Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)
Ποια επιλογη εγινε ρε σιντ γιατι εγω δεν ειδα καμια ακομα εκτος αν αναφερεσε στη σεζον που αφησαμε ηδη πισω μας.
Δεν μιλησα καθολου ειρωνικα απλα προσπαθησα να καταλαβω τι εννοουσε ο σιντ και σε ποια σεζον αναφερετε σε αυτη που εχουμε μπροστα μας η αυτη που περασε.
Από σήμερα, σύμφωνα με τον νόμο, οι ΠΑΕ μπορούν να αρχίσουν να ανακοινώνουν τις μεταγραφές. Από σήμερα ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος.
Πιστεύω ή σήμερα ή αύριο, θα έχουμε τις πρώτες 2 (προπονητή και ένα παίκτη)...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚάρα...
Πιστεύω ή σήμερα ή αύριο, θα έχουμε τις πρώτες 2 (προπονητή και ένα παίκτη)...
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚάρα...
το πιο ολοκληρωμενο δεξι μπακ στην ελλαδα αποκλειεται να ειναι με τοροσιδη και σειταριδη σε αυτη τη θεσηPhotis έγραψε:Έτσι....ο Μανιάτης είναι το πιο ολοκληρωμένο δεξί μπακ αυτή τη στιγμή στο Ελλαδιστάν.Έβαλε 3 γκολάκια φέτος στο νιονιο και με τον τσαβέλλα κάνανε μαγικά.
καλος παιχτης σιγουρα θα ειναι αφου ολοι λενε πολυ καλα λογια για αυτον
το ξαναλεω οτι δεν τον εχω προσεξει ποτε
δεν ξερω τι παιχτης ειναι
ελπιζω αμα δωσουμε τοσα λεφτα να τα αξιζει
o μανιατης ροναλντο ειναι ακριβως στυλ τοροσιδη...παιζει δεξι μπακ αλλα εχει δοκιμαστει και αμυντικο χαφ...γιουρκας ποδοσφαιριστης δεν υπαρχει μετα το euro2004...
"Δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ"
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποκαλύπτεται στους φίλους του ΠΑΟΚ από τον Σύνδεσμο Ελβετίας. Τι λέει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα, αλλά και για τον τρόπο που έφυγε στον Παναθηναϊκό (video)
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στους εκπροσώπους του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Ελβετίας, στη διάρκεια της παραμονής της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας στο Μπαντ Ραγκάζ, για την προετοιμασία της εν όψει του Μουντιάλ.
Ο "Σάλπι" δέχθηκε να μιλήσει στους "ασπρόμαυρους" οπαδούς, δείγμα -ενδεχομένως- ότι ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του στην Τούμπα. Μίλησε τόσο για το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα, για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το πιθανό come back, για το πώς έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό, όπως και για το γεγονός ότι φαίνεται να απορρίπτει πολύ καλύτερες προτάσεις για να υπογράψει στον "Δικέφαλο".
Ενδεικτικά, παραθέτουμε κάποιες από τις ερωτοαπαντήσεις:
-Να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ή να περιμένουμε τις υπογραφές αν αυτές υπάρξουν;
"Ακόμη δεν ξέρω. Είναι θέμα ημερών. Θα δούμε..."
-Πολλοί σε μίσησαν όταν έφυγες κι άλλοι σε αγαπούν ακόμη. Θα ήθελα δύο λόγια και για τις δύο πλευρές...
"Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όσοι με αγαπούν, αλλά κι αυτοί που με μίσησαν. Η αντίδραση είναι κι αυτή από αγάπη, γιατί έπαιξα αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Το αποδέχομαι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ακόμη και τη στιγμή που έφυγα, πάντως, δεν το έκανα εις βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς έφερα χρήματα στην ομάδα. Σίγουρα δεν έχω τα αλάθητο, αλλά δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ."
-Απέρριψε προτάσεις καλύτερες, αλλά δείχνεις ότι επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να πούμε ότι είσαι παίκτης που παίζει και για τη φανέλα;
"Είχα ευκαιρίες να πάω στο εξωτερικό, με πολύ καλές προτάσεις, ακόμη κι όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Στην τελική μου απόφαση παίζουν ρόλο πράγματα που έχω ζήσει".
-Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;
"Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα έχει κάνει τεράστια άλματα. Την τελευταία σεζόν βρέθηκε κοντά να κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα. Άλλωστε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό".
http://olapaok.gr/podosfairo/Salpiggidi ... 71514.html
[youtube]gl1bXmPmiBA[/youtube]
ανοιχτε τοπικ

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποκαλύπτεται στους φίλους του ΠΑΟΚ από τον Σύνδεσμο Ελβετίας. Τι λέει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα, αλλά και για τον τρόπο που έφυγε στον Παναθηναϊκό (video)
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στους εκπροσώπους του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Ελβετίας, στη διάρκεια της παραμονής της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας στο Μπαντ Ραγκάζ, για την προετοιμασία της εν όψει του Μουντιάλ.
Ο "Σάλπι" δέχθηκε να μιλήσει στους "ασπρόμαυρους" οπαδούς, δείγμα -ενδεχομένως- ότι ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του στην Τούμπα. Μίλησε τόσο για το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα ασπρόμαυρα, για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το πιθανό come back, για το πώς έφυγε από τον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό, όπως και για το γεγονός ότι φαίνεται να απορρίπτει πολύ καλύτερες προτάσεις για να υπογράψει στον "Δικέφαλο".
Ενδεικτικά, παραθέτουμε κάποιες από τις ερωτοαπαντήσεις:
-Να σε καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ή να περιμένουμε τις υπογραφές αν αυτές υπάρξουν;
"Ακόμη δεν ξέρω. Είναι θέμα ημερών. Θα δούμε..."
-Πολλοί σε μίσησαν όταν έφυγες κι άλλοι σε αγαπούν ακόμη. Θα ήθελα δύο λόγια και για τις δύο πλευρές...
"Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν όσοι με αγαπούν, αλλά κι αυτοί που με μίσησαν. Η αντίδραση είναι κι αυτή από αγάπη, γιατί έπαιξα αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Το αποδέχομαι και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ακόμη και τη στιγμή που έφυγα, πάντως, δεν το έκανα εις βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς έφερα χρήματα στην ομάδα. Σίγουρα δεν έχω τα αλάθητο, αλλά δεν έπαιξα με το όνομα του ΠΑΟΚ."
-Απέρριψε προτάσεις καλύτερες, αλλά δείχνεις ότι επιστρέφεις στον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να πούμε ότι είσαι παίκτης που παίζει και για τη φανέλα;
"Είχα ευκαιρίες να πάω στο εξωτερικό, με πολύ καλές προτάσεις, ακόμη κι όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ. Έφυγα γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Στην τελική μου απόφαση παίζουν ρόλο πράγματα που έχω ζήσει".
-Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;
"Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα έχει κάνει τεράστια άλματα. Την τελευταία σεζόν βρέθηκε κοντά να κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι είναι σε θέση να πάρει το πρωτάθλημα. Άλλωστε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που συνέβη αυτό".
http://olapaok.gr/podosfairo/Salpiggidi ... 71514.html
[youtube]gl1bXmPmiBA[/youtube]
ανοιχτε τοπικ

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε μπας και αυτός που μιλάει με τον κοντ/πουτ είναι ο ελβετός γιατρός? !! 

Kolokotronis_4 έγραψε:ρε μπας και αυτός που μιλάει με τον κοντ/πουτ είναι ο ελβετός γιατρός? !!

- DaFFy_NaSH
Εγω το μόνο που θέλω απο αυτον τον άνθρωπο, είναι κάποια στιγμή να μιλήσει και να πει κάποια πραγματα για το τι συνέβη τοτε..
- ΑποστόληςΑ
Δεξί μπακ έχουμε, έστω και δανεικό, τον Μουν. Παίκτη με διεθνείς περγαμηνές που θα λάμψει στο Μουντιάλ. Καλό θα ήταν να του ανανεώναμε το συμβόλαιό του, ως δανεικού, για ένα ακόμη χρόνο, πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός και ανέβει το κασέ του.
Αριστερό χαφ, δεν υπάρχει στην Ελλάδα, oπότε πάλι στο εξωτερικό θα στραφούμε, αλλά με το κασέ που διαθέτουμε δύσκολο να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τον πρώτο εξάδελφο του Olivier.
Αριστερό χαφ, δεν υπάρχει στην Ελλάδα, oπότε πάλι στο εξωτερικό θα στραφούμε, αλλά με το κασέ που διαθέτουμε δύσκολο να πετύχουμε κάτι καλύτερο από τον πρώτο εξάδελφο του Olivier.
- sunnyblack
Δύσκολο να λάμψει όντας κομμένος από την τελική 23άδα της Ν.Αφρικής...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεξί μπακ έχουμε, έστω και δανεικό, τον Μουν. Παίκτη με διεθνείς περγαμηνές που θα λάμψει στο Μουντιάλ. Καλό θα ήταν να του ανανεώναμε το συμβόλαιό του, ως δανεικού, για ένα ακόμη χρόνο, πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός και ανέβει το κασέ του.
Τέλος ο Μπόιντ από Ρέιντζερς
Ο Κρις Μπόιντ αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πλέον αποτελεί παρελθόν από την Ρέιντζερς. Παλαιότερα ο διεθνής επιθετικός είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.
Ο Σκωτσέζος φορ τόνισε πως χρειάζεται μια νέα πρόκληση: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη και η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου. Ξόδεψα μήνες σκέψης για το τι θα κάνω και ακόμη δεν έχω καταλήξει. Αλλά είναι ώρα να αποχωρήσω από τη Σκωτία. Χρειάζομαι μια νέα πρόκληση. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το μέλλον μου και πρέπει να το σκεφτώ τις επόμενες μέρες. Θα καθίσω με την οικογένειά μου και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Κέρδισα όσα ήλπιζα με τους Ρέιντζερς. Ημουν πρώτος σκόρερ της ομάδας κάθε χρόνο, από τότε που ήρθα από την Κιλμάρνοκ. Αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσω».
http://www.gazzetta.gr/football/europe/ ... F%81%CF%82
Είχε ακουστεί ώς πιθανός στόχος..
Ο Κρις Μπόιντ αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πλέον αποτελεί παρελθόν από την Ρέιντζερς. Παλαιότερα ο διεθνής επιθετικός είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό.
Ο Σκωτσέζος φορ τόνισε πως χρειάζεται μια νέα πρόκληση: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη και η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου. Ξόδεψα μήνες σκέψης για το τι θα κάνω και ακόμη δεν έχω καταλήξει. Αλλά είναι ώρα να αποχωρήσω από τη Σκωτία. Χρειάζομαι μια νέα πρόκληση. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το μέλλον μου και πρέπει να το σκεφτώ τις επόμενες μέρες. Θα καθίσω με την οικογένειά μου και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Κέρδισα όσα ήλπιζα με τους Ρέιντζερς. Ημουν πρώτος σκόρερ της ομάδας κάθε χρόνο, από τότε που ήρθα από την Κιλμάρνοκ. Αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσω».
http://www.gazzetta.gr/football/europe/ ... F%81%CF%82
Είχε ακουστεί ώς πιθανός στόχος..