Εμεις τα δινουμε στους Ζαγορακη/Βρυζα , και αυτοι διαλεγουν τον προπονητη . Αλλιως να παρουμε ολοι απο εναν προπονητη αγγαζε και να παμε στην ΠΑΕ να υπογραψουμε .SERPICO έγραψε:Σαν αστείο ακούγεται.
εμείς θα πληρώσουμε τον νέο προπονητή.
Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση του Κώστα Αντωνίου από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού φέρνει στο προσκήνιο τρία ονόματα ως πρώτες σκέψεις των διοικούντων την «πράσινη» ΠΑΕ για τον νέο γενικό «κουμανταδόρο» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τον Πορτογάλο Πάουλο Σόουζα, τον Δανό Ρενέ Χένρισκεν και τον Ελληνα Γιάννη Σαμαρά.....
....
ΠΑΟΥΛΟ ΣΟΟΥΖΑ: Σε κόντρα με τη Σουόνσι
Στο τιμόνι της Σουόνσι βρίσκεται από τις 23 Ιουνίου του 2009 (έπειτα από ένα αποτυχημένο πέρασμα απ’ την ΚΠΡ) και παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ που είχε ήταν από τα πλέον χαμηλά της Τσάμπιονσιπ, κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό του στα πλέι οφ της ανόδου, μένοντας εκτός μόλις για ένα βαθμό (69 έναντι 70 της Μπλάκπουλ) που ανέβηκε τελικά στην Πρέμιερ Λιγκ).
Η αμοιβή του στη Σουόνσι είναι περίπου 400.000 λίρες (480.000 ευρώ) το χρόνο και το συμβόλαιό του με τους «κύκνους» ολοκληρώνεται το 2012. Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας βρίσκεται στο Οπόρτο για διακοπές (πήρε μάλιστα μέρος στο ράλι της Πορτογαλίας), ωστόσο όπως τονίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Χιου Τζέκινς δεν είναι και στα... καλύτερά τους λόγω της μεταγραφικής πολιτικής της ουαλικής ομάδας.
Ο Σόουζα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όμως η αναβλητικότητα της διοίκησης (όπως λένε και οι Ουαλοί) τον έχει εκνευρίσει σε σημείο που να σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=12522757
εχω την αισθηση οτι κανενας απο αυτους που γραφουν δεν θα ειναι ο επομενος προπονητης. μπορει να ειναι ιταλος αλλα δυσκολα θα ειναι καποιος απο αυτους.
....
ΠΑΟΥΛΟ ΣΟΟΥΖΑ: Σε κόντρα με τη Σουόνσι
Στο τιμόνι της Σουόνσι βρίσκεται από τις 23 Ιουνίου του 2009 (έπειτα από ένα αποτυχημένο πέρασμα απ’ την ΚΠΡ) και παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ που είχε ήταν από τα πλέον χαμηλά της Τσάμπιονσιπ, κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό του στα πλέι οφ της ανόδου, μένοντας εκτός μόλις για ένα βαθμό (69 έναντι 70 της Μπλάκπουλ) που ανέβηκε τελικά στην Πρέμιερ Λιγκ).
Η αμοιβή του στη Σουόνσι είναι περίπου 400.000 λίρες (480.000 ευρώ) το χρόνο και το συμβόλαιό του με τους «κύκνους» ολοκληρώνεται το 2012. Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας βρίσκεται στο Οπόρτο για διακοπές (πήρε μάλιστα μέρος στο ράλι της Πορτογαλίας), ωστόσο όπως τονίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Χιου Τζέκινς δεν είναι και στα... καλύτερά τους λόγω της μεταγραφικής πολιτικής της ουαλικής ομάδας.
Ο Σόουζα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όμως η αναβλητικότητα της διοίκησης (όπως λένε και οι Ουαλοί) τον έχει εκνευρίσει σε σημείο που να σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=12522757
εχω την αισθηση οτι κανενας απο αυτους που γραφουν δεν θα ειναι ο επομενος προπονητης. μπορει να ειναι ιταλος αλλα δυσκολα θα ειναι καποιος απο αυτους.
καλα ολους αχρηστους τους εβγαλες κατσε να δουμε ποιον θα επιλεξει ο ζησης και ξεκιναμε με ενα βασικοSERPICO έγραψε:Σαν αστείο ακούγεται.
Δηλαδή, ο Ζαγόρ απέρριψε τον κολλητό του τον Δερμιτζάκη για να φέρει ο Βρύζας τον δικό του κολλητό, τον Κόσμι. Ολοι οι προπονητές που ακούστηκαν από την Ιταλία είναι της πλάκας. Οποιος θέλει ας προσπαθήσει να τους κάνει να φαίνονται της προκοπής. Είναι δικαίωμα του. Αλλά αυτά τα ονόματα είναι σκέτη απογοήτευση. Συμφωνώ με όποιους φοβούνται την περίπτωση Δερμιτζάκη, αλλά ας είμαστε λίγο σοβαροί. Ποιος Μπερέτα;;; Ποιος Ντε Μπιάζι;;; Ποιος Κόσμι;;; Αυτούς δεν τους σέβονται ούτε στην πατρίδα τους. Με κάτι αρπαχτές σε βρόμικες ομάδες την έχουν βγάλει. Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις. Στο κάτω κάτω εμείς θα πληρώσουμε τον νέο προπονητή.
ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.......οσα για αυτα ποιος ταδε κλπ. να υποθεσω οταν
ηρθε ο σαντος ελεγες ποιος σαντος ο λουζερ της πορτογαλιας ?
Υπομονή να περιμένουμε πρώτα να δούμε ποιος θα έρθει...ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ...ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ...και πάρτε το χαμπάρι ότι εδώ είμαστε μία ωραία παρέα κάνουμε «καφενειακή» ζήτηση στα περισσότερα τοπικ και τίποτα παραπάνω ....και την πλακίτσα μας...OXI ΝΕΥΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΟΚαρχες....ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ.... COOL

Παντως,εκτος Τζακερονι,που ειναι γνωστος και τον σεβεται ο ποδοσφαιρικος κοσμος,μονο ο Κοσμι ειναι της προκοπης αλλα η τρελα που κουβαλαει ειναι μεγαλυτερη απο τη δικη μας...Βεβαια,για να ερθει ο Τζακερονι-πραγμα απιθανο για μενα-θα πρεπει να ματωσουμε οικονομικα...Τελος παντων,μεχρι την Παρασκευη θα ξερουμε,απ'οτι λενε...
YΓ.Συμφωνω απολυτα με τον Fantoma....με αυτο το "καφενειακο" υφος γραφω και γω την αποψη μου.
YΓ.Συμφωνω απολυτα με τον Fantoma....με αυτο το "καφενειακο" υφος γραφω και γω την αποψη μου.
Να ειμαστε λιγακι ειλικρινεις με τους εαυτους μας,σε καθε χωρα υπαρχουν 4-5 προπονητες, οχι παραπανω, οι οποιοι ειναι πραγματικα κορυφαιοι και εχουν δημιουργησει μεγαλο ονομα με πλουσια καριερα σε επιτυχιες οι οποιοι προφανως ειναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟΙ.Απο εκει και περα υπαρχουν προπονητες που δουλευουν σε μικρομεσαιες ομαδες με πολλα σκαμπανεβασματα με καλες και κακες χρονιες απο τους οποιους καλουμαστε να διαλεξουμε προσεκτικα με βαση το εργο τους και την ποδοσφαιρικη τους φιλοσοφια.Εχει προπονησει ο Βαλβερδε καλητερες ομαδες αντιστοιχα στην ισπανια απ'οτι ο Μπερετα? Ο Λινεν μηπως στην γερμανια? Απλα διαλεγεις ποδοσφαιρικη σχολη που πιστευεις οτι σου ταιριαζει καλητερα και μην ακουω συγκρισεις με Δερμιτζακη,για ποια ελληνικη σχολη προπονητων μιλαμε,για ποιο ελληνικο ποδοσφαιρο μιλαμε?
Παντως μετα απο τον ποιο ανεκφραστο προπονητη Santos....
Παμε στην μεγαλυτερη μορφη του ιταλικου ποδοσφαιρου Serse Cosmi
βεβαια εαν ερθει ο τυπαρας αυτος...
Παμε στην μεγαλυτερη μορφη του ιταλικου ποδοσφαιρου Serse Cosmi
βεβαια εαν ερθει ο τυπαρας αυτος...
- Caballo Viejo
Φοβάμαι πως πολύ καθυστερεί το θέμα του προπονητή και για πρώτη φορά διαπιστώνω από τη διοίκηση μια έλλειψη προγραμματισμού ή τακτικής αν θέλετε.
Μακάρι να κάνουν μια καλή επιλογή.
Α, ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!
Μακάρι να κάνουν μια καλή επιλογή.
Α, ΡΕ ΣΑΝΤΟΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!
ακουστηκε πουθενα του σουστερ ή διαβασα λαθος?συγνωμη που ρωταω αλλα ο συγκεκριμενος εχει φοντα μεγαλου προπονητου....
σουστα λεμεobanebane έγραψε:Αυτος ειναι προπονητης 15 χρονια οποτε προπονητη με φοντα δεν τον λες

- pagotatzis
το πόσταρε κάποιος από ένα site
αλλα μόλις διάβασα σε γερμανικό site ότι κλείνει μάλλον στην besiktas
schuster τον pa με 1000
αλλα δεν κάνει για μας
κρίμα!
αλλα μόλις διάβασα σε γερμανικό site ότι κλείνει μάλλον στην besiktas
schuster τον pa με 1000
αλλα δεν κάνει για μας
κρίμα!
Εχει προπονησει και την ρεαλ αλλα και αρκετες ομαδες ακομα απο την ισπανια στη χεταφε αν δεν κανω λαθος εκανε καλη δουλεια πριν παει στη ρεαλ αλλα δεν νομιζω οτι υφιστατε θεμα χωρις λογο τον αναφερουμε.teod1980 έγραψε:με φούντα όμως τον λες;![]()
![]()
![]()
αυτός στη ρεάλ δεν ήταν;
"Με κολακεύει που το όνομά μου ακούγεται για τον ΠΑΟΚ και ότι ο Ζήσης ο Βρύζας με έχει στη λίστα του. Προσωπικά, όμως, δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Το μόνο που μπορώ να πω επιπλέον είναι ότι συζητάω με αρκετές ομάδες στην πατρίδα μου. Σας ευχαριστώ." Αυτά ήταν όσα μας ανέφερε ο κ. Τζιάνι Ντε Μπιάζι, όταν καταφέραμε να τον εντοπίσουμε στο κινητό του τηλέφωνο.
O Σέρζε Κόσμι ο οποίος δέχθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τον Βρύζα σχετικά με τον ΠΑΟΚ. "Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Με έχουν ρωτήσει πολλοί για αυτό. Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Αυτή είναι η αλήθεια" ήταν η λακωνική απάντηση του.
http://olapaok.gr
ότι να ναι λέμε 
O Σέρζε Κόσμι ο οποίος δέχθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει μιλήσει με τον Βρύζα σχετικά με τον ΠΑΟΚ. "Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Με έχουν ρωτήσει πολλοί για αυτό. Δεν έχω κάνει καμία επαφή. Αυτή είναι η αλήθεια" ήταν η λακωνική απάντηση του.
http://olapaok.gr