Συζήτηση πολιτισμένη
- WestBlock4
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
πολυ αισιοδοξος εισαι ρε φιλε πραγματικα... δε ξερω ποσα γκολ θα βαλει αλλα αγκαλια στην 4 πρεπει να ειδες ονειρο σιγουρα
Καλά θα μπαίνω εγώ μέσα για να τον αγκαλιάζω...
Μαζί με 28.000 ακόμα... Εσείς αγαπητά 800 άτομα καθήστε στην κερκίδα και μην τον αγκαλιάζετε... 

Ρε γκίκα συγκρατήσου ρε φίλε...σε λίγο θα του φιλάς και τα παπούτσια...είπαμε...cool να είσαι...gika έγραψε:Κοντό προδότη εννοείς τον Σαλπιγγίδη τον ΠΑΟΚτσή τον παικταρά που του χρόνου θα βάλει 20 γκολ και θα τα πανηγυρίζουμε αγκαλιά στην 4;;
- WestBlock4
καλα ειπα ονειρο βλεπεις... κ οσο για τους 800 που λες ... κατσε να δουμε αν ειναι 800 που δε τον θελουν
Πρώτον 800 είναι αυτοί που θα κάνουν φασαρίες εναντίον του. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που δεν τον θέλουν.
Όσο για τα προηγούμενα χιούμορ κάνω αλλά....
Όσο για τα προηγούμενα χιούμορ κάνω αλλά....
- WestBlock4
κανενας δε θα κανει φασαρια... ο καθενας θα διαμαρτυρηθει με το τροπο του... ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 800
Υπάρχουν χιλιάδες που δεν τον θέλουν αλλά θα τον δεχτούν. Δεν θα τον στηρίξουν κι όλας, αλλά δεν θα τον γιουχάρουν κτλ. Πιθανώς να μην πανηγυρίζουν και να αντιδράσουν με τον τρόπο τους...
Αλλά υπάρχουν και 500-800 μπερδεμένα που θα κάνουν και φασαρίες... Και είναι στο χέρι μας να τους σταματήσουμε...
Αλλά υπάρχουν και 500-800 μπερδεμένα που θα κάνουν και φασαρίες... Και είναι στο χέρι μας να τους σταματήσουμε...
-
Το να κράζεις κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ, είναι το ίδιο άκυρο με τον να επεφημείς κάποιο παίκτη άλλης ομάδας. Αν οι συνδεσμοί έκαναν και κάνουν μια φορά λάθος στο θέμα του Σαλπιγγίδη βρίζοντάς τον, οι υπόλοιποι που φωνάζαν το όνομά του κάνανε χίλιες φορές λάθος.
Εγώ δεν είμαι ούτε κατά του κοντού προδότη, ούτε υπέρ του ΠΑΟΚτσή Σαλπιγγίδη. Μου είναι εντελώς αδιάφορο πλέον τόσο το αν είναι προδότης όσο και το αν είναι ΠΑΟΚτσής.
Θεωρώ ότι είναι κωλοτούμπας, όπως είμαστε όλοι μας, (βλέπε Santos, Γκαγκάτση). Και σας το λέω έχοντας εμπειρία και γνώση του να παίζεις αντίπαλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, όντας ΠΑΟΚτσής.
Η αντιμετώπιση που θα έχει από εμένα προσωπικά θα είναι η ίδια που έχουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, σίγουρα πουλέν δε θα γίνει πάντως.
gika, το αν είναι 250, 500, 800 ή 1926 δεν το ξέρεις ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Το αν είναι "μπερδεμένα", επίσης.
Εγώ δεν είμαι ούτε κατά του κοντού προδότη, ούτε υπέρ του ΠΑΟΚτσή Σαλπιγγίδη. Μου είναι εντελώς αδιάφορο πλέον τόσο το αν είναι προδότης όσο και το αν είναι ΠΑΟΚτσής.
Θεωρώ ότι είναι κωλοτούμπας, όπως είμαστε όλοι μας, (βλέπε Santos, Γκαγκάτση). Και σας το λέω έχοντας εμπειρία και γνώση του να παίζεις αντίπαλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, όντας ΠΑΟΚτσής.
Η αντιμετώπιση που θα έχει από εμένα προσωπικά θα είναι η ίδια που έχουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, σίγουρα πουλέν δε θα γίνει πάντως.
gika, το αν είναι 250, 500, 800 ή 1926 δεν το ξέρεις ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας. Το αν είναι "μπερδεμένα", επίσης.
ο συνδεσμος υποτιθεται οτι ειναι το γραναζι που θα σε φερει σε πολλα εππιπεδα πιο κοντα με την ομαδα σου......
αρα ο συνδεσμος ερχεται σε πιο αμεση επαφη με την παε.....ειναι πιο κοντα και η εποικοινωνια τους ειναι αμμεση και συχνη.....
οταν βλεπουμε συνδεσμους να βγαζουν ανακοινωσεις κατα της παε, εγω τουλαχιστον καλαβαίνω οτι αυτη η αμεση επαφη μεταξυ τους εχει χαθει....
αρα δικη μου γνωμη παντα ας κοιταξουν συνδεσμοι και παε το εποικοινωνιακο τους ....
αλλιως εγω καταλαβαινω οτι πλεον, η συνδεσμοι δεν θελουν την δοιηκιση, η η δοιηκιση δεν θελει τους συνδεσμους....
και επισης μιας και οι ανακοινωσεις εχουν γινει πολυ της μοδας.... ας βγαλουν καμια ανακοινωση η συνδεσμοι ευχαριστωντας την παε, (τωρα μονο αυτο θυμαμαι) περσι-προπερσι στην λειβαδια που ετρεχαν εως αργα για να αφαιθουν ελευθεροι δυο-τρεις οπαδοι μας....
η παε παντως εβγαλε ανακοινωσεις ευχαριστωντας τον κοσμο μας για την συμπαρασταση και τα sold out......
χμμμ
αρα ο συνδεσμος ερχεται σε πιο αμεση επαφη με την παε.....ειναι πιο κοντα και η εποικοινωνια τους ειναι αμμεση και συχνη.....
οταν βλεπουμε συνδεσμους να βγαζουν ανακοινωσεις κατα της παε, εγω τουλαχιστον καλαβαίνω οτι αυτη η αμεση επαφη μεταξυ τους εχει χαθει....
αρα δικη μου γνωμη παντα ας κοιταξουν συνδεσμοι και παε το εποικοινωνιακο τους ....
αλλιως εγω καταλαβαινω οτι πλεον, η συνδεσμοι δεν θελουν την δοιηκιση, η η δοιηκιση δεν θελει τους συνδεσμους....
και επισης μιας και οι ανακοινωσεις εχουν γινει πολυ της μοδας.... ας βγαλουν καμια ανακοινωση η συνδεσμοι ευχαριστωντας την παε, (τωρα μονο αυτο θυμαμαι) περσι-προπερσι στην λειβαδια που ετρεχαν εως αργα για να αφαιθουν ελευθεροι δυο-τρεις οπαδοι μας....
η παε παντως εβγαλε ανακοινωσεις ευχαριστωντας τον κοσμο μας για την συμπαρασταση και τα sold out......
χμμμ

Κωλοτουμπα για γκαγκατση δεν εκαναν ολοι... βλεπε πανελληνιος σφ ΠΑΟΚ αθηνων.
Ο σαντος ειναι αλλη περιπτωση, δεν εχει να κανει με ηθικα θεματα, αλλα με αγωνιστικα.
Γενικοτερα οποιος δεν γουσταρει να γλυφει εκει που φτυνει, δεν κανει κωλοτουμπες.
Ο σαντος ειναι αλλη περιπτωση, δεν εχει να κανει με ηθικα θεματα, αλλα με αγωνιστικα.
Γενικοτερα οποιος δεν γουσταρει να γλυφει εκει που φτυνει, δεν κανει κωλοτουμπες.
"Iταλε"...Ο χαρακτηρισμος μπερδεμενος δεν χρειαζεται εισαγωγικα στην συγκεκριμενη περιπτωση.Δηλαδη,πως μπορει να χαρακτηριστει ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ που ξεκιναει να βριζει,το Σαλπιγγιδη, στο 80ο λεπτο και ενω το σκορ ειναι 1-0?Και ακομα χειροτερα,οταν οι αλλοι εκαναν τη μαλακια και φωναξαν το ονομα του συγκεκριμενου,εφυγαν και πηγαν στα καγκελα της 3 να κανουν τι?....Δηλαδη,εαν δεν ειχε καγκελα.τι θα γινοταν?....
Εσείς που δεν γνωρίζετε καλύτερα να μην μιλάτε καθόλου.Εσείς που ξέρετε ποιοι ήταν αυτοί που κάνανε τα επεισόδια στη Λαμία?
Τους είδατε?
Η ανακοίνωση του Κορδελιού είναι πέρα για πέρα σωστή γιατί όποιος έχει διορατικότητα καταλαβαίνει τι λάθος έκανε η ΠΑΕ.Μπορούσε απλά να μην αναφερότανε με αυτόν τον τρόπο σε αυτούς που κάνανε τα επεισόδια.Επιβάρυνε και άλλο την κατάσταση των παιδιών που ήταν στο δικαστήριο.
Εσύ ''φίλε'' GIKA για χαλάρωσε λίγο.Μάθαμε το ιντερνετ και κάνουμε κριτική όπου γουστάρουμε ανώνυμα,αλλά πρόσωπο πρόσωπο κάνουμε τις πάπιες...
Τους είδατε?
Η ανακοίνωση του Κορδελιού είναι πέρα για πέρα σωστή γιατί όποιος έχει διορατικότητα καταλαβαίνει τι λάθος έκανε η ΠΑΕ.Μπορούσε απλά να μην αναφερότανε με αυτόν τον τρόπο σε αυτούς που κάνανε τα επεισόδια.Επιβάρυνε και άλλο την κατάσταση των παιδιών που ήταν στο δικαστήριο.
Εσύ ''φίλε'' GIKA για χαλάρωσε λίγο.Μάθαμε το ιντερνετ και κάνουμε κριτική όπου γουστάρουμε ανώνυμα,αλλά πρόσωπο πρόσωπο κάνουμε τις πάπιες...
Άνγκερ.
Πιαθνότητα 1) Άλλοι κάναν τα επεισόδια, άλλους πιάσανε.
Ε αυτοί που κάναν τα επεισόδια ας το παραδεχτούν και ας δεχτούν τις συνέπειες. Αλλά κάνουν σαν μυξοπαρθένες και κρύβονται στην ΑΝΟΝΥΜΙΑ της μάζας. Που είναι πολύ χειρότερη από την ανονυμία σε ένα φόρουμ.
Πιθανότητα 2) Οι μπάτσοι πιάσαν τους σωστούς.
Ε τότε δεν έχει τίποτα να πούμε.
Αν το κορδελιό νοιαζόταν γα την εικόνα της ομάδας μας και για να μην τιμωρηθούν αθώοι, θα έλεγαν ποιοι πραγματικά φταίνε. Αλλά εκεί πάπιες... Και αυτό δεν είναι ρουφιανιά. Γιατί όταν σπας το αυτοκινήτο του άλλου και κάνεις μία πόλη ναρκοπέδιο, πρέπει να τιμωρηθεί ο φταίχτης.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....
Πιαθνότητα 1) Άλλοι κάναν τα επεισόδια, άλλους πιάσανε.
Ε αυτοί που κάναν τα επεισόδια ας το παραδεχτούν και ας δεχτούν τις συνέπειες. Αλλά κάνουν σαν μυξοπαρθένες και κρύβονται στην ΑΝΟΝΥΜΙΑ της μάζας. Που είναι πολύ χειρότερη από την ανονυμία σε ένα φόρουμ.
Πιθανότητα 2) Οι μπάτσοι πιάσαν τους σωστούς.
Ε τότε δεν έχει τίποτα να πούμε.
Αν το κορδελιό νοιαζόταν γα την εικόνα της ομάδας μας και για να μην τιμωρηθούν αθώοι, θα έλεγαν ποιοι πραγματικά φταίνε. Αλλά εκεί πάπιες... Και αυτό δεν είναι ρουφιανιά. Γιατί όταν σπας το αυτοκινήτο του άλλου και κάνεις μία πόλη ναρκοπέδιο, πρέπει να τιμωρηθεί ο φταίχτης.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....
- WestBlock4
+100000000000000000000000000000000000000anger4a έγραψε:Εσείς που δεν γνωρίζετε καλύτερα να μην μιλάτε καθόλου.Εσείς που ξέρετε ποιοι ήταν αυτοί που κάνανε τα επεισόδια στη Λαμία?
Τους είδατε?
Πολύ σωστά τα λες φίλε μου...και δικιά μου γνώμη είναι ότι το έχασε τελείως με όλο αυτό το κλίμα προπαγάνδας που έκανε από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα για την επιστροφή του κοντού...αν δεν έχεις τα αρχίδια να τους το πεις κατάματα μην κάνεις σαν τα σκουλήκια που ότι θέλουν να περάσουν το βγάζουν πρώτα οι ΑΡΔ...οταν βλεπουμε συνδεσμους να βγαζουν ανακοινωσεις κατα της παε, εγω τουλαχιστον καλαβαίνω οτι αυτη η αμεση επαφη μεταξυ τους εχει χαθει....
Μάλλον το 2ρο είναι και απότι ακούω πολλές αλλαγές θα έχουν οι σύνδεσμοι απέναντι στην διοίκηση όπως θα πάψει να υπάρχει η περιφρούρηση του γηπέδου ακόμα και πολλά θέματα στην κερκίδα θα πάψουν να υπάρχουν...αλλιως εγω καταλαβαινω οτι πλεον, η συνδεσμοι δεν θελουν την δοιηκιση, η η δοιηκιση δεν θελει τους συνδεσμους....
Γκίκα φίλε άστο για οπαδικά θέματα έχεις μαύρα μεσάνυχτα στο μυαλό σου...ασχολήσου καλύτερα με θέματα παικτικά και προπονητικά!!!