Πλιζ πες μου αγαπητέ μπακούνιν ότι δεν είσαι ούτε δεικός μου αδερφός..!!!DimisK έγραψε:Ευτυχώς...!bakunin4 έγραψε: κατι dimis κτλ εγω δεν τα θεωρω αδερφια μου.
Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Συζήτηση πολιτισμένη
εσυ αν μπορουσες να γαμουσες ονλαιν θα το εκανες παιδι μου..μην με πριζεις.
οχι βλεπω οτι εξαφανιστηκαν απο κατω ενω συμμετειχαν,πονηριες αλλου.gash04 έγραψε:Δηλαδή μου λες ότι είστε συνεννοημένοι?bakunin4 έγραψε:ειναι και αλλοι που ξαφνκα εξαφανιστηκαν.
DimisK έγραψε:Ευτυχώς...!bakunin4 έγραψε: κατι dimis κτλ εγω δεν τα θεωρω αδερφια μου.
Αυτος εισαι........
- dreamwarrior
Όλοι ήταν αδώ ο Σωτομητσίδης μας έλειπε!!!!
Γκας λοκάρισε το γιατί θα γίνει πουτ@ν@ και δεν το θέλεις!!!
Γκας λοκάρισε το γιατί θα γίνει πουτ@ν@ και δεν το θέλεις!!!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
περίμενε gash04, έχουμε και 2ο γύρο, τι νόμιζες έτσι έυκολα θα τη σκαπουλάρεις?gash04 έγραψε:Kolokotronis_4 έγραψε:πω πω το φόρουμ πήρε φωτιά!
αυτό είναι υγεία!![]()
να δουλεύουν και λίγο τα μυαλά, γιατί παρασκουριάσαμε
Ρε μήπως ανακοινώθηκε ο Σαλπιγγίδης και δεν το πήραμε χαμπάρι?

- dreamwarrior
Σωτομητσίδη δεν μπαίνεις παραδίπλα;;
Θα σε πάω μέσα για εσχάτη προδοσία οκ;;;;
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε μόρτες τι θα γίνει με αυτό το λοκάρισμα?
αφήστε τον κόσμο να τα γράψει, θα σκάσει αλλιώς!
αααααααααααααααααα Αδερφέ, όλα κι'όλα, .........λίγα λόγια για τον gika.
αφήστε τον κόσμο να τα γράψει, θα σκάσει αλλιώς!
αααααααααααααααααα Αδερφέ, όλα κι'όλα, .........λίγα λόγια για τον gika.
Ευτυχως που εσυ και αλλοι 2-3 μας τα εχετε κανει καρπουζια(εντελως τυχαια την τελευταια εβδομαδα) χωρις καθολου προσπαθεια...city_boy έγραψε:εσυ αν μπορουσες να γαμουσες ονλαιν θα το εκανες παιδι μου..μην με πριζεις.

- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλά αν είναι έτσι...Πάω....dreamwarrior έγραψε:Σωτομητσίδη δεν μπαίνεις παραδίπλα;;

- DaFFy_NaSH
bakunin4 έγραψε:ειναι και αλλοι που ξαφνκα εξαφανιστηκαν.
Τι παρασημα ρε φιλε εσυ που με ρωτας παρακολουθεις καθολου εδω γινετε πολεμος στον ΠΑΟΚ και εσεις ψαχνεται να αυτοιανοποιηθειτε και να βρειτε φταιχτες βγαζωντας κομπλεξ.
ασφαλως και δεν εχουν καμια ευθηνη οσοι πηγαν λαμια ,ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο στο παρελθον σε καμια ομαδα λογω επισοδειων σε αλλο τμημα να τις αφαιρουν λεφτα που δικαιοματικα τις ανηκουν ψαξτε τωρα εσεις φαντασματα.
Οι κακοι οπαδοι κτλ....ευκολη λυση.
gika eisaι αναξιος λογου,δεν μπαινω σε διαλογο μαζι σου καν.40 φορες να σε απατησουν 41 τα ιδια θα ρωτησεις.
daffy εγω δεν αγιοποιησα κανεναν στα ηλιθια κρα κρα απαντουσα ολη την ωρα και στους "ΠΑΟΚσηδες"" που ηδονιζονται να βλεπουν αδερφια στο καγκελο.Αν κανω λαθος πεσ το μου αλλα κατι dimis κτλ εγω δεν τα θεωρω αδερφια μου.
Το βλέπω οτι γίνετε πόλεμος και με θλίβει, και για τη μια πλευρα και για την άλλη. Με είδες να αυτοικανοποιούμε και να βγάζω κομπλεξ; Καμία ευθύνη; Το ξέρεις οτι σε έχουν στην μπουκα. Και συ πας και κανεις επεισόδια, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ, η χορηγία είναι στον ΑΣ ΠΑΟΚ το Χαντμπολ είναι απο τον ΑΣ ΠΑΟΚ εσυ λες δεν θα σου την κόψουν την χορηγία; Φιλε, εμένα το μόνο που νοιάζει είναι το ΚΑΛΟ του ΠΑΟΚ και θα κράξω οποιον δεν συμβάλει σε αυτο το ΚΑΛΟ. Εσύ απ'ότι έχω καταλάβει κοίτας πρώτα τα συμφέροντα των συνδέσμων και μετά όλα τα άλλα. Δεν ξέρω ποιος ήταν και τι ηταν στην Λαμία. Για μένα είναι κατακριτέος.
- georgedoulk
bakunin4 έγραψε:ειναι και αλλοι που ξαφνκα εξαφανιστηκαν.
Τι παρασημα ρε φιλε εσυ που με ρωτας παρακολουθεις καθολου εδω γινετε πολεμος στον ΠΑΟΚ και εσεις ψαχνεται να αυτοιανοποιηθειτε και να βρειτε φταιχτες βγαζωντας κομπλεξ.
ασφαλως και δεν εχουν καμια ευθηνη οσοι πηγαν λαμια ,ποτε δεν εχει γινει κατι τετοιο στο παρελθον σε καμια ομαδα λογω επισοδειων σε αλλο τμημα να τις αφαιρουν λεφτα που δικαιοματικα τις ανηκουν ψαξτε τωρα εσεις φαντασματα.
Οι κακοι οπαδοι κτλ....ευκολη λυση.
Ατομα σαν εσενα "φιλαρακο" κανουν πόλεμο στον Π.Α.Ο.Κ.
Η πουτανα η Αθηνα ήταν υποχρεωμένη να δώσει τα χρήματα όσο και αν δεν το ήθελε. Οι μάγκες που θεωρούν οτι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι τσιφλίκι τους, έδωσε στον ΕΧΘΡΟ την ευκαιρία που περιμένε για να πολεμήσει την ΠΑΕ.
Εγω βγάζω κόμπλεξ??? Επειδή δεν θέλω να σπάει ο αληταράς δίπλα μου τα καρεκλάκια??? Επειδή δεν μου αρέσουν τα δακρυγόνα???
ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ Π.Α.Ο.Κ.