Δεν θα βρίσει κανένας!

έχε χάρη που έφυγε ο Σάντος και θα σου λεγα....gash04 έγραψε:καλά ρε άρρωστοι τι το άνοιξα αυτό το τόπικ!!!
Δεν θα βρίσει κανένας!![]()
![]()
![]()
Tι λέτε ρε μ@λ@κες επειδή κάποιοι φοράνε μπλούζες της Παρτιζάν είναι Σέρβοι? Το μπούλοgash04 έγραψε:Πήγαν ανενόχλητοι στο ραντεβού πολέμου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΣΤΑΣ | Τρίτη 1 Ιουνίου 2010
... Στο ραντεβού της βίας που είχαν δώσει οι χούλιγκαν των δύο Δικεφάλων μέσω των φόρουμ του Ιnternet συμμετείχαν ακόμη και «ξένα στρατεύματα» αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες παραγόντων της ομοσπονδίας χάντμπολ, στη Λαμία είχαν καταφθάσει με δύο ΒΑΝ οπαδοί της Παρτιζάν Βελιγραδίου που είναι αδελφοποιημένοι με τους ομοχρώμους τους του ΠΑΟΚ
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 01/06/2010
Τι λένε γ@μώ τις μάνες τους ρε οι μ@λ@κες?Lord_GayrosSlayer έγραψε:Οι της αεκ δηλαδή δεν κάνανε τίποτα τα παιδιά..gash04 έγραψε:[
Ειδικά για τη βία και με αφορμή όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στη Λαμία από οπαδούς του ΠΑΟΚ, ο Υπουργός είπε ότι υπάρχει καλή συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά πρέπει να γίνουν σημαντικά βήματα για τη συνεννόηση με ομοσπονδίες και ομάδες για την καταστολή και την πρόληψη του φαινομένου. Όσο για τη διακοπή της επιχορήγησης του ΠΑΟΚ από τον ΟΠΑΠ λόγω επεισοδίων, τόνισε ότι υπάρχει μια πίεση στον ΟΠΑΠ για ίση αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων. Γενικά, υποστήριξε ότι οι ομάδες δεν βάζουν ακόμη τους αναγκαίους περιορισμούς στη βία.
Μόνο οι κακοί οι κάφροι οι ΠαοκτΖήδες τα κάνανε όλα..![]()
...και όχι μόνο...θέλω πολλούς ως αλιεύς ψυχώνμπαινεις εδω για να κανεις πολιτικη προπαγανδα να τσιμπησεις κανεναν στην ιδεολογια σου κτλ
το αγκίστρι μου δίδειαπο την στιγμη που το φορουμ σου δινει την δυνατοτητα και το βημα να το κανεις αυτο εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα
μόνο ο έβραιος...απαντά με ερώτηση στην ερώτησηκαι ρωταω εγω εσενα νιώθεις ή είσαι πιγκ ? δεν θελω απαντηση κρατα την για τον εαυτο σου
μην ξαναασχοληθεις με εμενα προσωπικα,αυτα τελος
μόνο Ο Θεός φωτίζειο Π.Α.Ο.Κ. να σε φωτισει
καλο σου καλοκαιρι