Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
TASOS1962

Re: lazaros

Δημοσίευση από TASOS1962 »

gesualto έγραψε:το εχω γραψει και το εχω πει πολλες φορες , απλα επειδη πολλοι αμπαλοι εχουν μαζευτοι εδω μεσα , το χαναλεω μπας και το παρουν χαμπαρι . Ο λαζαρος ειναι οτι καλυτερο κα εξελίσιμο εχεις στον ΠΑΟΚ ενας απο τους 5 ποιο ελπιδοφορους παιχτες του Ελληνικου προταθλήματος, και εσυ διαπραγματευεσαι την πωληση του . Τον βρήζεις τον εξευτελήζεις ... κρίμα πούλα τωρα πακέτο ποδοσφαιριαστες κα παίξε με τον αναστασακο και τον μπακαγιόκο και με κανενα δανικο παλτο γιατι τετοιοι μας αξίζουν . κρίμα !!!!2,2 ειναι πολυ λιγα για παιχτες σαν τον Λαζαρο .
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ , ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ. ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ .
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ .
ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MIG.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ .
ΜΙG ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟΝΣΟΤΟ , ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΟΛΚΗΣ , ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΕΦΑΜΙΛΛΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ .

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ε εισαι χαζος ρε.
Τη ομαδα εισαι ρε??? πεστο φωναχτα με καιφαλεα γραματα τη ομαδα εισαι???
syn

Δημοσίευση από syn »

O ΤΑΣΟΣ για πρόεδρος ξέρει αυτός είναι και πιο εξυπνος από όλους. Αντε ρε τιμητές των πάντων
TASOS1962

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ενταξει ρε παλικαρια,καταλαβαμε οτι κλαιτε που απο το ποσο της μετεγραφης δεν θα γλυψετε ουτε μισο κοκκαλακι αλλα παρτε το χαμπαρι οτι οι λαμογιες στον ΠΑΟΚ ΤΕΛΟΣ!!!
Ολοι εμεις που γουσταρουμε Ζαγορακη ειναι γιατι μας εμπνεει κ προπαντως γιατι οσα λεφτα μπουν στα ταμεια της ΠΑΕ δεν θα πανε σε τσεπες λαμογιων!!
Οποιος βριζει τη διοικηση για την πωληση του επιθετικου που δε ξερει να κανει κοντρολ το κανει γιατι χανει τη μαρμιτα,εε Τασουλη;
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!

ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΙΧΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ
syn

Δημοσίευση από syn »

Άντε βρε βγες στα ράδια να πεις την γνώμη σου που ειναι ξεπούλημα τα 2,2 έχες εσυ τόσα να χώσεις
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

TASOS1962

Falegkos έγραψε:Ε εισαι χαζος ρε.
Τη ομαδα εισαι ρε??? πεστο φωναχτα με καιφαλεα γραματα τη ομαδα εισαι???

ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ?
ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ.
Π Α Ο Κ
:P

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

RE TON TASOYLI TON NOSTALGO TWN NIKOLAKIDWN GOYMENWN KLP.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Καλα κανεις και εχεις την αποψη σου αλλα κατω τα χερια απο την διοικηση.
Δεν με νιαζει τη λες για τον λαζαρο αλλα μην κραζεις την διοικηση.
Αν δεν σαρεσει μην παρεις διαρκιας και μην πατισεις στην τουμπα αλλα οταν σε 2 χρονια ο ΠΑΟΚ θα ειναι και παλι ο μεγαλος ΠΑΟΚ τοτε να μην φωναζεις μπραβο ζαγορ και να μην πατας και τοτε στο γηπεδο.

Πσ. σε ρωτησα τη ομαδα εισαι γιατι ειδα εχεις λιγα ποστ.
Οκ δεν υπαρχει παρεξιγηση για αφτο.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

λοιπον ας ηρεμισουμε λιγο γιατι το χασαμε λιγο ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.
Σορρυ αν παραφερθικα και γω αλλα ακουγα τους αλους στο ραδιο να κραζουν ζαγορ και σκοτονα ανθρωπο.

Ας κανει οτι θελει η διοικιση εχω τυφλη εμπιστοσινη.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

mfan22888 έγραψε:Όχι ρε παδιά σε ομάδα του ΠΟΚ.. Δε γουστάρω να βλέπω τους παίχτες μας στην Αθήνα και κυρίως στον gay.. Είπαμε πουλάμε αλλά πρέπει να κρατήσουμε το όνομα μας ψηλά.. Παίρνουμε bakayoko και δίνουμε Λάζαρο? Και όσο για αυτά που λέτε ας πουλήσουμε αφου δε τρώνε τα λεφτά και εχουμε χρέη κτλ το ξέρουμε ότι δε θα φάει λεφτά ποτέ η διοίκηση αλλά όχι να ξεπουλήσουμε όλους τους παίχτες μας και εντάξει στο εξωτερικό αλλα όχι στο ΠΟΚ..
Φιλε δεν ειναι ξεπουλιμα τα 2,5 μιρια για αφτον τον παιχτη πρεπει να το καταλαβετε. :wink:
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

3 πουληθηκε ο κατσουρανης ο πρωταθλητης ευρωπης..και τα 2.5 για τον οικοδομο των 10 συμμετοχων και 3 γκολ εγιναν λιγα???μην τρελαθουμε κιολας..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Το προτιμω να γινω οικοδομος παρα να ξαναπαιξω στον ΠΑΟΚ το ξεχασατε πολυ γρηγορα μου φαινεται.3 γκολ εβγαλε η ταλενταρα περσι και εχει και ενα κοντρολ στα 4 μετρα.εκτος του γεγονοτος οτι δεν θελει να παιξει σε εμας.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

mfan22888 έγραψε:Όχι ρε παδιά σε ομάδα του ΠΟΚ.. Δε γουστάρω να βλέπω τους παίχτες μας στην Αθήνα και κυρίως στον gay.. Είπαμε πουλάμε αλλά πρέπει να κρατήσουμε το όνομα μας ψηλά.. Παίρνουμε bakayoko και δίνουμε Λάζαρο? Και όσο για αυτά που λέτε ας πουλήσουμε αφου δε τρώνε τα λεφτά και εχουμε χρέη κτλ το ξέρουμε ότι δε θα φάει λεφτά ποτέ η διοίκηση αλλά όχι να ξεπουλήσουμε όλους τους παίχτες μας και εντάξει στο εξωτερικό αλλα όχι στο ΠΟΚ..
Συμφωνώ φίλε μου. Ούτε εγώ θα ήθελα να πουληθεί στο ΠΟΚ με εξαίρεση ίσως την ΑΕΚ.

Απο εκεί και πέρα ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,

ΑΛΛΑ

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Δεν γουστάρω ΨΕΥΤΟ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ Δανεικούς παίκτες μέχρι τον Δεκέμβρη ή Παλτά για ξεφώρτομα ΣΤΥΛ ΤΟΡΓΚΕΛΕ και χορηγείες τις π...

ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΟΠΟΝ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ 3.000.000 CASH
KAI ας τον πάρει χωρίς όρους μεταπώλησης ή Δανεικούς παίκτες ή παλτά για ξεφόρτωμα..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

mfan22888 έγραψε:Εφόσον πουλάς σε ΠΟΚ ξεπούλημα θεωρείται αμα έδινε ομάδα εξωτερικου 2,5 εκατομίρια θα συμφωνούσα.. Ασε που το όλο θέμα έχει να κάνει και με το πρεστίζ της ομάδας.. Τόσα χρόνια μας παίρνουν παίχτες για να μας χαλανε την ομάδα και για επικοινωνιακούς λόγους που στην τελική δε πολυέπαιζαν στις ομάδες τους..
αδερφε οι παιχτες που λες πηγαιναν ελευθεροι και δεν κερδιζες τιποτα τοσα χρονια γι αυτο και μπηκες μεσα και χρωστας ολο τον κοσμο.ενα βενετιδη πουλησε ο μπατμαν στο 1.2δις και τον βριζαμε.εγω λεω να τον πουλησει εκτος και αν κανενας απο εμας εχει να σπρωξει 2.2 μετρητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2007-2008”