Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:Ρεπορτάζ από Teod..
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θα πάρει προπονητή πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Επίσης αναφέρεται ότι στην 1 προπόνηση του ΠΑΟΚ θα υπάρχει προπονητής...

Αλλά ωστόσο υπάρχει η περίπτωση μιας έκπληξης να πάρει ο ΠΑΟΚ προπονητή πριν μαζευτούν οι παίκτες για την πρώτη προπόνηση...
επειδη εγω ειμαι πιο ενημερωμενος συμφωνα με τις πηγες μου ο ζησης ψαχνει για προπονητη που να μπορει να κοουτσαρει την ομαδα.... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Μικρότερο ρίσκο με Μπερέτα

Στην Ιταλία βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ζήσης Βρυζας, ο οποίος έχοντας ξεκαθαρίσει το ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση του Φερνάντο Σαντος, έκρινε πως πρέπει να τους συναντήσει από κοντά και να τους πείσει να έρθουν στην ομάδα του Δικεφάλου.
Ο ΠΑΟΚ έχοντας εκτεθεί στο θέμα προπονητή, προσπαθεί να τηρήσει σιγή ιχθύος γύρω από τις κινήσεις του και για αυτόν τον λόγο δεν επιβεβαιώνει τα περί ταξιδιού του Βρύζα.
Πάντως από τον ατζέντη του ενός υποψηφίου, έγινε γνωστό πως αναμένει τον Βρύζα στην Ιταλία, ενώ υπάρχουν και άλλες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 ο Βρύζας συνάντησε το απόγευμα της Παρασκευής τον εκπρόσωπο του Μάριο Μπερέτα, Φρεντερίκο Παστορέλο με τον οποίο φαίνεται να είναι πιο κοντά σε συμφωνία από τον Βάλτερ Νοβελίνο.
Ο Βρύζας, θέλει να έχει έναν προπονητή με μία φιλοσοφία κοντά σε αυτή του Φερνάντο Σάντος και σίγουρα δεν θέλει η επόμενη επιλογή προπονητή να φέρει ανισορροπία στην ομάδα.
Ο Νοβελίνο είναι ένας προπονητής με εμμονή στο 4-4-2, κάτι το οποίο προβληματίζει τον Βρύζα, αφού ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του καλοκαιριού, η φυσιογνωμία της ομάδας πρέπει να μην αλλοιωθεί.
Ο Μπερέτα, είναι ένας πιο ευέλικτος προπονητής από τον συμπατριώτη του, πιο ανοιχτό μυαλό και σαφώς πιο προσαρμοστικός στις ανάγκες του ΠΑΟΚ.
Εννοείται πως σήμερα Σάββατο, ο Βρύζας θα προσπαθήσει να συναντηθεί και με τον Νοβελίνο, αν βέβαια δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει την συμφωνία από τον Μπερέτα.
Ο Βρύζας, αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να ενημερώσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη, κι αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουν σε υπογραφές.

http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=244
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Sera4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Ρεπορτάζ από Teod..
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θα πάρει προπονητή πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Επίσης αναφέρεται ότι στην 1 προπόνηση του ΠΑΟΚ θα υπάρχει προπονητής...

Αλλά ωστόσο υπάρχει η περίπτωση μιας έκπληξης να πάρει ο ΠΑΟΚ προπονητή πριν μαζευτούν οι παίκτες για την πρώτη προπόνηση...
επειδη εγω ειμαι πιο ενημερωμενος συμφωνα με τις πηγες μου ο ζησης ψαχνει για προπονητη που να μπορει να κοουτσαρει την ομαδα.... :twisted: :twisted:
Ωστόσο από ανεπιιβέβαιοτες πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από έγκυρες πηγές, από κύκλους μέσα από τον ΠΑΟΚ οι οποίοι όμως δεν βρίσκονται στα κοινά 25 χρόνια τώρα, μάθαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τελικά προπονητή.Απλά δε γνωρίζουμε πότε, ποιον, με τι κασέ, για πόσο καιρό και για ποια ομάδα θα αποκτήσει τον εν λόγω προπονητή...

Ε ρε ΑΡΔ τσακάλια..έτσι γίνεται ρεπορτάζ λέμε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

α ρε τεοντ κολλας σε κατι λεπτομερειες ρε γαμωτο... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Αυτό ωστόσο δε το περίμενα...
Ο Νίκος Τοσκίτσης στο sport24 γράφει...

Σε… χαρτορίχτρα για προπονητή!

Ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται στην Ιταλία και αναζητεί τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των ΜΜΕ να… ρίχνει χαρτιά για να μάθει ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ!

Ο Ζήσης Βρύζας δεν είναι άνθρωπος που θα του πάρεις εύκολα λέξη όταν πρόκειται για μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ. Έτσι λοιπόν κάποιοι έχουν "καταφύγει" σε χαρτορίχτρες ή τους… λένε το φλυτζάνι για να μάθουν ποιος τελικά θα έρθει στον Δικέφαλο.

Όλοι οι … ειδικοί έχουν φέρει ήδη στους "ασπρόμαυρους" καμιά δεκαριά προπονητές.

Από τον Κόσμι μέχρι τον Σούστερ. Τώρα ο Βρύζας βρίσκεται στην Ιταλία για να μιλήσει ενδεχομένως με τους Μπερέτα και Νοβελίνο που έχουν παραδεχτεί δημόσια ο ένας προσωπικά και ο άλλος μέσω του μάνατζερ του ότι συζητούν με τον ΠΑΟΚ αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά και να μιλήσει με σιγουριά για το ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ την σεζόν 2010-2011.
Κατάλαβαν ότι δε ξέρουν τίποτα και το γυρίσανε...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Βέβαια κάποιοι δεν αλλάζουν τακτική και αοριστολογούν
Ο Σάκης Γκίνας στο contra.gr γράφει

Αποφασίζει για προπονητή ο Βρύζας

Ο Ζήσης Βρύζας θα πάρει την τελική απόφαση για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Ο αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά των υποψηφιοτήτων Μπερέτα και Νοβελίνο ενώ επεξεργάζεται και τρίτη λύση.

ε δυο έχουν περιοριστεί οι υποψήφιοι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Είναι ο Μάριο Μπερέτα και ο Βάλτερ Νοβελίνο. Οι πληροφορίες λένε ότι και οι δυο αποδέχονται την πρόταση του Ζήση Βρύζα να έρθουν στον ΠΑΟΚ και είναι στο χέρι της διοίκησης της ΠΑΕ να αποφασίσει ποιον προτιμά.

Υπάρχει, όμως, και ένας τρίτος Ιταλός προπονητής, με τον οποίο διαπραγματεύεται ο Ζήσης Βρύζας και αποτελεί ίσως και το μεγαλύτερο στόχο. Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει μέχρι τώρα στη δημοσιότητα και δεν αποκλείεται να είναι αυτός η τελική επιλογή.

Όσον αφορά τον Μπερέτα και τον Νοβελίνο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το κασέ τους είναι μέσα στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ. Είναι κάτω από τις ετήσιες αμοιβές του Φερνάντο Σάντος και προσεγγίζει τα 400.000 ευρώ. Και οι δυο συμφωνούν με το πλάνο της διοίκησης που τους ανέλυσε ο Βρύζας και στην λογική ότι δεν θα κάνουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.
Δύο θέλουμε και ο τρίτος είναι kinder εκπληξη...
Κι άλλος δημοσιοκάφρος που υποκλέπτει τηλεφωνικές συζητήσεις Βρύζα με προπονητές...
Αναμένουμε...

Πάντως για να πήγε Ιταλία λέω εγώ θα το τελειώσει το θέμα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εγω παντως προτιμω την κιντερ εκπληξη,εχει και το δωρακι εσωτερικα!αλλα εκ των δυο σιγουρων (?) στοχων ο μπερεττα μου βγαζει κατι πιο ελπιδοφορο,φαν και της τακτικης μουρινιο γαρ.ο αλλος και μονο φατσικως μου τη σπαει!σαν ξεπεσμενος μπι μουβας ειναι.βαλτε και το 4-4-2 που εχει φαει σκαλωμα.οι παιχτες μας νομιζω για καποιο διαστημα,στην αρχη σιγουρα,θα παιζουν σχεδον αντανακλαστικα το συστημα φερναντο.

οποιος θελει να σχολιασει την προπαρατεθεισα "αναλυση" για τους υποψηφιους,ελευθερα ας το πραξει!
:pano: :opaokara: ;) :roll:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Για την ώρα το μόνο καλό που έχουν οι δύο υποψήφιοι είναι ότι τα ονόματά τους βγάζουν ωραία συνθήματα....
Άβαταρ μέλους
teod1980

navigator11 έγραψε:σαν ξεπεσμενος μπι μουβας ειναι
Ξέρω θα θίξω πολλούς από εσάς με αυτές τις φώτος αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κρίμα πάντως που σαν χώρα δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε έστω 1 - 2 αξιόλογους προπονητές. Περισσότερο απο οποιονδήποτε ξένο θα προτιμούσα έναν έλληνα προπονητή.
Βεβαια σε αυτή τη χώρα δύσκολα αφήνουν άνθρωπο να προκόψει...

Υ.Γ.:Πάντως κι εμένα η φάτσα του Novelino δεν με προδιαθέτει ευχάριστα.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

teod1980 έγραψε:
navigator11 έγραψε:σαν ξεπεσμενος μπι μουβας ειναι
Ξέρω θα θίξω πολλούς από εσάς με αυτές τις φώτος αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω... :lol: :lol:
Αρα πιο πολυ στη σαπουνοπερα τεινει..........
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ε όχι και σαπουνόπερα ο Ερικ Ρομπερτς...
Ο πιο φανταστικός :D πρωταγωνιστής ταινιών δράσης β' διαλογής.... :lol:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Και σε κατι μαλακιες σειρες επαιζε στην τηλεοραση μου φαινεται........Το Confessions Of An Action Star παιρνεις ως ταινια δρασης :lol: ?????????
Άβαταρ μέλους
teod1980

Γιατί ρε Μάκη παίρνεις ότι άλλη ταινία δράσης έχει κάνει ως ταινία δράσης; :lol: :lol: :lol:
Περισσότερο σε κωμωδία φέρνουν... :lol: :lol: :lol:

Πάντως το νυστέρι το χρησιμοποίησαν και οι δύο...

υγ Maki ρε συ όχι και σαπουνόπερες, όχι και σαπουνόπερες ... :D
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Στο Χιροους αναφερομουν.........Τεσπα,δεν τον συμπαθω καθολου.......Ακομη κι ο Νικολας Κειτζ πιο ταλαντουχος φαινεται :? ..........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”