χαχα. πρώτη φορά το ακούω. nice. δεν με ενθουσιάζει σαν coach πάντως. στην ελλάδα προπονητές είναι ο σούλης, ο μπαρτζώκας και ο σφαιρό. πέραν του εκτός συναγωνισμού zeljiko. σε εκτίμηση είχα-έχω και τον φλεβαράκη (δεν ξέρω με έχουν μπερδέψει οι τελευταίες του χρονιές).
Ψηλά στη λίστα ο Τσαλδάρης
Προχωράει ο σχεδιασμός του Ίκαρου Έσπερου ενόψει της νέας σεζόν, με τους ιθύνοντές του να καταστρώνουν τα πλάνα τους. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει καταθέσει τις πρώτες του εισηγήσεις στη διοικούσα επιτροπή, εξετάζοντας σε πρώτη φάση κάποιες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά. Πέραν του Γιάννη Καλαμπόκη, οι "νεοφώτιστοι" εξετάζουν ακόμα μία περίπτωση διεθνούς παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτός είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης!
Ο 30χρονος γκαρντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του τεχνικού της ομάδας της Καλλιθέας και το όνομά του αναμένεται να "παίξει" δυνατά μέσα στις επόμενες ημέρες...
http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 08&w=0&m=1
όπως πρότεινα και στο σχετικό τόπικ των μεταγραφών επειδή κυκλοφορεί πολύ πράμα σε περιφερειακούς έλληνες, καλό θα ήταν να δει ο σούλης ποιούς πραγματικά θέλει (νομίζω δηλ. ένα δίδυμο καλαμπόκη-παππά θα κάλυπτε πλήρως τη θέση ώστε να πάρουμε αμερικανούς στο 1-3-5!!!

) και να κάνουμε γρήγορα τις σχετικές προτάσεις. με ένα budget 150K νομίζω είσαι ΟΚ για 2 έλληνες. μιλάμε για πολύ πράμα. πού θα βρούν όλοι αυτοί δουλειά? βεργίνης-χαραλαμπίδης-παπαμακάριος-πελεκάνος-τσαλδάρης-καλαμπόκης-παππάς-κυρίτσης...