World Cup 2010
Re: World Cup 2010 Εθνική Ελλάδος
H Ελλάδα εκεί που σα χώρα έβγαζε μόνο δεξιά μπακ, τώρα δεν έχει κανένα αληθινό δεξί μπακ εκεί...
όπως και αμυντικά χαφ είχε πάντα καλά...τώρα πως την είδαν όλοι οκτάρια και ''μέσοι'' δε ξέρω...
Όπως και αριστερό μπακ δεν είχαμε ποτέ και φέτος που έχουμε δύο αριστερά μπακ κανονικά δεν παίζουν (Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας)... Καλή πορεία μακάρι να κάνουμε κι ας διαψευστούμε...
όπως και αμυντικά χαφ είχε πάντα καλά...τώρα πως την είδαν όλοι οκτάρια και ''μέσοι'' δε ξέρω...
Όπως και αριστερό μπακ δεν είχαμε ποτέ και φέτος που έχουμε δύο αριστερά μπακ κανονικά δεν παίζουν (Σπυρόπουλος και Τζαβέλλας)... Καλή πορεία μακάρι να κάνουμε κι ας διαψευστούμε...
Σαφώς καλύτερη εμφάνιση από αυτή του 1994
...παίζεται αυτό οριακά

δηλαδίς...μπορεί να τσιμπήσει ένα βαθμό η εθνική και να μην μείνει στο μηδέν
σχεδόν ακατόρθωτο να κάνει νίκη...τουλάχιστον με την κατάσταση που δείχνει σήμερις
δύσκολο να βάλουμε γκολ
αλλά δεν νομίζω να φάμε και 10
1-5 θα είναι τα τέρματα στο περίπου
καλοκαιριάτικα τώρα...σιγά μην τρέχουν οι αντίπαλοι να μας ρίξουν τεσσάρα
1-2 μπαλλάκια αρκούν
12 βγαινουν ρε τρελε......πηγα να κανω το ιδιο λαθοςniko70 έγραψε:Κατ'αρχή ο Τοροδίδης αριστερά χάνει τις μισές δυνατότητες που έχει. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε Τοροσίδη δεξιά και Σπυρόπουλο ή Τζαβέλλα αριστερά. Στα κέντρα, από αυτούς που είδα, ειλικρινά θα το πώ, ο Πρίττας είναι καλύτερος. Για μένα η τριάδα της άμυνας θα έπρεπε να είναι Κυργιάκος, Μόρας (Μαλεζάς) και Αβραάμ (Παπασταθόπουλος), πλάγια μπάκ Τοροσίδης (Βύντρα), Τζαβέλλας (Σπυρόπουλος), Πρίττας, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Νίνης) στα κέντρα, Σαμαράς, Σάπλι, Γκέκας, μπροστά.
Πάντως, αν το καλοπροσέξεις δεν έχω αναφέρει τερματοφύλακα... οπότε 11 βγαίνουν...diniko80 έγραψε:12 βγαινουν ρε τρελε......πηγα να κανω το ιδιο λαθοςniko70 έγραψε:Κατ'αρχή ο Τοροδίδης αριστερά χάνει τις μισές δυνατότητες που έχει. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε Τοροσίδη δεξιά και Σπυρόπουλο ή Τζαβέλλα αριστερά. Στα κέντρα, από αυτούς που είδα, ειλικρινά θα το πώ, ο Πρίττας είναι καλύτερος. Για μένα η τριάδα της άμυνας θα έπρεπε να είναι Κυργιάκος, Μόρας (Μαλεζάς) και Αβραάμ (Παπασταθόπουλος), πλάγια μπάκ Τοροσίδης (Βύντρα), Τζαβέλλας (Σπυρόπουλος), Πρίττας, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Νίνης) στα κέντρα, Σαμαράς, Σάπλι, Γκέκας, μπροστά.

ε ναι που ειναι το περιεργο για να μπορεσουμε να γλιτωσουμε τον ολικο διασυρμο εμεις θα παιζουμε με 12...αλεφαντοι ολοι σας ειστε κατα βαθος

- PRAKTORINOS
To '94 που δεν κάναμε ούτε φάσηPepermint έγραψε: καλοκαιριάτικα τώρα...
σιγά μην τρέχουν οι αντίπαλοι να μας ρίξουν τεσσάρα
1-2 μπαλλάκια αρκούν
και ρουφήξαμε το δεκάρικο,
με την αντιτουριστική ομάδα μας,
καλοκαίρι δεν ήταν;

Δεν έτρεχε μόνο ο ντοπέ Θεός (με το μακρύ χέρι).
Όλοι έτρεχαν!
(Κι εμείς κοιτούσαμε/κοιτάγαμε).
Πάντως, να ξέρεις/ξες
οτι οι αγώνες διεξάγονται στο νότιο ημίμπαλο
κχι εκεί θα χει δροσά.

Ως εκ τούτου, όπως και να χει
το επιχείρημά σου καταρρίπτεται.
Θα τρέχουν!
Κοινώς: την γ@μήσαμε.

Μήπως εννοείς ότι για να 'χουμε κάποιες ελπίδες στο Μουντιάλ πρέπει να παίξουμε με 12??niko70 έγραψε:Πάντως, αν το καλοπροσέξεις δεν έχω αναφέρει τερματοφύλακα... οπότε 11 βγαίνουν...diniko80 έγραψε:12 βγαινουν ρε τρελε......πηγα να κανω το ιδιο λαθοςniko70 έγραψε:Κατ'αρχή ο Τοροδίδης αριστερά χάνει τις μισές δυνατότητες που έχει. Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε Τοροσίδη δεξιά και Σπυρόπουλο ή Τζαβέλλα αριστερά. Στα κέντρα, από αυτούς που είδα, ειλικρινά θα το πώ, ο Πρίττας είναι καλύτερος. Για μένα η τριάδα της άμυνας θα έπρεπε να είναι Κυργιάκος, Μόρας (Μαλεζάς) και Αβραάμ (Παπασταθόπουλος), πλάγια μπάκ Τοροσίδης (Βύντρα), Τζαβέλλας (Σπυρόπουλος), Πρίττας, Κατσουράνης, Καραγκούνης (Νίνης) στα κέντρα, Σαμαράς, Σάπλι, Γκέκας, μπροστά.![]()
![]()

Εγώ πάντως το πιστεύω όλο και περισσότερο.....
- PRAKTORINOS
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
το κορυφαίο βιντεάκι του μουντιάλ του 1994
[youtube]vWC74lc29L0[/youtube]
τι σας ζητάω, 1 γκολ να βάλετε και 1 βαθμό να πάρετε!
σουτάρετε γ@μώ το, σουτάρετε!!!

[youtube]vWC74lc29L0[/youtube]
τι σας ζητάω, 1 γκολ να βάλετε και 1 βαθμό να πάρετε!

σουτάρετε γ@μώ το, σουτάρετε!!!

στην περιπτωση του χαλκια παντως γινεται μεγαλο εγκλημα αν ειναι δυνατον να ειναι μπροστα του σηφακης και τζορβας...ποιος???ο τζορβας χριστε μου ελεος...αδικειται καταφορα ο κωστας ο τζορβας παει να κανει εξοδο και αντι να πιασει μπαλα φαινεται σα να χορευει το ''χερια ψηλα'' σε συναυλια του χατζηγιαννη...ελεος...
Bono, ελπίδες για ποιό πράγμα? Να πάρουμε κανένα Χ υποθέτω...
Όπως τους είδα χτές, ένας παίχτης παραπάνω δε θα έλεγε και πολλά πράγματα, εκτός.... και αν ο 12ος είναι 2ος τερματοφύλακας....
Όπως τους είδα χτές, ένας παίχτης παραπάνω δε θα έλεγε και πολλά πράγματα, εκτός.... και αν ο 12ος είναι 2ος τερματοφύλακας....

23 θα έλεγα, αλλά πάλι αν κάποιος τραυματιστεί δε θα έχουμε αλλαγή...

ΠΟσοι πρεπει να τραυματιστουν για να παιξει ο μαλεζας....?
εβαλε βιντρα μπακ , μετα και κατσουρ θα δοκιμαζε κλπ
εβαλε βιντρα μπακ , μετα και κατσουρ θα δοκιμαζε κλπ