Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
έτσι είναι MALEF
Ονειρεύομαι το κομβόι των ΠΑΟΚτσήδων και εμένα εκεί στο Σείριο στη Λεβαδειά να απολαμβάνω το θέαμα των πούλμαν, στην ευθεία, που έρχονται από πάνω! δεν θα το χωράει το μάτι σου! ΣΚΕΤΗ ΓΚΑΒΛΑ!

Ονειρεύομαι το κομβόι των ΠΑΟΚτσήδων και εμένα εκεί στο Σείριο στη Λεβαδειά να απολαμβάνω το θέαμα των πούλμαν, στην ευθεία, που έρχονται από πάνω! δεν θα το χωράει το μάτι σου! ΣΚΕΤΗ ΓΚΑΒΛΑ!

Besuch έγραψε:Ποσο πολυ υποτιματε τον Νοτιοελλαδιτη ΠΑΟΚτση....ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ!
Μιλλιουνια ειμαστε και σεις νομιζετε οτι φτανουμε μονο μεχρι την Κατερινη.
Και εγώ Αθηνα μένω. Δεν υποτιμώ κανένα Νοτιοελλαδίτη ΠΑΟΚτση.
Παντού έχουμε , εστω και μικρούς πυρήνες!!
Απλούς υπολογισμούς κάνω κ δε μου βγαινουν 70.000 κομμάτια!!!!
Kαθε χρονο ονειρευομαι εκδρομη στην χαβουζα για τον Τελικο Κυπελλου!
Να εχουμε 30000 κομματια στο ΟΑΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
Και τωρα που εχουμε αυτη την ευκαιρια να γεμισουμε ενα γηπδο με 70000 κοσμο δεν την χανω με τιποτα!!!
Η ευκαιρια να δειξουμε τι εστι ΠΑΟΚ και τι λαος του!!!
Μακαρι να γινει για να δειξουμε το μεγαλειο αυτου του συλλογου!!
Να εχουμε 30000 κομματια στο ΟΑΚΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
Και τωρα που εχουμε αυτη την ευκαιρια να γεμισουμε ενα γηπδο με 70000 κοσμο δεν την χανω με τιποτα!!!
Η ευκαιρια να δειξουμε τι εστι ΠΑΟΚ και τι λαος του!!!
Μακαρι να γινει για να δειξουμε το μεγαλειο αυτου του συλλογου!!
πωπω θα βγαλουμε καλα γουστα παντως θα κανουμε και τη μαγκια να το γεμισουμε και ολοι θα μαζευουν τις γλωσσες απο το πατωμα...ρε μη με κανετε και βλεπω ονειρα απο τωρα νωρις εναι...

Θα έχει και αρκετούς ουδέτερους πάντως αν γίνει στην Αθήνα.
Θεωρώ ότι μας συμφέρει από κάθε άποψη να παίξουμε Τούμπα (δεν ξέρω τι... νοίκι έχει το ΟΑΚΑ), αυτός είναι ο στόχος της ΠΑΕ απ' όσο έχω καταλάβει. Το ΟΑΚΑ ως δεύτερη έδρα είναι απλά μέσο πίεσης.
(Συγγνώμη για το ξενέρωμα αλλά μην αγχώνεστε, θα έχουμε ευκαιρίες για εκδρομές
)
Θεωρώ ότι μας συμφέρει από κάθε άποψη να παίξουμε Τούμπα (δεν ξέρω τι... νοίκι έχει το ΟΑΚΑ), αυτός είναι ο στόχος της ΠΑΕ απ' όσο έχω καταλάβει. Το ΟΑΚΑ ως δεύτερη έδρα είναι απλά μέσο πίεσης.
(Συγγνώμη για το ξενέρωμα αλλά μην αγχώνεστε, θα έχουμε ευκαιρίες για εκδρομές
τι ρωτας ρε τρελε ποιος δεν το εχει δει το ονειρο νομιζεις???

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 02 Ιουν 2010, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καταρχην δεν ειναι 70...γυρω στα 60 ειναι νομιζω τα εισητηρια που κοβονται στο Τσου Λου.
και εγω δεν ειπα να το τιγκαρεις...αλλα και 45 χιλλιαδες να εχεις, να δειχνει δηλαδη γεμματο ειναι πολυ μεγαλο πραμα.
Οσο για την Αθηνα, ο ΠΑΟΚ εχει παρα πολυ κοσμο, ασχετα αν θα τους δεις ποτε σε ενα εκτος εδρας ματς.
Σε ενα εντος εδρας ομως, χωρις φιλοξενουμενους - ουρες - αστυνομιες, θα παρει ο αλλος το παιδακι του και θα παει να δει την ομαδα του.
Πιστευω οτι σε ενα τετοιο ματς για πλακα ο ΠΑΟΚ μπορει να εχει 15.000 κοσμο απο Αθηνα μονο. και πειτε με υπεραισιοδοξο!
και εγω δεν ειπα να το τιγκαρεις...αλλα και 45 χιλλιαδες να εχεις, να δειχνει δηλαδη γεμματο ειναι πολυ μεγαλο πραμα.
Οσο για την Αθηνα, ο ΠΑΟΚ εχει παρα πολυ κοσμο, ασχετα αν θα τους δεις ποτε σε ενα εκτος εδρας ματς.
Σε ενα εντος εδρας ομως, χωρις φιλοξενουμενους - ουρες - αστυνομιες, θα παρει ο αλλος το παιδακι του και θα παει να δει την ομαδα του.
Πιστευω οτι σε ενα τετοιο ματς για πλακα ο ΠΑΟΚ μπορει να εχει 15.000 κοσμο απο Αθηνα μονο. και πειτε με υπεραισιοδοξο!
Αυτο να μου πεις!
στον τρελο να πουλησω τρελα?

στον τρελο να πουλησω τρελα?
το ξερουμε οτι κατα 95% θα παιξουμε τουμπα αλλα για αυτο το 5% ονειρευομαστε ασε μας μη μας ξυπνας...Pegasus έγραψε:Θα έχει και αρκετούς ουδέτερους πάντως αν γίνει στην Αθήνα.
(Συγγνώμη για το ξενέρωμα αλλά μην αγχώνεστε, θα έχουμε ευκαιρίες για εκδρομές)
Στις καλές εποχές του ΠΑΟΚ εγγεγραμμένα μέλη στον ιστορικό σύνδεσμο Αθηνών 10.000 περίπου ...
Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ...
Δεν υπάρχει ωραιότερος προβληματισμός για καλοκαίρι 2010 από το αν θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με 65 χιλιάδες παόκια.
Καθημερινό θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ... Και ξαφνικά εκεί που θα κάθονται οι αθηναίοι να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο Ντακάπω θα πέσει μία ασπρόμαυρη αιθαλομίχλη από πάνω ... ποια Ισλανδία και παπαριές και θα παραλίσουν αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές ....
Μόνο στην σκέψη της λαοθάλλασας που έρχεται από όλες τις μεριές μέσα στην χαβούζα θα χαζέψει πολύς κόσμος ...
Και εμείς χαλαροί με τα παγουράκια μας και τις παντόφλες ...
Το γέλιο της αρκούδας !!!!

Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ...
Δεν υπάρχει ωραιότερος προβληματισμός για καλοκαίρι 2010 από το αν θα γεμίσει το ΟΑΚΑ με 65 χιλιάδες παόκια.
Καθημερινό θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ... Και ξαφνικά εκεί που θα κάθονται οι αθηναίοι να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο Ντακάπω θα πέσει μία ασπρόμαυρη αιθαλομίχλη από πάνω ... ποια Ισλανδία και παπαριές και θα παραλίσουν αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές μεταφορές ....
Μόνο στην σκέψη της λαοθάλλασας που έρχεται από όλες τις μεριές μέσα στην χαβούζα θα χαζέψει πολύς κόσμος ...
Και εμείς χαλαροί με τα παγουράκια μας και τις παντόφλες ...
Το γέλιο της αρκούδας !!!!
πες τα ρε ταντ μην υπτιματε το λαο μας ρε καποιοι λιγοι που ειστε δεν μπορειτε να φανταστειτε τη δυναμικη του ΠΑΟΚτση... 
λοιπον θα οργανωσουμε σαμποταζ για την καθυστερηση των εργων στην τουμπα...

λοιπον θα οργανωσουμε σαμποταζ για την καθυστερηση των εργων στην τουμπα...
Xασιμοοοο tad!!!
Pegasus αδερφε το ξερουμε αλλα ασε να ονειρευομαστε!!!!

Pegasus αδερφε το ξερουμε αλλα ασε να ονειρευομαστε!!!!
εγω ειμαι μεσα..Sera4 έγραψε:
λοιπον θα οργανωσουμε σαμποταζ για την καθυστερηση των εργων στην τουμπα...![]()