίποτα απλά με στεναχωρεί να βλέπω συνοπαδούς να τρώγονται χωρίς λόγος (αυτό ηταν το τελευταίο οφ τόπικ απο μένα)
on topic τώρα μακάρι να έρθει ο Χιμένες παίζει και σε δυο θέσεις

- sidpanos
ρε τιμε εδω χιμένεζ λαιμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 

Καλως σας βρηκα μαγκες!
Απο οτι ακουω παιρνουμε Σαλπι ε? ειναι σιγουρο? ουυυ ρε ο ισκαριωτης ΠΑΟΚ δεν ησουνα ποτεεεεε (ο Τιμο υπο την επηρρεια)
Απο οτι ακουω παιρνουμε Σαλπι ε? ειναι σιγουρο? ουυυ ρε ο ισκαριωτης ΠΑΟΚ δεν ησουνα ποτεεεεε (ο Τιμο υπο την επηρρεια)
- DaFFy_NaSH
Εγω προσωπικά δεν τον έχω παρακολουθήσει τον χιμένεζ, αν και παρακολουθώ ιταλικό πρωτάθλημα (Αλλα αποφεύγω την αντιπαθέστατη ιντερ).. Αυτος τί ακριβώς θέση παίζει γιατι στο βίκι γράφει και επιθετικός μέσος αλλα και στράικερ και ως γνωστον το βικι δεν είναι κ το καλύτερο μέσο πληροφόρησης
off topic: τα όφ τοπικ δεν είναι τοσο θέμα οσο οι κόντρες μεταξύ αδερφών που δυστυχώς τελευταία το βλέπουμε συχνά!
off topic 2: dj_timo τι έγινε με σένα αδερφέ γιατι 18 πόστ;

off topic: τα όφ τοπικ δεν είναι τοσο θέμα οσο οι κόντρες μεταξύ αδερφών που δυστυχώς τελευταία το βλέπουμε συχνά!
off topic 2: dj_timo τι έγινε με σένα αδερφέ γιατι 18 πόστ;

ερχετε ο κοντος??? ουυυυυ ρε .... ακου εκει..... (τιμο σταματα να βαζεις σφηνακια!!!μας χαλανε!!!!)
- paok kerkyra
Daffy εδω http://www.transfermarkt.co.uk/en/luis- ... 21821.html τον έχει μεσοεπιθετικό που καλύπτει ολη την επίθεση
Υ.Γ είπα πριν για τελευταίο οφ τόπικ αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ
να κρατήσω αυτό το άβαταρ η να επαναφέρω το παλιό??
Υ.Γ είπα πριν για τελευταίο οφ τόπικ αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok kerkyra την Τρί 08 Ιουν 2010, 02:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DaFFy_NaSH έγραψε:Εγω προσωπικά δεν τον έχω παρακολουθήσει τον χιμένεζ, αν και παρακολουθώ ιταλικό πρωτάθλημα (Αλλα αποφεύγω την αντιπαθέστατη ιντερ).. Αυτος τί ακριβώς θέση παίζει γιατι στο βίκι γράφει και επιθετικός μέσος αλλα και στράικερ και ως γνωστον το βικι δεν είναι κ το καλύτερο μέσο πληροφόρησης
off topic 2: dj_timo τι έγινε με σένα αδερφέ γιατι 18 πόστ;![]()
δεν ξερω ρε φιλε, ειχε γινει ενα σκηνικο με ενα τυρογαλο που μπηκε με το δικο μου νικ και επειδη αλλαξα κωδικους εγινε reset οποτε εγινα νεοσυλλεκτος!
- DaFFy_NaSH
Πολύ φτωχα τα στατιστικά του όμως ρε συ.. Αλλα για να λέτε εσείς οτι είναι παιχτούρα, παω πάσο γιατι οπως είπα δεν θυμαμε να τον έχω παρατηρήσει ποτε.