Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Υπάρχει πτώση στην κίνηση για τις τρεις πρώτες ημέρες.
2009: 1044
2010: 719
Δεν μπορώ να κρίνω από τώρα αν λέει κάτι....
2009: 1044
2010: 719
Δεν μπορώ να κρίνω από τώρα αν λέει κάτι....
- pgoudamanis
Μην ανησυχείς αδερφέ ...... ανανεώσεις είναι και ο κόσμος ώς κλασικός Έλληνας το πάει Χαλαρά 

- ΑποστόληςΑ
Πέμπτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όπως ανακοινώθηκε 1.115 κάρτες!
ολαπαοκ
Πέρισυ τέτοια μέρα, 5η μέρα, είχαν πουληθεί 1500 εισητήρια...
Και το Σάββατο είχαν πάει άλλοι 500...
ολαπαοκ
Πέρισυ τέτοια μέρα, 5η μέρα, είχαν πουληθεί 1500 εισητήρια...
Και το Σάββατο είχαν πάει άλλοι 500...
-
Καλή η πρώτη εβδομάδα για διαρκείας
1307 καρτελάκια διαρκείας. Τόσοι είναι δηλαδή οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ανανέωσαν την θέση τους στο πρώτο εξαήμερο της πολύ σημαντικής αυτής διαδικασίας για την ΠΑΕ και την ομάδα.
Με αφορμή το τέλος της πρώτης εβδομάδας έχει ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τι γίνονταν πέρυσι στο ίδιο χρονικό σημείο. Μετά λοιπόν από ανάλογες ημέρες την περσινή σαιζόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαθέσει 1452 εισιτήρια. Υπάρχει λοιπόν μία μείωση 145 εισιτηρίων που δεν πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα.
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα δύσκολο καλοκαίρι για κάθε Έλληνα πολίτη και αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταφέρει να φθάσει στα περσινά επίπεδα η επιτυχία θα είναι τεράστια.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=255

1307 καρτελάκια διαρκείας. Τόσοι είναι δηλαδή οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ανανέωσαν την θέση τους στο πρώτο εξαήμερο της πολύ σημαντικής αυτής διαδικασίας για την ΠΑΕ και την ομάδα.
Με αφορμή το τέλος της πρώτης εβδομάδας έχει ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τι γίνονταν πέρυσι στο ίδιο χρονικό σημείο. Μετά λοιπόν από ανάλογες ημέρες την περσινή σαιζόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαθέσει 1452 εισιτήρια. Υπάρχει λοιπόν μία μείωση 145 εισιτηρίων που δεν πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα.
Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ένα δύσκολο καλοκαίρι για κάθε Έλληνα πολίτη και αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταφέρει να φθάσει στα περσινά επίπεδα η επιτυχία θα είναι τεράστια.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=255

Ε εντάξει...
Αν κάθε βδομάδα είμαστε μείον 150 σε σχέση με πέρσυ, τότε θα κόψουμε 20.000 διαρκείας... Σιγά τη διαφορά... Με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ θα υπερκαλυφθεί..
Αν κάθε βδομάδα είμαστε μείον 150 σε σχέση με πέρσυ, τότε θα κόψουμε 20.000 διαρκείας... Σιγά τη διαφορά... Με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ θα υπερκαλυφθεί..

-
Mια χαρά είμαστε, αν και είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Λογική θα είναι η οποιαδήποτε μείωση, γιατί είναι αδύνατον να ανανεώσουν όλοι όσοι είχαν αγοράσει διαρκείας πέρσυ. Θα υπάρχει ένα ποσοστό που για χ-ψ λόγους δεν ανανεώνει, όπως θα υπάρχει και αντίστοιχο ποσοστό που θα αγοράσει για πρώτη φορά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν το Ευρωπαϊκό παιχνίδι γίνει τελικά στο ΟΑΚΑ ισχύουν οι κάρτες;
Ειχα διαβασει καπου οτι δεν θα ισχυουν τα διαρκειας(δεν θυμαμαι τι θα γινει γενικα στα παιχνιδια στην ευρωπη αν ισχυουν διαρκειασ η θα υπαρχουν μεμονομενα εισητηρια)... οπως δν ισχυαν και στα πλει οφ του πρωταθληματος..
teod1980 έγραψε:Και...!!!!!!!!!!!!!!! έλα πάμε ξανά μάγκες....ο δεκάλογος των ερωτημάτων του αγοραστή διαρκείας
1. Τί χρειάζεται για να πάρω διαρκείας;
2. Χρειάζεται οπωσδήποτε να έχω ΑΦΜ ή μπορώ να το πάρω με του πατέρα μου;
3. Έχει κάρτα ο θείος του μπαμπά του κολλητού του αδερφού του πατέρα μου, μπορώ να τη χρησιμοποιήσω εγώ;
4. Πρέπει να πάω ο ίδιος ή επειδή έχω ραντεβού με ένα νακιμου μπορώ να στείλω τον αδερφό μου;
5. Αν πάω με κοντό παντελόνακι θα μου δώσουν; Έχει ζέστη, εγώ φταίω;
6. Το καρτελάκι πρέπει να είναι μαύρο ή ασπρο;
7. Τα λεφτά τα θέλουν σε χαρτονομίσματα ή μπορώ να σπάσω τον κουμπαρά που κράτησα μετά την αλλαγή σε ευυρώ και έχει όλο νομίσματα ενός και δύο λεπτών;
8. Αν πάω από σύνδεσμο θα μπορώ να υπογράφω κι εγώ σε ανακοινώσεις;
9. Αν πριν κάποια χρόνια είχα στην 4 μπορώ να ανανεώσω στην 9; (ξέρω δεν υπάρχει αλλά έχει να ανανεώσει πριν χρόνια)
10. Ποιοι αγώνες θα είναι στο διαρκείας; Οι όμιλοι του τσου λου και των play off θα είναι φέτος μέσα;
Τα ερωτήματα πολλά και αναμένω ακόμη περισσότερα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ανακοίνωση για τα Εισιτήρια Διαρκείας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών στο γήπεδο της Τούμπας, τα εκδοτήρια για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010.
Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά από τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... K&extLang=
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λόγω εργασιών στο γήπεδο της Τούμπας, τα εκδοτήρια για την πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010.
Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί κανονικά από τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... K&extLang=
* Τα 1697 έφτασε ο αριθμός των καρτών διαρκείας που έχουν διατεθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ. (08/06/2010)
σπορτνετ
Πάτε τώρα που δεν έχει κόσμο...πιο μετά θα σκάτε από τη ζέστη...
''Δώστε 2 λεπτά από το χρόνο σας και 2 κατοστάρικα τουλάχιστον ακόμα από την τσέπη σας''

''Δώστε 2 λεπτά από το χρόνο σας και 2 κατοστάρικα τουλάχιστον ακόμα από την τσέπη σας''