Συνεχιστε να κραζεται.Στην λαμια με ανθοδεσμες και τετοια παραμυθια γουσταρω να ακουω πολυ ρεαλιστικα,παμε ολοι μαζι.
αυτο παει με ολα ε ?
Κι όμως...gash04 έγραψε:Η φάση με τον ΟΠΑΠ τι σχέση έχει με τα επεισόδια?
Μην τα ισοπεδώνετε όλα ρε!
bakunin4 έγραψε:δεν νομιζω να εξαφανιστηκε κανεις,ρωτα τους μοντ τι κανανε και δεν μπορουσα να δυνδεθω και ελεγε ο λογαριασμος σας δεν υπαρχει. Αρχισε η φιμωση και η γραμμη παλι ?
Συνεχιστε ετσι μαλλον λιγα ειπαν οι μακεδονες,εδω μας κανουν πολεμο και εσεις χαιρεστε που μπορειτε να βρισετε τους οργανωμενους.
Σβηστε και φιμωστε και αλλο.....και αφηστε τις βρισιες μονοπλευρα καλη μαγκια....απο μακρια.
Εσείς είστε για πολλά παραπάνω...city_boy έγραψε: ποιον κοροιδευετε ρε?αντε πεστε με λυσσα τωρα να φατε οσους πηγαν λαμια.το ειπα και χθες μονο για να σχολιαζετε σαλπι-ανακοινωσεις.μεχρι εκει ειστε.
δεν σε πιανω.ενανεργοποίηση λεει οποτε καποιος τον απανεργοποιησεgash04 έγραψε:Διαχειριστής.
Αν θυμάσαι καλά τα Αγγλικά σου όπως μου έγραψες χθες τότε ξέρεις πολύ καλά πως μεταφράζεται παιδί της πόλης.
και οχι μονο γκικα...gika έγραψε:Εσύ που καταστρέφεις τα όνειρα μερικών εκατοντάδων χιλιάδων, είσαι πιο δημοκράτης;![]()