Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pourou

Δημοσίευση από pourou »

paidia lene pos ekleise me 2,2 ekatomiria sto vazelo+15% pososto metapolisis+xorigia tis marfin (logo vgenopoulou).krima...

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
gesualto

lazaros

Δημοσίευση από gesualto »

το εχω γραψει και το εχω πει πολλες φορες , απλα επειδη πολλοι αμπαλοι εχουν μαζευτοι εδω μεσα , το χαναλεω μπας και το παρουν χαμπαρι . Ο λαζαρος ειναι οτι καλυτερο κα εξελίσιμο εχεις στον ΠΑΟΚ ενας απο τους 5 ποιο ελπιδοφορους παιχτες του Ελληνικου προταθλήματος, και εσυ διαπραγματευεσαι την πωληση του . Τον βρήζεις τον εξευτελήζεις ... κρίμα πούλα τωρα πακέτο ποδοσφαιριαστες κα παίξε με τον αναστασακο και τον μπακαγιόκο και με κανενα δανικο παλτο γιατι τετοιοι μας αξίζουν . κρίμα !!!!2,2 ειναι πολυ λιγα για παιχτες σαν τον Λαζαρο .
gesualto

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Δημοσίευση από gesualto »

και επειδη πολυ κραξιμο αμα πεις κατι εναντια στον ζαγορ και στην διοικηση να το ξαναπω ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα .

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για το καλό της ομάδας και την ιστορία της, καλό θα ήταν να παραχωρηθεί ο Λάζαρος σε κάποια Ευρωπαική ομάδα (απ΄Ιταλία όπως λέγεται), ή έστω να παραχωρηθεί σε κάποια Ελληνική με 3 μύρια και έμψυχο αντάλλαγμα..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

το εχω γραψει και το εχω πει πολλες φορες , απλα επειδη πολλοι αμπαλοι εχουν μαζευτοι εδω μεσα , το χαναλεω μπας και το παρουν χαμπαρι . Ο λαζαρος ειναι οτι καλυτερο κα εξελίσιμο

Που τον ειδες τον εξελιξιμο ρε φιλε???
θα μας τρελανετε τελειος δηλαδη δεν παιζεστε ρε.

τη να πω..
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Φιλε gesualto εξελισιμος ηταν και ο Βαγγελης και ειδαμε τι εξελιξη ειχε,ας παει στην ευχη της παναγιας αφου δεν γουσταρει να παιζει στην ομαδα μας δεν το εχεις καταλαβει??Δεν το καταλαβες ολο τον χρονο που επαιζε μπαλα μονο με το ΠΟΚ????Για ποσο μαλακες μπορει να μας περναει?ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

gesualto έγραψε:το εχω γραψει και το εχω πει πολλες φορες , απλα επειδη πολλοι αμπαλοι εχουν μαζευτοι εδω μεσα , το χαναλεω μπας και το παρουν χαμπαρι . Ο λαζαρος ειναι οτι καλυτερο κα εξελίσιμο εχεις στον ΠΑΟΚ ενας απο τους 5 ποιο ελπιδοφορους παιχτες του Ελληνικου προταθλήματος, και εσυ διαπραγματευεσαι την πωληση του . Τον βρήζεις τον εξευτελήζεις ... κρίμα πούλα τωρα πακέτο ποδοσφαιριαστες κα παίξε με τον αναστασακο και τον μπακαγιόκο και με κανενα δανικο παλτο γιατι τετοιοι μας αξίζουν . κρίμα !!!!2,2 ειναι πολυ λιγα για παιχτες σαν τον Λαζαρο .
Σιγά !! Σιγά αδερφέ !! τα παραλές. Μήπως εσύ τον έχεις παρακάνει θεό?? Κλαίει η μάνα του Van Basten με αυτά που λέγονται ήμαρτον. Όχι και μπαλαδόρος ο Λάζος! Απλώς από όλες τις σαρδέλες που είχαμε φέτος ξερει λίγο καλύτερη μπάλα και γι'αυτό φαινόταν σαν την μύγα μες στο γάλα. Το ίδιο ισχύει και για τον Βερόν.
G.F.

Δημοσίευση από G.F. »

παιδια δεν ξερω ποσο εξελιξιμος ειναι και δεν θα μπω σε αυτη την κουβεντα. θα πω ομως οτι δεν θελω να βλεπω παικτες του ΠΑΟΚ να φοραν αυτη την ξεφτυλισμενη κοκκινη, πρασινη, κιτρινη φανελα των ομαδων της χαβουζας!!! δειξτε επιτελους οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πλεον ισχυρος ρε παιδια! ο λαζαρος μονο σε ομαδδα του εξωτερικου απο 3εκ. και πανω
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Κράξτε μάγκες .. Εγώ δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που επειδή τους είπαν τα μίντια ότι κάποιος είναι ταλέντο και κάνει τόσο κάνουν σταυροφορία .. ενώ αν τους λέγαν ότι είναι άμπαλος και κάνει το 1/50, τότε θα παρακαλούσαν να φύγει!
Ο Σάλπι έφυγε ως ο 1ος σκόρερ και καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος με 1,8 μύρια .. σου δώσανε και 3 παίχτες των οποίων τα συμβόλαια ήταν κοντά στις 600.000 και σε κυνηγάνε ακόμα και τώρα .. άρα μένει 1,2 μύριο το οποίο έγινε πισίνες!
Ο Λάζαρος φεύγει απλά σε καλή ηλικία .. έχοντας βάλει 3 γκολ και έχοντας παίξει 5 καλά ματς στη ζωή του. Φεύγει με περισσότερα φράγκα και ξέρω ότι αυτά τα φράγκα θα πάνε σε νέους παίχτες .. Για μένα ο Λάζαρος αν έμενε δε θα έκανε τίποτα αγωνιστικά (άσχετα τι θα κάνει στο βάζελο). Με τη φυγή του όμως μπορούμε να πάρουμε τρεις-τέσσερις πρωτοκλασσάτους παίχτες που θα παίξουν 100 φορές όσο ο Λάζαρος αν έμενε!

Λάζαρε το μπούλο φιλαράκο .. όταν γυρίσεις στην Τούμπα δε θα σε βρίσω .. ας σε βρίσουν αυτοί που όταν σε έβριζα έλεγαν ότι είσαι Παοκτσάκι και τιμάς τη φανέλα του ΠΑΟΚ και απαγορεύεται να σου μιλήσουμε άσχημα .. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που σε χειροκροτούσαν τότε σ' εκείνο το ματς θα είναι οι πρώτοι που θα βρίσουν τη μάνα σου!
Βέβαια έτσι που φεύγεις αν σου δώσει καμια σέντρα το 14 δεν θα έχω πρόβλημα! Χαιρετίσματα στον Σαλπιγγίδη!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Παρ 20 Ιουν 2008, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
liver1892

Δημοσίευση από liver1892 »

χαχχαχαχαχ τι πλακα εχετε.ο λαζαρος εξελιξιμος χαχαχαχαχαχα!καλο κι αυτο,ο ανθρωπος ειναι κωλοχαρακτηρας δεν ξερει τι θεση παιζει βαριεται που ζει εδω και 2 χρονια και ο πιο στασιμοσ παικτης-ταλεντο απο την φουρνια του.ζαγορ παρτουσ οτι μπορεις απο χορηγιεσ μεχρι και μπουρμπουαρ,μην τουσ αφησεισ τπτ.ρωτηστε και παικτεσ την εθνικης ελπιδων να σασ πουν για τον λαζο..........
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φίλε μου Φαλέγκο, ο Λάζαρος, ο Ηλιάδης, ο Μπαλάφας, ο Αραμπατζής και ο Μελίσσης, όπως και τα πιτσιρίκια τύπου Κλάους, είναι όλοι τους εξελίξιμοι παίκτες ακόμα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ολοι τους παίζουν στις Εθνικές ομάδες. Δεν μπορεί μία ή δύο χρονιές, όπου συνολικά η ομάδα παράπαιε να βγαίνουμε και να λέμε ότι πραγματικά όλοι τους είναι άμπαλοι, άσχετοι και το μόνο που σκέφτονται είναι τα λεφτά και πως θα φύγουν από τον ΠΑΟΚ μας. Ημαρτον, είμαστε μηδενιστές και τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν μπορεί να σφάζονται για τον οικοδόμο γαυροβάζελος κι εσύ, με την πίκρα ότι σε έφτυσε για 2 χρόνια, να τον βγάζεις άμπαλο και σακάτη από πάνω. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, μα πάνω από όλα μπίζνες. Οποιος γνωρίζει από τέτοια, κερδίζει..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

φιλε G.F συμφωνω σε αφτο που λες αλλα με 40 εκκατομιρια χρεοι δεν μπορεις να κανεις τον μαγκα και το ενα ευρο θα σε βοηθησει.
Οπου και να παν αφτα τα λεφτα (μεταγραφες,αθλητικο κεντρο κτλ κτλ.) θα πιασουν τοπο.
Και ξερεις γιατι ???? γιατι δεν θα τα φανε οι γουμενοι αλλα θα πανε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
jelopaok

Δημοσίευση από jelopaok »

Σίγουρα αυτός ο παίχτης δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.Το θέμα είναι όμως γιατι ο ΠΑΟΚ να αναδεικνύει παίχτες και να ρχονται τα κοράκια από της Αθήνα να τους αξιοποιούνε. Δεν θελω να παει σε καμμιά ομάδα της Αθήνας!Φτάνει πια. Δηλαδη γιατί αυτοί οι τρείς δεν εχουν αγοραπωλησίες μεταξύ τους?Τι κατάντησε ο ΠΑΟΚ? ένα απλό σκαλοπάτι στην εξέλιξη ταλαντούχων παιχτών?
LoverBoy

Re: .

Δημοσίευση από LoverBoy »

ΔΗΛΑΔΗ Θα αγοράσει τον Ογκουντσότο και μετα ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ????

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΑΝΙΚΟΣ....

ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ....

Γιατι Διαφορετικά ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ,

ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ μπούν την διαδικάσία να κανουν αγοραπωλήσία απο άλλη ομάδα....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...

Γι'αυτό είπα πρίν οτι πρέπει να δημοσιοποιηθούν οι όροι της πρότασης....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μακάρι να δώσει ο γαύρος τα 2,5 μύρια και να φύγει ο οικοδόμος...δεν μπορώ να ακούω άλλο για το ταλέντο του,κουράστηκα ας φύγει να πάρουμε κάναν σοβαρό σκόρερ. :!:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2007-2008”