Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Sera4 »

Fantomas έγραψε:Αποκλείετε να ήταν ο Τζαβέλας τώρα που το θυμήθηκα γιατί τερματοφύλακας δεν ήταν ο Χαλκιάς μπροστά από την 4...αυτό το θυμάμαι σίγουρα... αλλά δεν παίρνω και όρκο...γιατί θυμάμαι επίσης και τους διπλανούς μου που βρίζαν τον Μανιάτη...και επίσης ο Τζαβέλας είναι λίγο πιο cool και δεν είναι τσαμπουκάς....
ο τζαβελας ηταν στο 5:24 του βιντεο τσεκαρε 8-) 8-)

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jkjrX3xyd-k&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jkjrX3xyd-k&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

με προλαβες στο δευτερολεπτο Sera! :P
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Fantomas έγραψε:Απλά είπα ότι ο Gustavo έχει καλύτερη εκτελεστική ικανότητα στα φάουλ...Σχεδόν όλα τα γκολ στην Κέρκυρα τα έβαλε από φάουλ....(6 goal) ;)

[youtube]k8LfJqa9Eno[/youtube]
τι μου έκανες απογευματιάτικα ρε φαντομά κάνα βίντεο που να μην δείχνει τα πουτ@νοπαιδα τους ''οπαδούς του αο-χέστηκα-gay-ρου δεν βρίκες?? κατα τα αλλά πιστεύω οτι ο γουστάβος για τον ΠΑΟΚ του τώρα ούτε για εξω απο την Τούμπα δεν κάνει
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

PAOKfanAthens έγραψε:με προλαβες στο δευτερολεπτο Sera! :P
:twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Bravo thanks

Αλλά μετά ίσως μπλέχτηκε σε τσαμπουκά ο Μανιάτης γιατί τον είδα που έσκασε μύτη στο καπάκι και ίσως για αυτό τον έβριζαν οι διπλανοί μου...λάθος μου ..σόρυ...οκ...δεν ήμουν 100% σίγουρος...αλλά το νόημα δεν αλλάζει ότι βρύζαν κάποιοι τον Μανιάτη για τσαμπουκά...απλά αλλάζει το στόρυ... ;)
Άβαταρ μέλους
Fantomas

paok kerkyra έγραψε:
Fantomas έγραψε:Απλά είπα ότι ο Gustavo έχει καλύτερη εκτελεστική ικανότητα στα φάουλ...Σχεδόν όλα τα γκολ στην Κέρκυρα τα έβαλε από φάουλ....(6 goal) ;)

τι μου έκανες απογευματιάτικα ρε φαντομά κάνα βίντεο που να μην δείχνει τα πουτ@νοπαιδα τους ''οπαδούς του αο-χέστηκα-gay-ρου δεν βρίκες?? κατα τα αλλά πιστεύω οτι ο γουστάβος για τον ΠΑΟΚ του τώρα ούτε για εξω απο την Τούμπα δεν κάνει
Φίλε μίλα με επιχειρήματα...δεν καταλαβαίνω τι λες... :?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Fantomas έγραψε:Bravo thanks

Αλλά μετά ίσως μπλέχτηκε σε τσαμπουκά ο Μανιάτης γιατί τον είδα που έσκασε μύτη στο καπάκι και ίσως για αυτό τον έβριζαν οι διπλανοί μου...λάθος μου ..σόρυ...οκ...δεν ήμουν 100% σίγουρος...αλλά το νόημα δεν αλλάζει ότι βρύζαν κάποιοι τον Μανιάτη για τσαμπουκά...απλά αλλάζει το στόρυ... ;)
εμεις βριζαμε τον τζαβελα οτι εκανε θεατρο στο κορνερ ο μανιατης πηγε να ηρεμησει τα πνευματα σαν αρχηγος...τεσπα αυτα συμβαινουν σε ολους τους αγωνες δεν εκανε κατι προσβλητικο προς τον κοσμο κλπ...με τι λαλακιες ασχολουμαστε μεσημεριατικα :lol: :lol:
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

αφου δεν βγαινει ουτε μια ειδηση, τι να κανουμε. προβλεπω ουτε σμρ να εχουμε εξελιξεις κ βαριεμαι αφορητα
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Κάποιοι βριζαν και τον Μανιάτη όμως.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:

Τέλος πάντων εγώ θέλω κάτι καλύτερο από Μανιατη, Γκουστάβο κτλ... κάτι καλύτερο έστω και δανικό...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και αλλους βριζαμε και τωρα πινουμε νερο στο ονομα τους.... :twisted: :twisted:

υγ στο βιτολο αναφερομαι μην παει αλλου το μυαλο σας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως τον Δημήτρη Παπαδόπουλο δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ. Καρντόσο, Μανιάτη και Σάλπι ναι.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Fantomas έγραψε:
paok kerkyra έγραψε:

Φίλε μίλα με επιχειρήματα...δεν καταλαβαίνω τι λες... :?
για το βίντεο πλακίτσα έκανα απλά ειμαι φούλ αντι-κερκυρα γιατί ειναι οπαδοί του gay-ρου και απειλούν φέτος που ανέβεικαν εμάς που είμαστε ΠΑΟΚ κούλα και λαγός να μην πάμε γήπεδο και έτσι τέσπα... για τον γκουστάβο τωρα τον εχω δει σε δυο με τρια μάτς και δεν μου έδειξε τίποτα ιδιαίτερο πέρα απο τα φάουλ και τον επιθετικό τομέα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην ξεχνάτε ότι χρειαζόμστε πλέον ΚΑΙ Έλληνες παίκτες!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι πάντως ...αν έρθει ο Μάρκος Αντονιο ...Ποιο σέντερ μπακ θα φύγει με δεδομένο ότι θα έχουμε Ιταλό προπονητή ;) ...ή θα περάσουν το Σαβινι ως back up του Λινο ????
Και στην θέση του Αραμπατζή θα πάρουμε άλλο δεξί μπακ... :?:
Άβαταρ μέλους
maestrod

Δημοσίευση από maestrod »

μανιατης , κοντος , μαρκαντωνης , ??????? τουλαχιστον γαμω τα μμε και τους αρδ δωστε κανα παπα στις αλλες θεσεις που ποναμε γτ ανακοινωση δεν βλεπω να ερχετε....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”