Χαχααχαχαχαχα...το ποιο ωραίο ανέκδοτο της χρονιάς Βρήκε σάρκα και οστά!!!desperando έγραψε:νεος προπονητης τουΠΑΟΚ κατα 99% ειναι ο γκους χιντιγκ
Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
-
yiannisPAOKitalia
Γεια σου ρε ομορφάντρα!!!!!!
Σιγά το όνομα ρε.. Μετά την τελευταία φορά που ήρθε σε μας, με εξαίρεση το Καμερούν, όλες οι υπόλοιπες ομάδες που πήγε είνα για τ'ανάθεμα.paok kerkyra έγραψε:ο Χάαν μήπως??
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα εσεις μπορειτε να με χλευαζετε αλλα εγω επειδη αυτοι οι αχρηστοι οι αρδ μας εχουν στα μαυρα μεσσανυχτα εβαλα την φιλη μου που ειναι καθαρηστρια στην παε να βαλει κοριο στο γραφειο τυ Τεο και ετσι πριν απο λιγο εμαθα οτι εερχετε με πτηση τσαρτερ αυριο το πρωι
- paok kerkyra
-
yiannisPAOKitalia
- paok kerkyra
- DaFFy_NaSH
Ενα σκέτο και γρήγορα...
Εγώ λέω να βάλω το ρόμπιν χουντ να δώ αλλα βαριέμαι..
Εγώ λέω να βάλω το ρόμπιν χουντ να δώ αλλα βαριέμαι..
Παιδιά, ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τον Ολλανδό...!!!
Είναι ο ....... Louis van Gaal ΠΡΩΗΝ προπονητής της Μπαγερν Μονάχου!!!
Αφού δεν κατάφερε να κάνει το trebleμε τους Γερμανούς, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ελλαδιστάν!!!!!!!!!

Είναι ο ....... Louis van Gaal ΠΡΩΗΝ προπονητής της Μπαγερν Μονάχου!!!
Αφού δεν κατάφερε να κάνει το trebleμε τους Γερμανούς, είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο Ελλαδιστάν!!!!!!!!!
-
yiannisPAOKitalia
Ρε παλιο-spammers, τι θα γίνει με την πάρτη σας? Ο κόσμος θέλει να κάνει μια κουβέντα της προκοπής.. Θα βάλω τον sid να σας banάρει, κανονίστε! 
Πλάκα κάνουμε παιδιά... προσπαθώντας να καλμάρουμε λίγο τα νεύρα μας από το πολύ περίμενε... χμμ...
Σοβαρά τώρα, μακάρι κι εύχομαι να είναι αληθινές οι πληροφορίες του φίλου μας που έγραψε νωρίτερα, τόσο για τον προπονητή, όσο και για την χορηγία... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε μέχρι αύριο για να μάθουμε κι επίσημα...
Σοβαρά τώρα, μακάρι κι εύχομαι να είναι αληθινές οι πληροφορίες του φίλου μας που έγραψε νωρίτερα, τόσο για τον προπονητή, όσο και για την χορηγία... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε μέχρι αύριο για να μάθουμε κι επίσημα...
-
yiannisPAOKitalia
Απ'ευθείας σύνδεση με Cuba(n)...
ΥΓ: Και δεν έχει και "Γάτα" αύριο να ενημερωθούμε αξιόπιστα για το μέλλον του ΠΑΟΚ...
ΥΓ: Και δεν έχει και "Γάτα" αύριο να ενημερωθούμε αξιόπιστα για το μέλλον του ΠΑΟΚ...