Nέος προπονητής (2010-2011)
- DaFFy_NaSH
Re: Nέος προπονητής-2
OYTE ΣΗΜΕΡΑ; ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ; ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν αντεχω αλλο γαμω το φελεκι μου γαμωωωωωωωωωωωωω......................................
Γενικά το λέω... Μ' αρέσει να βλέπω κόσμο να γονατίζει...teod1980 έγραψε:Φαντάζομαι δε μιλάς σε μένα...

Το απόγευμα ΛΑΙΜΑΙ....DaFFy_NaSH έγραψε:OYTE ΣΗΜΕΡΑ; ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ; ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δεν αντεχω αλλο γαμω το φελεκι μου γαμωωωωωωωωωωωωω......................................
- DaFFy_NaSH
Μη με πουλας παπα γκικα... Αν δεν ανακοινωθει το απογευμα θα την πληρωσεις εσυ τη νυφη 

Και εν τέλη αν είναι να ξεσπάσεις σε κάποιο, κέσπα στο φελέκι σου...DaFFy_NaSH έγραψε:ααα δεν αντεχω αλλο γαμω το φελεκι μου γαμωωωωωωωωωωωωω......................................

- DaFFy_NaSH
κέσπα; Τιμουρι κεσπάγια; Αυτον θες; Εβγαλα είδηση και αυριανο πρωτοσέλιδο για το γατι.. Τιμουρι Κετσπαγια 2,5 βήματα μακρυα απο τον ΠΑΟΚ..gika έγραψε:
Και εν τέλη αν είναι να ξεσπάσεις σε κάποιο, κέσπα στο φελέκι σου...![]()
-
- paok kerkyra
Βάλε έτη φωτός και είσαι μέσαDaFFy_NaSH έγραψε:κέσπα; Τιμουρι κεσπάγια; Αυτον θες; Εβγαλα είδηση και αυριανο πρωτοσέλιδο για το γατι.. Τιμουρι Κετσπαγια 2,5 βήματα μακρυα απο τον ΠΑΟΚ..gika έγραψε:
Και εν τέλη αν είναι να ξεσπάσεις σε κάποιο, κέσπα στο φελέκι σου...![]()