Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
denis

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από denis »

kostasff έγραψε:Από τον νέο περίμενα την κακία, ο παρά μισό χρόνο παππούς μου την είπε..... :mrgreen:
Μάλλον ο νέος είμαι εγώ :oops: :oops: . Αν λέει το 60 πες μήνα για να σε πω αν ήταν γεννημένος ο πατέρας μου :lol: :lol:
palok έγραψε:τι περιμένεις? εμείς οι 2 μείναμε γέροοοοοο. άντε και κανας free, ο makis, o denis, και ολίγη από Obanebane-aureliano (τον trikalioti σε λίγο θα τονε χάσουμε). με τον oli σε βασικές παρεμβάσεις. μιλάμε για ΓΑΜΩ τα μπασκετικά φόρουμ!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Στο έχω στείλει κ σε pm κοντεύω να αλλαξοπιστήσω(καλά μην βαράτε) δεν έχω γκόμενα ούτε λεφτά(από το σύνθημα του συμπολίτη), ξεκίνησα κ κολυμβητήριο και είμαι εκτός σπιτιού συνέχεια δεν προλαβαίνω να απαντήσω.
Τώρα θα σας παρακαλούσα να με αφήσετε να απολαύσω τον ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΟΥΤΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και θα τα πούμε σε λίγο
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Ας σας βάλω 2 κουίζ
Λιθουανός σούπερ σταρ την κάνει από την χώρα και πάει λίγο ποιο νότια και επίσης ομάδα των Αθηνών χάνει τον κόουτς(αν και έχει συμβόλαιο για 1 χρόνο ακόμα) επίσης ο ίδιος ονειρεύεται acb :lol: :lol: . Για να σας βοηθήσω δεν έχει χιαστούς εδώ και χρόνια δλδ ούτε σαν παίχτης
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Την κάνει ο Μπλάτ από τον Ρούλη γιατί το μπάτζετ τους θα είναι 800.000. Άντε να προσπαθήσουμε λίγο να τους περάσουμε, εκτός αν θέλετε 35αρες με χαμηλότερο μπάτζετ σαν της σεζόν που πέρασε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

saras-maccabi
blat-gay
giannakis-anergos
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

kostasff έγραψε:Έχεις δίκιο. Τρομερό ενδιαφέρον για το μπάσκετ. Αλλά οι απαιτήσεις απαιτήσεις.......
Άσχετο, πότε είναι η κλήρωση για το ποδόσφαιρο (c.l.)
Α ρε μπασκετικε :mrgreen: .......
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

palok έγραψε:saras-maccabi
blat-gay
giannakis-anergos
Για το πρώτο έχεις δίκιο αλλά για το δεύτερο δεν ξέρω πολύ πιθανό(μιας κ δεν συνεχίζει στον Ρούλη αλλά κάτι για Ισπανία άκουσα) ο κόουτς που έλεγα είναι του Νιόνιου ο οποίος από πέρυσι θα την έκανε αλλά έφαγε πρόλογο(Παπανικολάου και Καλαμπόκης ήταν οι πρώτες μεταγραφές)

Υ.Γ. Επίτηδες έβαλα το στοιχείο με τους χιαστούς για να σας μπερδέψω αυτός κ ο Γιαννάκης είναι οι μόνοι προπονητές στην Α1 με αυτό το πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. πρώτη φορά το ακούω. nice. δεν με ενθουσιάζει σαν coach πάντως. στην ελλάδα προπονητές είναι ο σούλης, ο μπαρτζώκας και ο σφαιρό. πέραν του εκτός συναγωνισμού zeljiko. σε εκτίμηση είχα-έχω και τον φλεβαράκη (δεν ξέρω με έχουν μπερδέψει οι τελευταίες του χρονιές).

Ψηλά στη λίστα ο Τσαλδάρης

Προχωράει ο σχεδιασμός του Ίκαρου Έσπερου ενόψει της νέας σεζόν, με τους ιθύνοντές του να καταστρώνουν τα πλάνα τους. Ο Άρης Λυκογιάννης έχει καταθέσει τις πρώτες του εισηγήσεις στη διοικούσα επιτροπή, εξετάζοντας σε πρώτη φάση κάποιες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά. Πέραν του Γιάννη Καλαμπόκη, οι "νεοφώτιστοι" εξετάζουν ακόμα μία περίπτωση διεθνούς παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτός είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης!

Ο 30χρονος γκαρντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του τεχνικού της ομάδας της Καλλιθέας και το όνομά του αναμένεται να "παίξει" δυνατά μέσα στις επόμενες ημέρες...
http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 08&w=0&m=1

όπως πρότεινα και στο σχετικό τόπικ των μεταγραφών επειδή κυκλοφορεί πολύ πράμα σε περιφερειακούς έλληνες, καλό θα ήταν να δει ο σούλης ποιούς πραγματικά θέλει (νομίζω δηλ. ένα δίδυμο καλαμπόκη-παππά θα κάλυπτε πλήρως τη θέση ώστε να πάρουμε αμερικανούς στο 1-3-5!!! :mrgreen: ) και να κάνουμε γρήγορα τις σχετικές προτάσεις. με ένα budget 150K νομίζω είσαι ΟΚ για 2 έλληνες. μιλάμε για πολύ πράμα. πού θα βρούν όλοι αυτοί δουλειά? βεργίνης-χαραλαμπίδης-παπαμακάριος-πελεκάνος-τσαλδάρης-καλαμπόκης-παππάς-κυρίτσης...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Μαρούσι - Πανελλήνιος 78-97

37 ποντάκια ο moumou στα 34 του σε 50 αγώνες (μ.ο. πάνω από 25 λεπτά) έως τώρα στη σεζόν. όταν περιέγραφε ο οli τι θέλουμε από τον play maker μας πάντα έχω στο μυαλό μου αυτόν. πόσο χειρότερος είναι από τον Omar cook Που παίζει βασικός στη malaga?
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ή από τον Neal της Μάλαγα..1-2 δεν είναι αυτός? Τον είδα προχτές λίγο με την Μπάρτσα, ωραίος παίχτης! Από που τον πήρανε δαύτον ρε Palok?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

παρεμπιπτόντως δεν μου πολυαρέσουν τέτοιοι παίκτες τύπου gary neal, dixon (ο ντοπέ του ρούλη) ή βασιλειάδη. είναι λίγο μονοκόμματοι. βέβαια βάζουνε περίπατο 20 ποντάκια σε κάθε αγώνα και με υποφερτά ποσοστά (δε βαράνε 30 αουτ σε κάθε ματς όπως ο Κobe). τον neal (http://www.draftexpress.com/profile/Gar ... 544/stats/) τον πήρανε από την benetton όπου έκανε παπάδες και ήταν εύκολα πρώτος σκόρερ της λίγκας. έχει κανει και ένα πέρασμα από barca όπου δεν έπιασε (λογικό) ερχόμενος αν θυμάμαι καλά από την τουρκία (όπου και εκεί ήταν πρώτος σκόρερ...).
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

10-33 σε 13 λεπτά ??? someone please weak him up!!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ουτε ταιμ-αουτ δεν πηρε να τους ηρεμησει και να τους δειξει ενα συστημα τα αφηνε για το τελος ποσο κοροιδο ειναι αυτος ο ανθρωπος τους ειχαν αγχωσει τους ειχαν κυριολεκτικα φερει στα μετρα τους και καταφερε να τους δωσει δικο του παιχνιδι αμ αυτοι οι υπνοι ο τομιτς με τον προπονητη γυναικειων ομαδων γαμω τα τιμ α ρε αγγελοπουλοι που πληρωνετε τζαμπα τους ασχετους :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Ποιον από όλους????

Εικόνα
κρατήστε αυτήν την φωτό άκουσα πως από του χρόνου θα την βλέπουμε ποιο συχνά(θα υπάρξει ανταλλαγή παικτών μεταξύ τους)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αφου εχει συμβολαιο ο μπουρουσης πως θα τους τον παρουν οι βαζελοι?
Εγω πιστευω οτι τωρα που οι γιαννακοπουλοι δειχνουν να αποσυρονται απο τα του ποδοσφαιρου θα τα χωσουν γερα φετος.
Ο γαυρος με ενα αμερικανακι στο 2 κατευθειαν απο το ΝΒΑ τυπου ρει αλεν και ενα πραγματικο 4αρι οχι το φλωρο τον κλειζα και ενα προπονητικο τιμ ανταξιο του βαζελου εχει ολη την ευρωπη για πλακα.

Υ.Γ Αυτος ο κλειζα τελικα ειναι απατεωνας μπασκετμπολιστας και μεγαλος κοπριτης κανω λαθος τσακαλια?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τι εγινε μαλακια ειπα για τον κλειζα και χασατε τη μιλια σας? δεν ξερω ρε παιδια αυτο μου βγαζει αυτος ο παιχτης δεν εχει καθολου σταθερη αποδοση και τωρα τελευταια το μονο που κανει ειναι να ψαχνει το τριποντο απο τις γωνιες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”