Ρε τι ατάκες ακούσαμε πάλι

αυτο ηταν πετυχημενοΟ γερος ή απο χέσιμο θα πάει ή απο πέσιμο!
Mαλ@κα Βούγια άντε και γ@μήσου!Βούγιας κατά της Επιτροπής
Ανακοίνωση κατά της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέδωσε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας: "Δεν είναι δυνατόν με πρόσχημα το "αυτοδιοίκητο", μια επιτροπή της ΕΠΟ ασκώντας τυπολατρικά έλεγχο, να καταδικάζει σε υποβιβασμό με συνοπτικές διαδικασίες μια μεγάλη και ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης. Βεβαίως, απαιτείται άμεση εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου, καθώς και εξορθολογισμός και απόλυτη διαφάνεια στα διοικητικά θέματα των ΠΑΕ.
Όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται με την επιλεκτική επιβολή των πιο αυστηρών μέτρων σε μια νέα διοίκηση που μόλις ορίστηκε από το πρωτοδικείο. Καλούμε όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος και να αποτρέψουν κάθε ακραία ενέργεια που μπορεί να βλάψει την ομάδα και την πόλη".
http://sport24.gr/html/ent/907/ent.364907.asp
gash04 έγραψε:Ο γερος ή απο χέσιμο θα πάει ή απο πέσιμο!
Ρε τι ατάκες ακούσαμε πάλι
Να συμπληρώσω για τους υπολοίπους,Caballo Viejo έγραψε:Ο τρόπος που ρίχνουν το γριακλή είναι μαφιόζικος, γι' αυτό ακριβώς και δεν μου αρέσει αυτή η εξέλιξη.
Άσε που μου έχει τυπωθεί στο μυαλό ο αγώνας των γριακλέων το 1981 για να μην πέσουν Β΄ Εθνική και κάπου μέσα μου λυπάμαι. Τότε θυμάμαι ήταν συγκλονιστικός ο τρόπος που πήγαιναν σε κάθε προεκλογική συγκέντρωση του Ράλλη στις εκλογές και φώναζαν! Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο αν και τελικά δεν κατάφεραν τίποτα. Έπεσαν με το Χατζηπαναγή στη Β΄!
Ξέρω ότι αυτή η ιστορία 30 χρόνια πριν ίσως να μη λέει τίποτα σε κάποιους μικρότερους που έχουν ζήσει τα καραγκιοζιλίκια των γριακλέων τα τελευταία χρόνια. Όμως κι αυτοί έχουν κάποια ιστορία και αυτό αξίζει ένα σεβασμό. Εντάξει είναι κομπλεξικοί και ελεεινοί ώρες - ώρες αλλά δεν τους αξίζει να τους μεταχειρίζονται έτσι.
Kolokotronis_4 έγραψε:καρφί δεν μου καίγεται
...αν ήμασταν εμείς στη θέση τους θα μας έριχναν και μία χαριστική οι π@υστόγριες, αυτό ξέρω.
μία πόλη, μία ομάδα είναι το πιο σωστό νομίζω
giapas έγραψε: νομίζω ότι δυνατος Ηρακλής είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ... ακριβώς επειδή ΔΕΝ είναι άμεσος ανταγωνιστής μου.