Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 ΕΚ. ΕΥΡΩ. ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ...

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ(ΑΨΥΧΑ)

ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ....

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ....

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠ'ΤΟ ΒΡΩΜΟΒΑΖΕΛΟ....
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΤΟΥ....

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ...

ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...

Λοιπόν, να δημοσιοποιηθεί η Πρόταση Βάζελου να ξέρουμε τι παίζει.
Εγώ απο την αρχή ήμουν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στην Πώληση του Λάζαρου στην Ελλάδα με εξαίρεση την ΑΕΚ(Cash + Xάρη Παππά).
Ήμουν και είμαι θετικός στην πώληση του στο Εξωτερικό....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Για γαυρο μαγκες τον μενδρινο τον εδεινε σαν μεταγραφη τζαμπε η σαν δανεικο.
Αν ηταν σαν μεταγραφη τον ηθελα πρωσοπικα παρα πολυ καλος παιχτης.
+ τα λεφτα βαιβεα 2,5.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φιλε loverboy δεν ειναι δυνατον να πουλησουμε τον παικτη αναλογα με τις αρεσκειες του καθενος..δεν γινεται ολοι να εχουμε τον δικο μας παοκ κ να πουλαμε κ να αγοραζουμε οπως θελουμε....!!αυτα!!μπορεις να πεις αν συμφωνεις η οχι αλλα αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινω..
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

ΧρισΤΟδουλόΜΠΟΥΛΟς

Τα συκώτια μας έχει φάει!!!

Άντε και αν πάει βάζελο θα τον δούμε και βασικό στην Εθνική!!!

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ .-
Άβαταρ μέλους
Falegkos

να κανει και παρεα στον κοντο να ερχονται μαζι στην τουμπα απο του χρονου.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ »

αρχησαν τα οργανα παιδια
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Τους μακακες που μπλεξαμε ρε γαμω βγενουν στα ραδια και λενε οτι τους προδοσε ο ζαγορ.

Σκαστε ρε κωλοανθρωποι αχαριστη ολη την χρονια βριζατε τους παιχτες και τωρα που μπορουμε να παρουμε τοσα λεφτα απο αφτους βγενετε και κραζετε τον ζαγορ..

ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΜΙΑΛΑ.
TASOS1962

Δημοσίευση από TASOS1962 »

ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΑΚΕΣ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ. ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΓΚΟΛΑΚΙ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΤΗΓΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΦΤΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΗ. ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΙ.

Α ΡΕ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
TASOS1962

Δημοσίευση από TASOS1962 »

Μία ανάσα από την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα να επιστρέψει από τις διακοπές του για να υπογράψει. Ο Παναθηναϊκός λέγεται πως προσφέρει τουλάχιστον 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ στο "πακέτο" ίσως περιλαμβάνεται πέρα από χρήματα κάποια χορηγία και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση 2,2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον 21χρονο μεσοεπιθετικ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ?
MIG?

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TASOS1962 την Παρ 20 Ιουν 2008, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pourou

Δημοσίευση από pourou »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε σήμερα αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου. Οριστικά και αμετάκλητα. Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στα 2,2 εκ. ευρώ για να πάρει τον ποδοσφαιριστή. Αν θέλει ο παίκτης να φύγει από τον ΠΑΟΚ με μεταγραφή, τότε οι διαδικασίες θα προχωρήσουν περισσότερο. Αν θέλει να μείνει στην ομάδα του Δικεφάλου, τότε θα παύσουν να υφίστανται οι διαδικασίες της μεταγραφής του.
http://www.metropolisradio.gr/3404
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

gagas έγραψε:φιλε loverboy δεν ειναι δυνατον να πουλησουμε τον παικτη αναλογα με τις αρεσκειες του καθενος..δεν γινεται ολοι να εχουμε τον δικο μας παοκ κ να πουλαμε κ να αγοραζουμε οπως θελουμε....!!αυτα!!μπορεις να πεις αν συμφωνεις η οχι αλλα αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινω..
Τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή?

Το να έχει κάποιος προσωπική άποψη και να την εκφράζει?

Ο Βάζελος μας έχει πιάσει 1000 φορές ΚΟΡΟΙΔΑ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΟ ΤΟΡΓΚΕΛΕ...

Τι έίναι αυτό 2.2 + Χορηγεία + Παλτο

Αν θέλει τον Χριστοδουλόπουλο, τοτε γνώμη μου είναι 3.000.000.
STRAIGHT CASH...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ...

Αυτό έξέφρασα.... ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Αν θέλει ο παίκτης να φύγει από τον ΠΑΟΚ με μεταγραφή, τότε οι διαδικασίες θα προχωρήσουν περισσότερο. Αν θέλει να μείνει στην ομάδα του Δικεφάλου, τότε θα παύσουν να υφίστανται οι διαδικασίες της μεταγραφής του.
Τωρα να σας δω μερικους........τωρα τωρα για να δουμε τη θα πει το παλικαρι θελει να μηνει η να φυγει???
αντε για να κλεινουν καπια ηλιθια στοματα την τρελα μου.
Άβαταρ μέλους
giannis78

Δημοσίευση από giannis78 »

PANTWS GIA 2,2 MYRIA EGW THA TON POULOUSA XALARA. M' AYTA TA LEFTA FERNEIS 3 ME 4 XRISTODOULOPOULOUS STON PAOK. TA LEFTA EINAI PARA POLY KALA KAI PREPEI NA POULHTHEI O PAIKTHS......DEN PAEI BEBAIA STHN POLYAGAPHMENH TOY LIVERPOOL ALLA TI NA KANEIS....

:P :P :P
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Εκτος απο ολες τις λαλακιες που εχει πει,δεν ειναι και επαγγελματιας γιατι αν ειναι τοσο καλος παιχτης θα μπορουσε να μας δειξει κατι φετος.Εγω συμφωνω να τον πουλησουμε αλλα να παρουμε οσα περισσοτερα μπορουμε και αν δεν δινουν πανω απο 3 με 4 εκατομμυρια καλυτερα να περπαταει μεσα στο γηπεδο.ΤΑΣΟΣ 1962 αυτος σιγουρα ειναι περουσιακο και καλο αλλα πες μας τι προσφερε φετος,περυσι και γενικα στον ΠΑΟΚ.Ειναι πολυ απλο λεμε στον βαζελο δωστε μας 3 μυρια και εναν παικτη ή οτι αλλο θελετε αλλα 3 μυρια cash.Αυτη ειναι η γνωμη μου για εναν ανθρωπο που ειπε οτι καλυτερα να ειναι οικοδομος παρα να παιζει στον ΠΑΟΚ.Αρα καταλαβαινετε αν θελει να παιζει στον ΠΑΟΚ ή οχι.Ενα λεω στην διοικηση.ΞΕΖΟΥΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hulk4teo την Παρ 20 Ιουν 2008, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Ρε φίλε Τάσο εσύ για πολύ έξυπνους τους έχεις!! Λίγα παλτά έχουν πάρει οι βαζελοχανουμόγαυροι και τους έχουν χρυσοπληρώσει? Βλέπε Σίσιτς, Αρτσούμπι, Μπλελούτσι, Μπόρχα, Κονσεισάο ο βάζελος, Έμερσον το χανούμι και άλλοι πολλοί τους οποίους δεν θυμάμαι. Θα κολλήσουν στον οικοδόμο? Έχουν αποδέιξει πολλές φορές οι ομάδες του ΠΟΚ ότι ξοδεύουν λεφτά έτσι απλώς για να λένε ότι ξόδεψαν. Δηλαδή νομίζεις ότι στις αθηναικές ομάδες δεν υπάρχουν μ@λ@κες?. Και εγώ εκτός από τον κοντοπούτανο δεν θυμάμαι να δώσαμε παίχτη και μετά να βάλαμε τα κλάμματα επειδή χάσαμε κάποιο λαυράκι. Άποψή μου είναι ότι ο Λάζος ότι είχε να προσφέρει στον Π.Α.Ο.Κ. το προσέφερε και δεν μου έχει δείξει ότι μπορεί σε αυτή την ομάδα να κάνει κάτι παραπάνω. Όπότε ας πάει στην ευχή του θεού μπας και πάρουμε και κανά καλό μερτικό το οποίο έχει μεγαλύτερη σημασία αυτή την χρονική στιγμή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2007-2008”