Πήρες δίπλμα επιτέλους?
Paokmania: Αιώνια φοίτηση
Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..
Ναι εννοώ το εξάμηνο, τη σχολή, το πρώτο έτος??
Πήρες δίπλμα επιτέλους?

Πήρες δίπλμα επιτέλους?
- Paokintepo
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο σε όσους τελείωσαν!
Κι εγώ τελείωσα. Όχι τώρα βέβαια! Έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια...Μάλλον πάνω από 10. Ίσως και από 15. Δεν θυμάμαι καλά. Θυμάμαι μόνο ότι ορκίστηκα Μάρτιο του 1987...
Κι εγώ τελείωσα. Όχι τώρα βέβαια! Έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια...Μάλλον πάνω από 10. Ίσως και από 15. Δεν θυμάμαι καλά. Θυμάμαι μόνο ότι ορκίστηκα Μάρτιο του 1987...
Για πολλοστή φορά κόπηκα στα μαθηματικά II με 3...
Τουλάχιστον θα πρέπει να νιώθω μια κάποια ανακούφιση αφού ο βαθμός μου είναι υψηλός σε σύγκριση με άλλους που τους κόβει ακόμα και με 0!
Παρασκευή δίνω το τελευταίο μάθημα, Παραστατική Γεωμετρία, αλλά ύστερα απο το 3αρι στα Μαθηματικά νιώθω πως δεν έχω καμία τύχη αφού είναι του ίδιου καθηγητή...
Μέχρι και μεταγραφή Θεσσαλονίκη σκέφτομαι να κάνω αφού με αυτον τον "άνθρωπο" που έχω μπλέξει πτυχίο δε βλέπω να παίρνω!!!!
http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 3750451691
Η σελίδα έχει μόλις λίγες μέρες ζωής και έχει μαζέψει γύρω στα 170 άτομα, υπολογίζετε πως τα άτομα που χρωστάνε μάθημα του είναι πάνω από 350
Υ.Σ. Νόβι, Παραστατική Γεωμετρία έχετε εσείς?
Τουλάχιστον θα πρέπει να νιώθω μια κάποια ανακούφιση αφού ο βαθμός μου είναι υψηλός σε σύγκριση με άλλους που τους κόβει ακόμα και με 0!
Παρασκευή δίνω το τελευταίο μάθημα, Παραστατική Γεωμετρία, αλλά ύστερα απο το 3αρι στα Μαθηματικά νιώθω πως δεν έχω καμία τύχη αφού είναι του ίδιου καθηγητή...
Μέχρι και μεταγραφή Θεσσαλονίκη σκέφτομαι να κάνω αφού με αυτον τον "άνθρωπο" που έχω μπλέξει πτυχίο δε βλέπω να παίρνω!!!!
http://www.facebook.com/group.php?gid=2 ... 3750451691
Η σελίδα έχει μόλις λίγες μέρες ζωής και έχει μαζέψει γύρω στα 170 άτομα, υπολογίζετε πως τα άτομα που χρωστάνε μάθημα του είναι πάνω από 350
Υ.Σ. Νόβι, Παραστατική Γεωμετρία έχετε εσείς?
Bopo Λάρισα είσαι, ε? Όσα άτομα ξέρω από κει γι αυτή τη παραστατική γεωμετρία βρίζουν... για τον καθηγητή βασικά...
Έχουμε παρόμοιο μάθημε με άλλο τίτλο όμως.
Έχουμε παρόμοιο μάθημε με άλλο τίτλο όμως.
Λάρισα είχα περάσει, έχω ενάμιση χρόνο που γύρισα Θεσσαλονίκη και έχω μόνο αυτά τα δύο μαθήματα για πτυχίο..
Στο μόνο που ελπίζω πλέον είναι να πάθει κανά εγκεφαλικούλι, έτσι ελαφρύ μωρέ, να πάρει τα μαθήματα του άλλος για κανα εξάμηνο μπας και πάρω πτυχιοοοοο!
Στο μόνο που ελπίζω πλέον είναι να πάθει κανά εγκεφαλικούλι, έτσι ελαφρύ μωρέ, να πάρει τα μαθήματα του άλλος για κανα εξάμηνο μπας και πάρω πτυχιοοοοο!
παει νέκρωσε το τόπικ............για πείτε ρε πότε ξεκινάτε/τελείωνετε εξεταστική?

-
yiannisPAOKitalia
- Paokintepo
tigon το κατεχεις το θεμα βλεπω...
υ.γ. θα ψηθουμε ως τις 5/7 τα τει μου μεσα
υ.γ. θα ψηθουμε ως τις 5/7 τα τει μου μεσα
και λεω ποιος άλλος θα γραφει σε αυτο το θεμα...παντα νοβιτο.
αρχίζω και γω την τρίτη 1 μάθημα τα λαλλα δεν ξερω ποτε.
αρχίζω και γω την τρίτη 1 μάθημα τα λαλλα δεν ξερω ποτε.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε σεις διαβάστε γερά να πάρετε το πτυχίο σας και μην κοπροσκυλιάζετε.
ένα μήνα ξενύχτι θέλει με το βιβλίο στο χέρι, να κάνεις ένα γερό ντου για τη κούπα.
ένα μήνα ξενύχτι θέλει με το βιβλίο στο χέρι, να κάνεις ένα γερό ντου για τη κούπα.
Ρε οργια της γραμματειας... Με νταλα ζεστη και η πλειονοτητα των μαθηματων ειναι στις 14:00??? Πατε καλα ρε??? Στις 8 σας χαλαει ρε κοπροσκυλα?? 
Τι έγινε τσακαλάκο; Θέλουμε να δούμε μουντιάλ;
Πάντως έχεις δίκαιο. εξεταστικη καλοκαίρι παλευότανε μόνο πρωί πρωί...
Πάντως έχεις δίκαιο. εξεταστικη καλοκαίρι παλευότανε μόνο πρωί πρωί...