γτ ναυπλιο ξες τον αστερα ειπες!!αλλα ειδες το τυρακι τυρακι!!αντε φαε εχω κ αλλο!
Ότι να 'ναι!!!!!
- Paokintepo
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
γκικα σους μπρε σους!!!!! 
γτ ναυπλιο ξες τον αστερα ειπες!!αλλα ειδες το τυρακι τυρακι!!αντε φαε εχω κ αλλο!
- dreamwarrior
- Paokintepo
Αυτό το θούπερ, σα να το λέει ο τούιτι δεν ήταν;dreamwarrior έγραψε:Ρε σπόρε τι πρόβλημα έχεις με το γατάκι;;;;
Αυτή είναι ένα θούπερ το μόντελ!!!!!
Ρε μήπως το γατί μας το λένε σιλβέστρο;;;;
- dreamwarrior
Θυληκού γένους είναι αλλά οκ.....
Εδώ ο ρόντμαν παντρεύτηκε τον εαυτό του......το γατάκι θα κολλήσει από τετοια;;;
Εδώ ο ρόντμαν παντρεύτηκε τον εαυτό του......το γατάκι θα κολλήσει από τετοια;;;
Δηλαδή την λένε Σιλβέστρο, είναι τοπ μόντελ στις αριστόγατες και... παντρεύεται!
Ξέρετε ποιον;;;; Εγώ ξέρω!!
Ξέρετε ποιον;;;; Εγώ ξέρω!!
- Paokintepo
η νυφη που φορουσε μαυρα και αγαπουσε τα σκοταδια...
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lI-KldyOlJ0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lI-KldyOlJ0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lI-KldyOlJ0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lI-KldyOlJ0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
- paok nafplio
- dreamwarrior
Τώρα πως καταφέραμε για άλλη μία φορά να μπλέξουμε τα μπούτια μας ένας Θεός ότι να 'ναι το ξέρει......
Ο Φρίξος ακόμη να μπει μέσα;;;;;;;;;
Ο Φρίξος ακόμη να μπει μέσα;;;;;;;;;
- paok nafplio
Και επειδή είναι ΠΑΟΚ τις αρέσει το ασπρόμαυρο!!!
Άρα μετά το "η νυφη που φορουσε μαυρα και αγαπουσε τα σκοταδια..." έρχεται το όνομα του γαμπρου!!
Ο χιονάτος από τον ποντικομικρούλη ΦΥΣΙΚΑ!!!
Άρα μετά το "η νυφη που φορουσε μαυρα και αγαπουσε τα σκοταδια..." έρχεται το όνομα του γαμπρου!!
Ο χιονάτος από τον ποντικομικρούλη ΦΥΣΙΚΑ!!!
- paok nafplio
- Paokintepo
ρε αυτο το κομματι γι μενα ειναι!!!!λεει οτι ηταν μαυρη γατα και συμφορα οσο για τα μαυρα παλια φορουσα μονο μαυρα αλλα κουραστηκα πια και εκανα στροφη στο χρωμα!!!
γκικα τι γλυκα τα λες μωρε!!!!εγω μαυρη αυτος ασπρος ασπρομαυρα μωρα!!
παντου!!!
γκικα τι γλυκα τα λες μωρε!!!!εγω μαυρη αυτος ασπρος ασπρομαυρα μωρα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paokintepo την Δευ 31 Μάιος 2010, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dreamwarrior
Το έργο που την παραγωγή του θα έχει η ότι να 'ναι προντάξιονς ελ-τι-ντι θα έχει τίτλο :
Η νύφη από το δρέπανο και ο μαυροφορεμένος σπόρος!!!!!!!!
Η νύφη από το δρέπανο και ο μαυροφορεμένος σπόρος!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 31 Μάιος 2010, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.