Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
- sunnyblack
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί όχι άτοκες δόσεις και με άλλες κάρτες εκτός της ΠΑΟΚ κάρτας?
Με όποια κάρτα κάνει διακανονισμό η ΠΑΕ, με όποια συνεργάζεται; Δε ξέρω, νομίζω δηλαδή...
Εδώ έχει κάνει με τη Citybank οπότε το προνόμιο αυτό το δίνει μόνο αυτή...
Δε ξέρω απλά έτσι νομίζω...
Εδώ έχει κάνει με τη Citybank οπότε το προνόμιο αυτό το δίνει μόνο αυτή...
Δε ξέρω απλά έτσι νομίζω...
Η citybank έχει κάνει συμφωνία με την ΠΑΕ.
Εμείς προωθούμε την ΠΑΟΚτσήδικη κάρτα τους, και λογικά σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπάρχουν κάποια ανταποδοτικά οφέλη (λεφτα;)...
Εμείς προωθούμε την ΠΑΟΚτσήδικη κάρτα τους, και λογικά σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπάρχουν κάποια ανταποδοτικά οφέλη (λεφτα;)...
sunnyblack οταν εγινε η συμφωνια με τη citybank, λογικο ηταν να υπαρχει ο ορος της αποκλειστικοτητας των δοσεων με τη συγκεκριμενη καρτα. Μια καρτα που συμφερει απο ολες τις αποψεις τον οποιονδηποτε να την βγαλει, εστω και για το διαρκειας και μονο

ακριβως. μεσα σ ολα η city ειναι και χορηγος...gika έγραψε:... και λογικά σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υπάρχουν κάποια ανταποδοτικά οφέλη (λεφτα;)...

Η citibank είναι χορηγός και στα πλαίσια της χορηγίας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μας στις κάρτες της. Έχει το αποκλειστικό προνόμιο για δώσεις και επίσης το σημαντικότερο έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων της ΠΑΕ. Δηλαδή ξέρει τα τηλέφωνα όλων όσων έχουν διαρκείας. Τα χρησιμοποιεί δε για λόγους προώθησης των προιόντων της κατά βούληση. Δεν θυμάμαι βέβαια να έχω συναινέσει ποτέ να δώσει η ΠΑΕ το τηλέφωνό μου πουθενά και σε άλλη περίπτωση θα έκανα τρομερή μανούρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει, αλλά το κάνω γαργάρα λόγω ΠΑΟΚ.
πηγα και εγω χθες ανανεωσα το εισητηριακι μου ησυχα πραγματα 5 ατομα ημασταν σε 1 λεπτακι ειχα τελειωσει...αντε να ξυπναμε σιγα σιγα ειπαμε το ρευστο το θελουμε τωρα οχι σε κανενα μηνα...
Δε μας είπες για τις υπαλλήλους της τράπεζας...ή δε πρόλαβες τίποτα με τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση....
ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ καλά ή δεν πάνε καλά τα πράγματα. Τη Δευτέρα πουλήσαμε 501 διαρκείας και σήμερα διαβάζω μια ανακοίνωση στην κεντρική ότι μετά τη δεύτερη μέρα (δλδ χθες) το σύνολο ήταν 514 ή 512 (υπάρχει διαφορά μεταξύ του κειμένου και του τίτλου).
Δηλαδή χθες πουλήθκαν μόνο 12 διαρκείας όλη μέρα???????????
Θέλω να πιστεύω ότι είναι λάθος και ότι πουλήθηκαν άλλα 512.
Αν ξέρει κάποιος ας πει.
Αν ξέρει κάποιος ας πει.
Φίλε μου την 1η μέρα πουλήθηκαν καμμιά 300+ και τη 2η μέρα 200+.Τι καλά και κακά??Το σόλντ άουτ θα γίνει..!!

301 Την πρωτη μερα.thrix έγραψε:ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ καλά ή δεν πάνε καλά τα πράγματα. Τη Δευτέρα πουλήσαμε 501 διαρκείας και σήμερα διαβάζω μια ανακοίνωση στην κεντρική ότι μετά τη δεύτερη μέρα (δλδ χθες) το σύνολο ήταν 514 ή 512 (υπάρχει διαφορά μεταξύ του κειμένου και του τίτλου).
Αν ξέρει κάποιος ας πει.
λοιπον επεσα σε ενα μελαχρινο νεαρη καλη ηταν πιασαμε και συζητηση με ειδε λαχανιασμενο και με ρωτησε αν ετρεχα της ειπα οτι εξω ριχνει καρεκλες και στεναχωρεθηκε με ειπε οτι της χαλασα τη μερα...teod1980 έγραψε:Δε μας είπες για τις υπαλλήλους της τράπεζας...ή δε πρόλαβες τίποτα με τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση....

Κατατοπιστικός ο sera4...
Θυμίζεις λίγο από Σταμάτη Γαρδέλη...πως δε της τραγούδησες...
με λένε αλέξη ..σε λένε σοφία...
Άντε με μία ανανέωση διαρκείας το καμάκι δώρο...
υγ. Βασικά και εγώ τα ίδια έκανα...

Θυμίζεις λίγο από Σταμάτη Γαρδέλη...πως δε της τραγούδησες...
με λένε αλέξη ..σε λένε σοφία...

Άντε με μία ανανέωση διαρκείας το καμάκι δώρο...

υγ. Βασικά και εγώ τα ίδια έκανα...