Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

giapas

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:γιαπα τα σκουληκια κατεβασαν 20000 εμεις δε μπορουμε ανετα πανω απο 45000????μην τρελαθουμε τελειως... ;) ;)

Βασικα ηταν 25.000 στανταρ.
Με δεδομενη τη δημοτικότητα κάθε ομάδας , ΝΑΙ μπορεις να βρεις .
Αλλά αυτό ειναι θεωρητικό ... γιατι κ ο ρουλης έκανε κυριολεκτικα παιδομάζωμα για τοσο κόσμο. Επισης εκεινο ηταν τελικός Κυπέλλου. 1 ματς, οχι 3 που έχει το cl.. Eχω την αίσθηση ότι 1 ματς τελικός Κυπέλλου πχ με γαυρο αντίπαλο θα μαζευε πολυ περισσότερο κόσμο ακόμα κ προκριματικο cl με Μπαρτσελονα.

Εγώ θεωρώ ως ταβανι το 35αρι, αντε 4Οαρι στο πιο απιθανο ονειρο μου ( με δεδομένο το κόσμο μας στη Αθηνα ).

Βεβαια αν ποτε με αξιώσει ο Θεος κ δω , στη πραγματικότητα,τα νουμερα που εσεις ονειρεύεστε ως τιμωρία μου θα κάτσω να γράψω στο φορουμ .... ΕΙΜΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ... τόσες φορές όσα θα είναι τα ΠΑΟΚια!!!!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μην τα μετρατε μονο με ΠΑΟΚτσηδες...(που το γεμιζουμε χαλαρα)... Η ζητηση θα είναι 30% πάνω λόγω ουδέτερων που θα θελουν να δουν τον αγώνα. Ειδικα αν κληρωθουμε με μεγαλη ομαδα...

Εδώ ο γκρινιαρης παππους παρατάει καναπέ, φασκόμηλο (πιθανώς παιρνει και γυναικα μαζι) και τρεχει στο ΟΑΚΑ! Πόσοι Αθηναιοι ΠΑΟΚτσηδες θα ξαναεχουν την ευκαιρία να παρουν τους γιους τους σε χαλαρο ματσακι (απο αποψη επεισοδιων) για να νιώσουν λίγο ατμόσφαιρα;! Μιλαμε για ενα ματς προκριματικων Τσαμπιονς Λιγκ του ΠΑΟΚ...Πλάκα κανουμε;

Συζητατε τωρα για 60 ψωροχιλιαρικα;!; Ελεος λαιμαι! :lol: Θα το γεμισουμε αν γινει, μην εχετε αμφιβολια...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εγώ πάντως έτσι τα βλέπω τα πράγματα να γίνονται

http://www.paokmania.gr/el/articles/gen ... -oaka.html

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλά ολα αυτά που λέτε ...εμένα ενα πράγμα με τρώει το μιαλό μου...
τα καιμένα τα σκουλίκια σκέφτομε :?: :?:
ένα ρεκόρ πήγαν να κάνουν ;) ;) και θα το χάσουν μέσα σε 2 μήνες :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βρεεεεεεε τα καιμένα τα κροκοδιλάκια :D :D :D :D
μέσα στην εβδομάδα πέρνω το νέο διαρκείας και μετά ΑΠΑΙΤΩ απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το οακα 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Βασικά οι τραγικοί οι Αρειανοί λένε ότι ο ΠΑΟΚ το κάνει αυτό για να έχει ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ τους...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ; Νομίζουν ότι με την έγνοια τους ξημεροβραδιαζόμαστε. Απλώς σας το αναφέρω για να γελάσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω ΠΑΟΚτσή που ΔΕ θέλει να κατέβει αν γίνει το εντός μας στο ΟΑΚΑ. Όλοι μου λένε "φύγαμε!".
Άβαταρ μέλους
stefwow

Δημοσίευση από stefwow »

παντως πολυ μεγαλα οικονομικα οφελη αν παιξουμε στο οακα !
τα εισητηρια απο 40 ευρω και πανω θα ειναι ! αρα μιλαμε για πολλα λεφτα !
αντε επειδη ειμαστε ψυχαρες θα δωσουμε και 500 εισητηρια..στους φιλοξενουμενους ... !
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Η γυάλα μου λέει ότι έτσι όπως τα καταφέρανε οι οπαπατζήδες, θα μας δώσουνε εντέλει την επιχορήγηση, αλλά επειδή θα είναι αργά, δε θα προλάβουμε να κάνουμε τα έργα μέχρι τον 3ο π.κ.. Έτσι, θα παίξουμε εκεί το πρώτο παιχνίδι, θα προκριθούμε, και μέχρι τη φάση των play-off, θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και θα συνεχίσουμε με έδρα την Τούμπα.

Και η πίτα ολόκληρη, και ο σκύλος χορτάτος.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

τι 40 ευρω ρε παλικαρια κανα 20αρι και ακριβο θα ειναι!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ότι και να λέτε για μένα αυτή η απόφαση είναι μέγα λάθος. Αν τελικά γίνει εκεί παιχνίδι θα κρατάω την αναπνοή μου μια βδομάδα πριν.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι απ΄αυτούς που θα ήθελαν να μας δουν στο καναβάτσο χαίρονται αφάνταστα. Θα μας περιμένουν στη γωνία και θα μας καταστρέψουν. Επεισόδια θα γίνουν με μαθηματική ακρίβεια. Ακόμα κι αν οι δικοί μας γίγαντες δεν θα έχουν την παραμικρή πρόθεση να κάνουν το ελάχιστο, θα μας τη στήσουν τα βαζελογαυροκαλόπεδα και θα γίνει μπάχαλο. Να θυμίσω τι έγινε πέρυσι σε μαγαζί που μαζεύτηκαν μερικοί δικοί μας στην αθήνα για να δουν το πρώτο (η το δεύτερο δεν θυμάμαι) ευρωπαικό παιχνίδι.
Φυσικά ποιος θα φταίει? οι βάρβαροι Παοκτσήδες ... στείλε τους για τσάι να τελειώνουμε. Η κοινωνία θα το δεχθεί υπέρ άνετα και άσε μας εμάς να φωνάζουμε. Μετά θα έρθει η ουέφα να τελειώσει το έργο.

Μέγα σφάλμα ...μέγα. Για πρώτη φορά η διοίκηση παρασύρθηκε και πήρε απόφαση με το συναίσθημα και όχι τη λογική.

Για όλους αυτούς που λένε ...φύγαμε για αθήνα, και είναι έτοιμοι να ξοδέψουν ένα σκασμό λεφτά για ένα παιχνίδι, δεν θα ήταν καλύτερα να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για να πάρουν ένα διαρκείας?
Αν δω τα διαρκείας να σέρνονται και στο καπάκι 50 χιλιάδες κόσμο στο οακα από Θεσσαλονίκη θα δακρύσω.Υποψιάζομαι ότι αρκετοί δεν θα πάρουν διαρκείας για να κάνουν οικονομία για το μεγάλο χαβαλέ που λέγεται ευρωπαικό στο οακα. Διπλό καλό για τους εχθρούς μας.

Ότι και να ακούσω δεν πείθομαι, είναι ΛΑΘΟΣ
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κάποιος που μαζεύει φράγκα για εκδρομή εκτός έδρας, δε θα πάρει διαρκείας?

Είναι άλλη μια εκδρομή, και του ΠΑΟΚτσή δώστου εκδρομή και πάρτου την ψυχή.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ρε παιδιά τι αναπαράγετε προπαγάνδες αρειανών.Η μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών είναι του ΠΑΣ
http://www.3comma14.gr/pi/?survey=3807

Το τοπ 10 των μετακινήσεων στο ποδόσφαιρο εντός συνόρων(πριν τον φετινό τελικό)

ΟΜΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ ΕΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΠΑΣ Γιάννινα 25,000 1974 Λεωφόρος Ηλυσιακός Β΄ Εθνική
ΠΑΟΚ 21,000 1985 ΟΑΚΑ Λάρισα Τελικός Κυπέλλου
Ηρακλής 17,000 1987 ΟΑΚΑ ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου
Λάρισα 15,000 1985 ΟΑΚΑ ΠΑΟΚ Τελικός Κυπέλλου
Ολυμπιακός 14,000 2005 Παμ/νησιακό Άρης Τελικός Κυπέλλου
Παναθηναϊκός 12,500 1977 Καυτ/λειο Ηρακλής Πρωτάθλημα
ΑΕΚ 10,000 1986 Παναχαϊκής Παναχαϊκή Πρωτάθλημα
Πανιώνιος 10,000 1983 Βόλου Μακεδονικός Μπαράζ παραμονής
ΟΦΗ 7,500 1987 ΟΑΚΑ Ηρακλής Τελικός Κυπέλλου
Άρης 7,000 1980 Βόλου Ολυμπιακός Μπαράζ τίτλου

Το τοπ 5 των μετακινήσεων στο μπάσκετ

ΟΜΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ ΕΤΟΣ ΠΟΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΠΑΟΚ 10,000 1993 Αθήνα (ΣΕΦ) Πρωταθλητριών
Παναθηναϊκός 9,000 1996 Παρίσι Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός 7,500 1997 Ρώμη Ευρωλίγκα
Άρης 6,000 1989 Μόναχο Πρωταθλητριών
ΑΕΚ 3,500 1998 Βαρκελώνη Ευρωλίγκα
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Γιάννη όπως κατάλαβες θέλω να βγω μ@λ@κ@ς σε όλα όσα έγραψα.
Τι να πω
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

σκεφτητε την ατελειωτη γκ@βλα που θα ζησουμε.τα διαρκειας θα εξαντληθουν(υπαρχουμε και αλλοι που περιμενουμε για κανα επιπλεον διαρκειας).και τα εσοδα απο τον αγωνα στο οακα θα ειναι πολυ μεγαλυτερα!επεισοδεια θα γινουν μεμονομενα.ποιος συνδεσμος του βαζελου θα μας κανει ντου οταν ξερει οτι ειμαστε 40.000?τα βορεια?που καηκαν και δεν μαζευουν πανω απο 15 ατομα?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

thrix έγραψε:Ότι και να λέτε για μένα αυτή η απόφαση είναι μέγα λάθος. Αν τελικά γίνει εκεί παιχνίδι θα κρατάω την αναπνοή μου μια βδομάδα πριν.
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι απ΄αυτούς που θα ήθελαν να μας δουν στο καναβάτσο χαίρονται αφάνταστα. Θα μας περιμένουν στη γωνία και θα μας καταστρέψουν. Επεισόδια θα γίνουν με μαθηματική ακρίβεια. Ακόμα κι αν οι δικοί μας γίγαντες δεν θα έχουν την παραμικρή πρόθεση να κάνουν το ελάχιστο, θα μας τη στήσουν τα βαζελογαυροκαλόπεδα και θα γίνει μπάχαλο. Να θυμίσω τι έγινε πέρυσι σε μαγαζί που μαζεύτηκαν μερικοί δικοί μας στην αθήνα για να δουν το πρώτο (η το δεύτερο δεν θυμάμαι) ευρωπαικό παιχνίδι.
Φυσικά ποιος θα φταίει? οι βάρβαροι Παοκτσήδες ... στείλε τους για τσάι να τελειώνουμε. Η κοινωνία θα το δεχθεί υπέρ άνετα και άσε μας εμάς να φωνάζουμε. Μετά θα έρθει η ουέφα να τελειώσει το έργο.

Μέγα σφάλμα ...μέγα. Για πρώτη φορά η διοίκηση παρασύρθηκε και πήρε απόφαση με το συναίσθημα και όχι τη λογική.

Για όλους αυτούς που λένε ...φύγαμε για αθήνα, και είναι έτοιμοι να ξοδέψουν ένα σκασμό λεφτά για ένα παιχνίδι, δεν θα ήταν καλύτερα να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για να πάρουν ένα διαρκείας?
Αν δω τα διαρκείας να σέρνονται και στο καπάκι 50 χιλιάδες κόσμο στο οακα από Θεσσαλονίκη θα δακρύσω.Υποψιάζομαι ότι αρκετοί δεν θα πάρουν διαρκείας για να κάνουν οικονομία για το μεγάλο χαβαλέ που λέγεται ευρωπαικό στο οακα. Διπλό καλό για τους εχθρούς μας.

Ότι και να ακούσω δεν πείθομαι, είναι ΛΑΘΟΣ
thrix υποεκτιμάς πολύ την ΠΑΟΚτσήδικη δυναμική.

ένα σου λέω, δεν τρως ομελέτα, αν δεν σπάσεις αυγά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

tad έγραψε:Στις καλές εποχές του ΠΑΟΚ εγγεγραμμένα μέλη στον ιστορικό σύνδεσμο Αθηνών 10.000 περίπου ...

Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ...

Δεν υπάρχει ωραιότερος προβληματισμός για καλοκαίρι 2010 από το αν θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με 65 χιλιάδες παόκια.

Καθημερινό θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ... Και ξαφνικά εκεί που θα κάθονται οι αθηναίοι να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο Ντακάπω θα πέσει μία ασπρόμαυρη αιθαλομίχλη από πάνω ... ποια Ισλανδία και παπαριές και θα παραλίσουν αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές ....

Μόνο στην σκέψη της λαοθάλλασας που έρχεται από όλες τις μεριές μέσα στην χαβούζα θα χαζέψει πολύς κόσμος ...

Και εμείς χαλαροί με τα παγουράκια μας και τις παντόφλες ...

Το γέλιο της αρκούδας !!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

+4444444 tad πολύ σωστός!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”