Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2010-11
Το ελληνικό κράτος μόνο ελληνικό δεν είναι.
Είναι εγκληματικό. Αυτό το το κράτος αδυνατεί και ΔΕ ΘΕΛΕΙ να μεριμνήσει για την ασφάλεια των πολιτών του. Θα πρέπει να θρηνήσουμε πρώτα κάποια θύματα να έχουμε τραγωδίες τύπου Χέιζελ, μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος αρμόδιος. Είμαστε παιδιά διαφορετικών και προφανώς κατώτερων θεών, όπως είπε κάποτε κι ο Ζαγοράκης. Δε θέλω δώρα,ούτε από τον ΟΠΑΠ ούτε από κανένα άλλον, το μόνο που θέλω είναι να με σέβεται αυτό το κωλοκράτος που μου πίνει καθημερινά το αίμα και τρέφεται από τις σάρκες μου.
Το κακό όμως είναι ότι κι εμείς "βοηθάμε" όσο κι όποτε μπορούμε για να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση..και το ξέρουμε. Όμως το λάθος που κάνει το κράτος(?) αυτή τη στιγμή είναι τραγικό. Επειδή έχω κάποια πείρα από τη Γερμανία, εκεί θα ήταν αδιανόητο να συμβαίνει αυτό, η Τούμπα θα είχε κλείσει πριν δεκάδες χρόνια ή θα είχε ανεγερθεί νέο γήπεδο με τα έξοδα μισά μισά ή τέλος πάντων με κάποιο διακανονισμό μεταξύ πολιτείας (εν προκειμένω Θεσ/νίκης) και ΑΣ ΠΑΟΚ.
Τα έργα πρέπει να γίνουν ΚΑΙ θα γίνουν. Εγώ μπορώ να μιλήσω για το πώς, αλλά μόνο για τον εαυτό μου. Περιμένω από τη διοίκηση του ΑΣ και της ΠΑΕ να πάρουν θέση. Ας κάνουμε κι έναν έκτακτο έρανο, στο διάολο να πάει η περηφάνεια και η κατάκτηση κι όλα τα όνειρα. Το μόνο που θέλω είναι να μη χάσουμε ανθρώπους, συνοπαδούς, φίλους και συγγενείς!!!
Είναι εγκληματικό. Αυτό το το κράτος αδυνατεί και ΔΕ ΘΕΛΕΙ να μεριμνήσει για την ασφάλεια των πολιτών του. Θα πρέπει να θρηνήσουμε πρώτα κάποια θύματα να έχουμε τραγωδίες τύπου Χέιζελ, μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος αρμόδιος. Είμαστε παιδιά διαφορετικών και προφανώς κατώτερων θεών, όπως είπε κάποτε κι ο Ζαγοράκης. Δε θέλω δώρα,ούτε από τον ΟΠΑΠ ούτε από κανένα άλλον, το μόνο που θέλω είναι να με σέβεται αυτό το κωλοκράτος που μου πίνει καθημερινά το αίμα και τρέφεται από τις σάρκες μου.
Το κακό όμως είναι ότι κι εμείς "βοηθάμε" όσο κι όποτε μπορούμε για να έχουμε αυτή την αντιμετώπιση..και το ξέρουμε. Όμως το λάθος που κάνει το κράτος(?) αυτή τη στιγμή είναι τραγικό. Επειδή έχω κάποια πείρα από τη Γερμανία, εκεί θα ήταν αδιανόητο να συμβαίνει αυτό, η Τούμπα θα είχε κλείσει πριν δεκάδες χρόνια ή θα είχε ανεγερθεί νέο γήπεδο με τα έξοδα μισά μισά ή τέλος πάντων με κάποιο διακανονισμό μεταξύ πολιτείας (εν προκειμένω Θεσ/νίκης) και ΑΣ ΠΑΟΚ.
Τα έργα πρέπει να γίνουν ΚΑΙ θα γίνουν. Εγώ μπορώ να μιλήσω για το πώς, αλλά μόνο για τον εαυτό μου. Περιμένω από τη διοίκηση του ΑΣ και της ΠΑΕ να πάρουν θέση. Ας κάνουμε κι έναν έκτακτο έρανο, στο διάολο να πάει η περηφάνεια και η κατάκτηση κι όλα τα όνειρα. Το μόνο που θέλω είναι να μη χάσουμε ανθρώπους, συνοπαδούς, φίλους και συγγενείς!!!
αυριο με το καλο θα παω και εγω...αν εχει και τις γνωστες καλες θα την κανω τη διαδικασια σε σλοου μοσιον...teod1980 έγραψε:diniko80 είχε και τις ξανθιές από την τράπεζα να χαζέψει το μάτι μας, αλλά η ΠΑΕ τόσο γρήγορα που τα κάνει ούτε αυτό φχαριστιέσαι...![]()
![]()

εν τω μεταξυ εχουμε γνωσεις για το ποια ειναι???teod1980 έγραψε:![]()
Να κάνω γκάλοπ για το αβατάρ μου;

παρε κωλ-ιρια αδερφεniks έγραψε:τι θα γινει ρε μαστορα teod
δεν μας αφησες να δουλεψουμε σημερα

Επειδή έχω διαταράξει την ''ηρεμία'' του φόρουμ απαντάω μόνο σε pm...
υγ. Belen Rodriguez αδέρφια...

υγ. Belen Rodriguez αδέρφια...
Μηπως,πρεπει η ΠΑΕ να σκεφτει κατι αμεσα ωστε οσοι μπορουμε και θελουμε να δωσουμε πχ 50 ευρω παραπανω με την αγορα διαρκειας,να μπει με καποιο τροπο στην επομενη ΑΜΚ?........Ή κατι σαν κουπονι ενισχυσης του ερασιτεχνη...Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο αλλα ειναι κριμα να μην γινει απο τη στιγμη που,ειδικα μετα τη σημερινη αστεια αποφαση του ΟΠΑΠ,θα ειναι παρα πολλοι αυτοι που θα θελησουν να το κανουν!
mpafe πιο απλο ειναι να βγαλει εκτος απο το διαρκειας και το πρωτο ευρωπαικο ματς που προτεινε ο τεοντ..
Ανανέωσα. Παρολαυτά δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα αν έβγαζε έξω η ΠΑΕ το ευρωπαικό παιχνίδι για λόγους οικονομικής ενίσχυσης.
Φίλε thrix είναι απλό, απλά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα πας να πάρεις εισητήριο όπως όλοι αν πει έτσι η ΠΑΕ. 

301 κάρτες την πρώτη μέρα διάβασα. Περιλαμβάνει και τις ανανεώσεις από το ίντερνετ? Ξέρει κανείς?
Δεν είναι κακό το νούμερο αν υποθέσουμε ότι 300 χ 30 ημέρες = 9000 κάρτες + αν υπολογίσεις ότι τις τελευταίες μέρες διπλασιάζεται η κίνηση νομίζω ότι 12-13000 θα τις φτάσουμε σίγουρα που είναι παραπάνω από τις ανανεώσεις που είχαμε πέρυσι.
Δεν είναι κακό το νούμερο αν υποθέσουμε ότι 300 χ 30 ημέρες = 9000 κάρτες + αν υπολογίσεις ότι τις τελευταίες μέρες διπλασιάζεται η κίνηση νομίζω ότι 12-13000 θα τις φτάσουμε σίγουρα που είναι παραπάνω από τις ανανεώσεις που είχαμε πέρυσι.
το κατάλαβα αδερφέteod1980 έγραψε:Φίλε thrix είναι απλό, απλά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα πας να πάρεις εισητήριο όπως όλοι αν πει έτσι η ΠΑΕ.

Δεν το ειχα δει.Συμφωνω απολυτα!Sera4 έγραψε:mpafe πιο απλο ειναι να βγαλει εκτος απο το διαρκειας και το πρωτο ευρωπαικο ματς που προτεινε ο τεοντ..
My bad, οκ!thrix έγραψε:το κατάλαβα αδερφέteod1980 έγραψε:Φίλε thrix είναι απλό, απλά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα πας να πάρεις εισητήριο όπως όλοι αν πει έτσι η ΠΑΕ.