Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Αν τελικά γίνει, θα είναι από τις πιο Π.Α.Ο.Κ κινήσεις που έχεις κάνει Θόδωρε.
Τα γουστα,μολις αρχισαν......Οποιος παιζει με την τρελα του ΠΑΟΚΤΣΗ.....πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχθει και τις συνεπειες.....Ετσι,δεν ειναι κυριε,Γερουλανε?........
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!!
- paok kerkyra
- sidpanos
λάθος αδερφέ...το θέμα είναι να μπούμε στους ομίλους του τσου λου..city_boy έγραψε:ρε σεις ξεκολλατε το θεμα ειναι να παιξουμε σε μια εδρα κολαση.

- Maximus
Επιτελους! Ροκ κινηση, αν γινει... (γιατι νομιζω οτι ακομα δεν ειναι επισημο και ειναι απλη σκεψη) ...
Μηπως ειναι επισημο; Να χαρώ;
Εχω κλείσει εισητήριο από τώρα! Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω αν γινει εδώ!
Μηπως ειναι επισημο; Να χαρώ;
Εχω κλείσει εισητήριο από τώρα! Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω αν γινει εδώ!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΠΑΟΚ σ'αγαπώ
ΠΑΟΚ είσαι ένας
sold out στο οακα
δεν έκανε κανένας!
άντε ρε μουνιά να σας δω,
θα παρακαλάτε να τελειώσουν στην ώρα τους τα έργα στην Τούμπα,
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ!
η μεγαλύτερη μετακίνηση ελλήνων πολιτών εντός Ελλάδας εν καιρώ ειρήνης
ΠΑΟΚ είσαι ένας
sold out στο οακα
δεν έκανε κανένας!

άντε ρε μουνιά να σας δω,
θα παρακαλάτε να τελειώσουν στην ώρα τους τα έργα στην Τούμπα,
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ!

η μεγαλύτερη μετακίνηση ελλήνων πολιτών εντός Ελλάδας εν καιρώ ειρήνης
Κανείς δε θα παίξει στο οακα. Κίνηση εκφοβισμού είναι και πιστεύω οτι θα πιάσει. Μη σου πώ οτι αύριο το 1,3 θα είναι στο λογαριασμό μας plus delay expenses.city_boy έγραψε:ρε σεις ξεκολλατε το θεμα ειναι να παιξουμε σε μια εδρα κολαση.
Αιντε τα ξαναλέμε στο επόμενο σοβαρό θέμα.
- navigator11
λετε να ξεκινησουν οπου να'ναι οι εκπονησεις σχεδιων "αντιμετωπισης" των ..... "απολιτιστων",που θα παρευρεθουν στη ..... χαβουζα σε περιπτωση ΣΤΡΑΒΗΣ?αντε "νταηδες",αρχιστε τα briefings σιγα-σιγα και βγαλτε απο το "ψυγειο" ο,τι ληγμενο εχετε σε ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!!!!
Ε,Ε,ΕΡΧΟΝΤΑΙ-Ε,Ε,ΕΡΧΟΝΤΑΙ .............
Ε,Ε,ΕΡΧΟΝΤΑΙ-Ε,Ε,ΕΡΧΟΝΤΑΙ .............
απλα δεν ξερω δεν πρεπει να οργανωθεις μηπως και δεν?agave έγραψε:Κανείς δε θα παίξει στο οακα. Κίνηση εκφοβισμού είναι και πιστεύω οτι θα πιάσει. Μη σου πώ οτι αύριο το 1,3 θα είναι στο λογαριασμό μας plus delay expenses.city_boy έγραψε:ρε σεις ξεκολλατε το θεμα ειναι να παιξουμε σε μια εδρα κολαση.
- Maximus
Δεν μπορω να φανταστω το πως μπορουν να δοθούν τα χρηματα πλέον... Θα μιλαμε για πολυ κωλοτουμπα του ΟΠΑΠ, που δεν νομιζω οτι μπορει να γινει τοσο γρήγορα... Αν δοθουν με καποιον αλλο τροποagave έγραψε: Κανείς δε θα παίξει στο οακα. Κίνηση εκφοβισμού είναι και πιστεύω οτι θα πιάσει. Μη σου πώ οτι αύριο το 1,3 θα είναι στο λογαριασμό μας plus delay expenses.

Ας δοθούν όπως δίνονται τα πάντα σ'αυτή τη γαμοχώρα. Κάτω απ'το τραπέζι. Ζμπούτσα μας. (για την κωλοτούμπα δεν κάνω σχόλιο γιατί είμαστε στην πόλη της).
Και να μην τα δώσουν για μένα καλύτερα. ΠΑΟΚ είμαι, μόνος μου πορεύομαι. Καλύτερα η καζάνα μου καθαρή απ'το να λέω σε αλλόθρησκους οτι "ναι, αλλά κι εσείς...."
Ας πάω στο οάκα, να ακούγομαι μέχρι την κόρινθο, κατακαλόκαιρο οι μπάτσοι με κράνος εξάρτηση όπλο κι εμείς με μαγιό (και αξεσουάρ κεφαλής).
Αλλά αν δοθούν κάτω απ'το τραπέζι, με το που τα πάρεις τους ξαναπουλάς τρέλα. Ανακοινώνεις μεταγραφάρα και γράφεις απο κάτω "με την ευγενική χορηγία του οπαπ". Και τους ξεμπροστιάζεις και τρέλα τους πουλάς.
Και να μην τα δώσουν για μένα καλύτερα. ΠΑΟΚ είμαι, μόνος μου πορεύομαι. Καλύτερα η καζάνα μου καθαρή απ'το να λέω σε αλλόθρησκους οτι "ναι, αλλά κι εσείς...."
Ας πάω στο οάκα, να ακούγομαι μέχρι την κόρινθο, κατακαλόκαιρο οι μπάτσοι με κράνος εξάρτηση όπλο κι εμείς με μαγιό (και αξεσουάρ κεφαλής).
Αλλά αν δοθούν κάτω απ'το τραπέζι, με το που τα πάρεις τους ξαναπουλάς τρέλα. Ανακοινώνεις μεταγραφάρα και γράφεις απο κάτω "με την ευγενική χορηγία του οπαπ". Και τους ξεμπροστιάζεις και τρέλα τους πουλάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Τρί 01 Ιουν 2010, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.