Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Maximus »

Ασε φίλε... Εδω και 3 μερες δεν μπορώ να λειτουργησω εδω μεσα... Ανεβαινει η θερμοκρασια... Εσυ εισαι τυχερος διοτι η δικια σου δεν μ'αρεσει και πολύ, αλλα ο teod παιρνει :yellowcard: ! Μας σκανδαλιζει άδικα...

Αμα αρχισετε κουβεντα εσύ, ο Teod και ο Slidar (μην τον ξεχναμε), τοτε θα πεφτουν βροχή τα υπογλωσσια! :lol:

edit:
Πάλι καλά που ποσταρει που και που και ο παρασανδαλος και επανερχόμαστε στη φυσιολογικη κατασταση... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Τρί 01 Ιουν 2010, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κάποιος πρέπει να βάλει και την κοπελιά απο τις σέρρες
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Κριτική επιτροπή θα έχουμε στον Παγκο φέτος; :D Ζ.Κ. Πολ ιταλος ισπανος... Σαν ανεκδοτο ακουγετε...

ΥΓ: Ποια ειναι αυτη η σερρέα και δεν την ξέρω εγώ;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μιας και μιλάτε για τα άβατορ των μελών να δώσω και εγώ τα χαιρετίσματά μου στον φίλο μ0ου τον μάξιμο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γεία σου ρε σειρά :D :D
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

DaFFy_NaSH έγραψε:Κριτική επιτροπή θα έχουμε στον Παγκο φέτος; :D Ζ.Κ. Πολ ιταλος ισπανος... Σαν ανεκδοτο ακουγετε...

ΥΓ: Ποια ειναι αυτη η σερρέα και δεν την ξέρω εγώ;
Είχε δείξει μία σεκιουριτά στο ματς των Σερρών και ο Μαξιμος κατέβασε 40 κουτιά με υπογλώσσια.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nPvVU0vfcwo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nPvVU0vfcwo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Δες εδώ στο 3:10..
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

sorry, λογω του οτι δεν υπαρχει τετοια θεματολογια το ποσταρω εδω.... http://olapaok.gr/podosfairo/vohthos_pr ... 72142.html ...Κονσεισαο βοηθος προπονητη στην Σ. Λιεγης... τελικα αρχισαμε και εμμεις να ετοιμαζουμε προπονητες :D :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τι έγινε τον πήραμε το προπονητή τον καλό; :D :D :D
Maximus για τον ΠΑΟΚ δουλευώ ρε συ...Η κοπελιά αυτή έχει φίλο ποδοσφαιριστή Ιταλό, ένα λίγο τες πάντων, και είπα μπας και πάρουμε καμιά βοήθεια...

Ιταλό προπονητή φίλο Ζήση αν πάρουμε μιας και ανέλαβε το αγωνιστικό κομμάτι ο Ζήσης από μόνος του....

υγ Θέλω γνώμες...να μείνει το μελαχροινό ή να περάσω σε ξανθό ''κοριτσάκι'' στο αβατάρ;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παίζει ο Τζακερόνι???

:pano:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Πέρα από την πλάκα, το ζήτημα του προπονητή μας έχει πάει πολύ πίσω και πρέπει να λυθεί σύντομα.
Όσο για το Δερμιτζάκη έχω να πω ότι η κριτική που ασκήθηκε σ' αυτή την επιλογή δεν είχε να κάνει με τις ικανότητές του αλλά με τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στη συγκυρία του CL. Όσο για το ηθικό μέρος της υποθέσεως, ο Δερμιτζάκης μόνο κερδισμένος βγήκε, διότι ακούστηκε το ονομά του πολύ.

Τέλος πάντων. Μακάρι να έρθει γρήγορα ο νέος προπονητής και εύχομαι να είναι ο Κόσμι, μιας και δεν θα είναι η μεγάλη μου συμπάθεια ο Λίνεν.
Άβαταρ μέλους
maestrod

Δημοσίευση από maestrod »

teod1980 έγραψε:Τι έγινε τον πήραμε το προπονητή τον καλό; :D :D :D
Maximus για τον ΠΑΟΚ δουλευώ ρε συ...Η κοπελιά αυτή έχει φίλο ποδοσφαιριστή Ιταλό, ένα λίγο τες πάντων, και είπα μπας και πάρουμε καμιά βοήθεια...

Ιταλό προπονητή φίλο Ζήση αν πάρουμε μιας και ανέλαβε το αγωνιστικό κομμάτι ο Ζήσης από μόνος του....

υγ Θέλω γνώμες...να μείνει το μελαχροινό ή να περάσω σε ξανθό ''κοριτσάκι'' στο αβατάρ;
μελαχρινό με τα χίλια κιόλας

υ.γ. τι θα γίνει επιτέλους με τον προπονιτή μας εχετε κάψει τα μυαλά!!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

----
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 01 Ιουν 2010, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

teod1980 έγραψε:υγ Θέλω γνώμες...να μείνει το μελαχροινό ή να περάσω σε ξανθό ''κοριτσάκι'' στο αβατάρ;
Αυτά δεν τα ρωτάνε ξανθό βουρ τι να κλάσουν τα μελαχρινά...
αν είναι να βγει ανακοίνοση σήμερα για τον Ισπανοιταλοπορτογαλοέλληνα προπονητή θα βγεί κλασικά οπώς τα τελευταία χρόνια το βραδάκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok kerkyra την Τρί 01 Ιουν 2010, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τελικά κανένα νέο.
Ο Ζαγορακης έχει βαλθεί να στέλνει τους δημοσιογράφους ανα τον πλανήτη, για να βρουν με ποιους μιλάει.
Και όλοι είναι σίγουροι.
Ο κολκας ήθελα να ξερά τι λέει.. Αυτός τα ξέρει όλα!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

kal πάλι αποδεικνύεται ποσο ξερόλες είναι μερικοί εδώ μέσα.
που μας τα είχαν κάνει καρπούζι ότι είναι σίγουρο και έκλεισε κτλ.
δεν θα πω ονόματα , μπορείτε να γυρίσετε μερικές σελίδες πίσω και να δείτε μόνοι σας!
το θέμα είναι να συζητάμε αναμεταξύ μας, αλλα όταν κάποιος
έχει στοιχεια να μας τα δίνει αλλα όχι μονο και μονο για να δείξει ότι
κάτι ξέρει αλλα μονο αν είναι αληθινά!

ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

καλώς όρισες Πάμπλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”